Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Plats att umgås på två våningar

När du har två våningar finns alltid möjlighet till umgänge eller egentid. I Älta bor du med sjöar för bad och fiske, och skogar för svampplockning och joggingturer i närheten när naturen lockar.

Hemmets öppna entrévåning ger utrymme där familjen kan umgås på trivsamma ytor. När var och en grejer med sitt finns plats för det med, samtidigt som ni kan njuta av varandras sällskap. En trappa upp ger allrummet mer öppen yta, och är finns också sovrummen som ger avskild egentid. Dubbla klädkammare hjälper till att hålla ordning på kläder och pryttlar, och med en egen tvättstuga blir tvättbestyren enklare.

Entré och hall

Från husets framsida kliver du in i den välkomnande entrén. Till vänster finns familjens kök och till höger gästtoalett följt av tvättstuga. Utanför tvättstugan finns städskåpet där dammsugare och mopp får vila mellan städningarna. Här finns även plats för jackor, skor, kepsar och hjälmar.

Kök och vardagsrum

Det generösa vardagsrummet har fönster och dörr mot baksidans uteplats, och med dörren öppen blir trädäcket en förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. Här finns, förutom plats för matsalsmöbel och soffa, även rum för bokhyllan och favoritfåtöljen för lässtunden. Köket är stilrent designat med ljusa luckor och bänkytor.

Uteplats

Utanför vardagsrummet kan sommarens middagar dukas upp på trädäcket, och runt huset sträcker sig gräsmattan. Utmana familj och gäster i en kubbturnering efter middagen, eller bred ut dig på en filt på gräsmattan.

Sovrum 1

Vid dagens slut är detta ett rum att längta till. Familjens största sovrum ligger lite avskilt på övervåningen och ger gott om plats för lugn och ro. Fönstret vetter mot baksidans uteplats och här kan du släppa in den svala morgonluften när det är dags att vakna.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen finns även två mindre sovrum som kan användas som barnrum, lekrum eller arbetsrum utifrån behov. Hemmets stilrena känsla följer med även in hit med den vackra ekparketten och ljusa väggar.

Allrum och klädkammare

Övervåningen knyts ihop med ett allrum som ger en social yta även på detta plan. Här finns plats för en soffa att kura ihop sig i. Övervåningen rymmer även två klädkammare med smarta förvaringslösningar som hjälper till med att hålla ordning på familjens kläder och prylar.

Badrum och gästtoalett

I badrum och gästtoalett sträcker sig ett ljust kakel från golv till tak. Klinkergolvet har en trivsam golvvärme och på handdukstorkarna torkar handdukarna fort. På övervåningen finns möjligheten att ta ett bad i familjens badkar, och entréplanets gästtoalett har en praktisk hörndusch.

Tvättstuga

När tvättkorgen är full är den egna tvättstugan ett välkommet tillskott. Energieffektiva tvätt- och torkmaskiner hjälper till med tvätten, och på den ovanliggande arbetsbänken kan kläder sorteras och vikas. Här finns även en separat entré.

Parkering och förvaring

Till höger om framsidans entré finns plats att parkera bilen på den egna uppfarten med carport. Här finns också familjens fristående förråd där sånt som inte behövs just nu kan skuffas undan.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt och lekfullt kvarter. Här bor barnen i en trygg uppväxtmiljö med lugna gator och fantasieggande skogar. Du bor nära skolan så barnen själva kan gå hem och i grannskapet finns det alltid en lekkompis. Vardagen i Vitboken präglas av barn som springer mellan husen och har dansföreställningar eller spelar fotboll. Bjud över grannen på kaffe och låt barnen leka eller anordna en grillkväll, det finns alltid någonting att hitta på.

 • USP Green solutions Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  När du bor i Vitboken i Ältadalen får du ett Svanenmärkt hus med hög miljövänlig standard. Du sparar pengar genom energisnåla lösningar och bra innemiljöer, samtidigt som du är snäll mot jorden. Du får dessutom miljövänliga materialval och en hög bostadskvalitet, ett hem för hela livet.

 • USP Schools and preschools Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  I Älta finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Närmast ligger Sigfridsborgsskolan, som inte ligger mer än några 100 meter bort från ditt nya hem. Skolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn. Gymnasium hittar du en snabb busstur bort.

 • USP Local services Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  Dina vardagsinköp sköter du smidigt i Älta Centrum med bland annat mataffär och apotek. Från ditt nya grannskap har du också nära till Tyresö Centrum, som du når med bil eller via cykelvägen genom skogen. Här finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben