Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

311B, 5 Rum, 139 m²

Plats att umgås på två våningar

När du har två våningar finns alltid möjlighet till umgänge eller egentid. I Älta bor du med sjöar för bad och fiske, och skogar för svampplockning och joggingturer i närheten när naturen lockar.

Hemmets öppna entrévåning ger utrymme där familjen kan umgås på trivsamma ytor. När var och en grejer med sitt finns plats för det med, samtidigt som ni kan njuta av varandras sällskap. En trappa upp ger allrummet mer öppen yta, och är finns också sovrummen som ger avskild egentid. Dubbla klädkammare hjälper till att hålla ordning på kläder och pryttlar, och med en egen tvättstuga blir tvättbestyren enklare.

Entré och hall

Från husets framsida kliver du in i den välkomnande entrén. Till vänster finns familjens kök och till höger gästtoalett följt av tvättstuga. Utanför tvättstugan finns städskåpet där dammsugare och mopp får vila mellan städningarna. Här finns även plats för jackor, skor, kepsar och hjälmar.

Kök och vardagsrum

Det generösa vardagsrummet har fönster och dörr mot baksidans uteplats, och med dörren öppen blir trädäcket en förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. Här finns, förutom plats för matsalsmöbel och soffa, även rum för bokhyllan och favoritfåtöljen för lässtunden. Köket är stilrent designat med ljusa luckor och bänkytor.

Uteplats

Utanför vardagsrummet kan sommarens middagar dukas upp på trädäcket, och runt huset sträcker sig gräsmattan. Utmana familj och gäster i en kubbturnering efter middagen, eller bred ut dig på en filt på gräsmattan.

Sovrum 1

Vid dagens slut är detta ett rum att längta till. Familjens största sovrum ligger lite avskilt på övervåningen och ger gott om plats för lugn och ro. Fönstret vetter mot baksidans uteplats och här kan du släppa in den svala morgonluften när det är dags att vakna.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen finns även två mindre sovrum som kan användas som barnrum, lekrum eller arbetsrum utifrån behov. Hemmets stilrena känsla följer med även in hit med den vackra ekparketten och ljusa väggar.

Allrum och klädkammare

Övervåningen knyts ihop med ett allrum som ger en social yta även på detta plan. Här finns plats för en soffa att kura ihop sig i. Övervåningen rymmer även två klädkammare med smarta förvaringslösningar som hjälper till med att hålla ordning på familjens kläder och prylar.

Badrum och gästtoalett

I badrum och gästtoalett sträcker sig ett ljust kakel från golv till tak. Klinkergolvet har en trivsam golvvärme och på handdukstorkarna torkar handdukarna fort. På övervåningen finns möjligheten att ta ett bad i familjens badkar, och entréplanets gästtoalett har en praktisk hörndusch.

Tvättstuga

När tvättkorgen är full är den egna tvättstugan ett välkommet tillskott. Energieffektiva tvätt- och torkmaskiner hjälper till med tvätten, och på den ovanliggande arbetsbänken kan kläder sorteras och vikas. Här finns även en separat entré.

Parkering och förvaring

Till höger om framsidans entré finns plats att parkera bilen på den egna uppfarten med carport. Här finns också familjens fristående förråd där sånt som inte behövs just nu kan skuffas undan.

Hemfakta

Bostad
311B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
485 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben