Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Cykelavstånd till centrum i grönskande område

I Ältadalen bor du nära lekparker och grönområden i ett familjevänligt kvarter. Du kan ta cykeln till närliggande centrum, och storstadens puls når du på en halvtimme.

I ditt nya kvarter blandar trivsamma parker och lummiga områden upp bebyggelsen. Husen är byggda för att harmonisera med den omgivande naturen, och trivsamma lokalgator knyter ihop kvarteret. Du bor granne med en aktivitetspark för alla åldrar, och för de yngre finns lekparker där fantasin kan flöda. Hemma har du ett trivsamt och smart planerat hem där familjen får gott om plats på 159 kvadratmeter fördelade på två våningar.

Entré

I familjens nya entré ligger ett klinkergolv som är varmt av våningens vattenburna golvvärme. Här finns rum för säsongens ytterkläder till höger, och under trappan väntar mer förvaring i garderoben.

Vardagsrum och kök

I ditt kök får du in ljuset från två håll när du fixar med middagen. Matplatsens fönster vetter mot entrésidan, och vardagsrummet är vänt mot baksidans uteplats. Det elegant utformade köket är utrustat med vitvaror som gör jobbet med låg energiåtgång. Vardagsrummet ger utrymme för avslappnad vila och stora kalas.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum ligger lite avskilt med fönster mot uteplatsen. Garderobsväggen hjälper till med klädförvaringen, och på ekparketten finns rum för möblemang med dubbelsängen och två sängbord.

Sovrum 2 och 3

Vid andra kortsidan finns de två mindre sovrummen. Här kan sängen få sällskap av ett skrivbord och diverse gosedjur och tågbanor.

Klädkammare och allrum

I övervåningens klädkammare finns mer gemensam förvaring för familjen. Allrummet kan inredas med soffhörna, eller bli till ett fjärde sovrum.

Badrum

I övervåningens badrum kan du koppla av med ett långt bad. Efteråt sätter du fötterna på klinkergolv med golvvärme och handduken hänger du på handdukstorken. Helkaklade ljusa väggar skapar lättskött stilfullhet.

Tvättrum och gästtoalett

Du har en tvättstuga på entréplan där tvättmaskin och torktumlare ligger placerade under en arbetsbänk med rostfri ho. Rummet bredvid är gästtoaletten. Här finns tvättställ, toalett och duschhörna, och rummet delar badrummets design med ljust helkaklade väggar och klinkergolv.

Uteplats

Altanen når du från vardagsrummet och här finns rum för matplats och bekväma vilstolar vid sidan av trivsam växtlighet. Gräsmattan ger gott om plats för ben med spring och lek i.

Parkering och förvaring

Förvaringen inomhus kompletteras med ett fristående förråd på uteplatsen, och bilen får plats på uppfarten med carport.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt och lekfullt kvarter. Här bor barnen i en trygg uppväxtmiljö med lugna gator och fantasieggande skogar. Du bor nära skolan så barnen själva kan gå hem och i grannskapet finns det alltid en lekkompis. Vardagen i Vitboken präglas av barn som springer mellan husen och har dansföreställningar eller spelar fotboll. Bjud över grannen på kaffe och låt barnen leka eller anordna en grillkväll, det finns alltid någonting att hitta på.

 • USP Green solutions Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  När du bor i Vitboken i Ältadalen får du ett Svanenmärkt hus med hög miljövänlig standard. Du sparar pengar genom energisnåla lösningar och bra innemiljöer, samtidigt som du är snäll mot jorden. Du får dessutom miljövänliga materialval och en hög bostadskvalitet, ett hem för hela livet.

 • USP Schools and preschools Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  I Älta finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Närmast ligger Sigfridsborgsskolan, som inte ligger mer än några 100 meter bort från ditt nya hem. Skolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn. Gymnasium hittar du en snabb busstur bort.

 • USP Local services Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  Dina vardagsinköp sköter du smidigt i Älta Centrum med bland annat mataffär och apotek. Från ditt nya grannskap har du också nära till Tyresö Centrum, som du når med bil eller via cykelvägen genom skogen. Här finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben