Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

313B, 5 Rum, 139 m²

Beskrivning

Umgängesvänligt entréplan och praktisk tvättstuga

Här bor du på en lugn och lummig lokalgata i familjevänliga Ältadalen. Välplanerade ytor, bra förvaring och en tvättstuga ger ett praktiskt och trivsamt hem inte långt från storstaden.

När du kliver in genom dörren till ditt nya hem får du direkt en känsla av våningsplanets öppna yta som breder ut sig rakt fram och åt vänster. Hemmets vattenburna golvvärme ger en välkomnande värme, och fönstren i köket och mot baksidans uteplats släpper in gott om ljus. Till höger har du gästtoaletten och tvättstugan, och trappan tar dig upp till övervåningens sovrum.

Entré och hall

Från entrén möts du direkt av våningens ljusa och öppna planlösning med gott om ljusinsläpp. Du har härlig vattenburen golvvärme på hela entréplanet, och plats för förvaring några steg in i hallen, där även familjens städskåp finns placerat.

Kök och vardagsrum

I köket lagas veckans måltider på energieffektivt manér med stilrent designade vitvaror. Generösa bänkytor ger gott om plats för fler kockar som vill hjälpa till. Matplatsen i köket blir en uppskattad mötesplats för familjen där man förutom att äta kan planera för äventyr och utflykter och läsa läxor. I vardagsrummet finns öppna ytor att möblera för umgänge, lek och slappa stunder i soffan.

Uteplats

I anslutning till vardagsrummet ligger familjens uteplats. På trädäcket kan sommarens middagar intas, och på gräsmattan finns gott om plats för spring och bus. Här kan du utmana dina gäster på krocket efter middagen, eller ordna en spännande skattjakt.

Sovrum 1

Lugn och ro väntar i övervåningens största sovrum med plats för den stora sängen. Här kan du spana ner på uteplatsen när du drar upp rullgardinen. På nattduksbordet väntar högen med böcker för lediga och lugna stunder.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen finns två sovrum till där det förutom pussel, gosedjur och färgpennor även finns plats för säng och förvaringsmöbler. Ljusa väggar och vacker ekparkett passar lika bra i barnrum som i arbetsrum.

Allrum och klädkammare

I de två klädkammarna finns praktisk garderobsinredning som underlättar strukturerandet av kläder och prylar. Allrummet rymmer soffan för högläsning eller spelkvällen, och kan med fördel även byggas om till ett fjärde sovrum.

Badrum och gästtoalett

I nära anslutning till övervåningens sovrum finns familjens badrum där det är skönt att varva ner med ett bad. Vill du hellre ta en dusch finns den möjligheten på gästtoaletten en trappa ner. Båda rummen är stilfullt utformade med ljust kakel och klinkergolv som är enkelt att hålla rent och som ger skön värme åt kalla fötter.

Tvättstuga

Tvättmaskinen och torktumlaren står till tjänst när tvättkorgen är full, snyggt placerade under en användbar arbetsbänk med rostfri ho. Familjens tvättstuga går att nå både från hallen och från en egen separat entré.

Parkering och förvaring

Invid framsidans entré finns plats för bilen på bekvämt avstånd till hemmet. Med ett eget fristående förråd finns smart förvaring för utomhusmöbler och trädgårdsspel.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt och lekfullt kvarter. Här bor barnen i en trygg uppväxtmiljö med lugna gator och fantasieggande skogar. Du bor nära skolan så barnen själva kan gå hem och i grannskapet finns det alltid en lekkompis. Vardagen i Vitboken präglas av barn som springer mellan husen och har dansföreställningar eller spelar fotboll. Bjud över grannen på kaffe och låt barnen leka eller anordna en grillkväll, det finns alltid någonting att hitta på.

 • USP Green solutions Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  När du bor i Vitboken i Ältadalen får du ett Svanenmärkt hus med hög miljövänlig standard. Du sparar pengar genom energisnåla lösningar och bra innemiljöer, samtidigt som du är snäll mot jorden. Du får dessutom miljövänliga materialval och en hög bostadskvalitet, ett hem för hela livet.

 • USP Schools and preschools Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  I Älta finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Närmast ligger Sigfridsborgsskolan, som inte ligger mer än några 100 meter bort från ditt nya hem. Skolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn. Gymnasium hittar du en snabb busstur bort.

 • USP Local services Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  Dina vardagsinköp sköter du smidigt i Älta Centrum med bland annat mataffär och apotek. Från ditt nya grannskap har du också nära till Tyresö Centrum, som du når med bil eller via cykelvägen genom skogen. Här finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben