Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

313B, 5 Rum, 139 m²

Umgängesvänligt entréplan och praktisk tvättstuga

Här bor du på en lugn och lummig lokalgata i familjevänliga Ältadalen. Välplanerade ytor, bra förvaring och en tvättstuga ger ett praktiskt och trivsamt hem inte långt från storstaden.

När du kliver in genom dörren till ditt nya hem får du direkt en känsla av våningsplanets öppna yta som breder ut sig rakt fram och åt vänster. Hemmets vattenburna golvvärme ger en välkomnande värme, och fönstren i köket och mot baksidans uteplats släpper in gott om ljus. Till höger har du gästtoaletten och tvättstugan, och trappan tar dig upp till övervåningens sovrum.

Entré och hall

Från entrén möts du direkt av våningens ljusa och öppna planlösning med gott om ljusinsläpp. Du har härlig vattenburen golvvärme på hela entréplanet, och plats för förvaring några steg in i hallen, där även familjens städskåp finns placerat.

Kök och vardagsrum

I köket lagas veckans måltider på energieffektivt manér med stilrent designade vitvaror. Generösa bänkytor ger gott om plats för fler kockar som vill hjälpa till. Matplatsen i köket blir en uppskattad mötesplats för familjen där man förutom att äta kan planera för äventyr och utflykter och läsa läxor. I vardagsrummet finns öppna ytor att möblera för umgänge, lek och slappa stunder i soffan.

Uteplats

I anslutning till vardagsrummet ligger familjens uteplats. På trädäcket kan sommarens middagar intas, och på gräsmattan finns gott om plats för spring och bus. Här kan du utmana dina gäster på krocket efter middagen, eller ordna en spännande skattjakt.

Sovrum 1

Lugn och ro väntar i övervåningens största sovrum med plats för den stora sängen. Här kan du spana ner på uteplatsen när du drar upp rullgardinen. På nattduksbordet väntar högen med böcker för lediga och lugna stunder.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen finns två sovrum till där det förutom pussel, gosedjur och färgpennor även finns plats för säng och förvaringsmöbler. Ljusa väggar och vacker ekparkett passar lika bra i barnrum som i arbetsrum.

Allrum och klädkammare

I de två klädkammarna finns praktisk garderobsinredning som underlättar strukturerandet av kläder och prylar. Allrummet rymmer soffan för högläsning eller spelkvällen, och kan med fördel även byggas om till ett fjärde sovrum.

Badrum och gästtoalett

I nära anslutning till övervåningens sovrum finns familjens badrum där det är skönt att varva ner med ett bad. Vill du hellre ta en dusch finns den möjligheten på gästtoaletten en trappa ner. Båda rummen är stilfullt utformade med ljust kakel och klinkergolv som är enkelt att hålla rent och som ger skön värme åt kalla fötter.

Tvättstuga

Tvättmaskinen och torktumlaren står till tjänst när tvättkorgen är full, snyggt placerade under en användbar arbetsbänk med rostfri ho. Familjens tvättstuga går att nå både från hallen och från en egen separat entré.

Parkering och förvaring

Invid framsidans entré finns plats för bilen på bekvämt avstånd till hemmet. Med ett eget fristående förråd finns smart förvaring för utomhusmöbler och trädgårdsspel.

Hemfakta

Bostad
313B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
469 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben