Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

310B, 5 Rum, 139 m²

Beskrivning

Välplanerat hus med gatans största trädgård

Längst ut på gatan ligger ditt nya hus med en spatiös utomhusmiljö. Här kan du utmana familjen på boulturnering och låta de gröna fingrarna få ordentligt med plats för växter av alla de slag.

I din nya trädgård finns generös plats för bärbuskar och trivsamt blomster, utan att göra avkall på den öppna gräsmattans yta för spring och lek. På altanens trätrall finns plats för utomhusmöblemanget där du kan duka upp utomhus när det vankas middag. Inomhus finns dina välplanerade rum där smarta förvaring, stilrena material och energisnåla lösningar ger grunden för ditt nya hem.

Entré och hall

I den välkomnande entrén väntar ett uppvärmt klinkergolv och en direkt känsla av den öppna planlösningen. Några steg in finns familjens städskåp placerat och här finns även plats för jackor och skor.

Kök och vardagsrum

I det välplanerade köket väntar energieffektiva vitvaror och generösa matlagningsytor. Här fixar du frukostar på språng, improviserar fram en snabb middag eller lägger tid på ett imponerande långkok. Duka upp vid kökets matplats eller i det luftiga vardagsrummet. I vardagsrummet finns plats för både stora familjemiddagar och lugna kvällar i soffan.

Uteplats

Från vardagsrummet når du familjens uteplats. Avskilt på husets baksida finns både altan och gräsmatta. Här väntar middagar, fixande och lek. Husets läge ger en generös trädgård som ger gott om egen utomhusmiljö direkt utanför dörren.

Sovrum 1

När du kommer upp för trappan ligger det största sovrummet placerat rakt fram. Här finns tretton kvadratmeter att möblera för ett behagligt och avkopplande rum. Det stora fönstret vetter mot baksidans uteplats.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen finns familjens två något mindre sovrum. Här finns plats för både tågbanor, målarböcker, säng och byrå. Från fönstren kan man spana ner och se vad som är på gång på gatan utanför.

Allrum och klädkammare

Övervåningen ger plats för umgänge i allrummet, eller möjlighet till ytterligare ett stängt rum med en extra vägg. I de två klädkamrarna får allt från skidkläder till festblåsor plats.

Badrum och gästtoalett

Ett badrum på övervåningen och en gästtoalett med dusch en trappa ner minskar risken för köbildning under stressiga mornar. Rummen har helkaklade väggar och klinkergolv som både är lättskötta och estetiska, och den vattenburna golvvärmen blir en välkommen detalj.

Tvättstuga

Familjens tvätt sköts i tvättstugan på entréplan. Det yteffektiva rummet är utrustat med tvätt- och torkmaskin och en praktisk arbetsbänk med rostfri ho. Tvättstugan har en egen entré där det är enkelt att gå ut med tvätten när vädret tillåter utomhustorkning.

Parkering och förvaring

På den egna uppfarten till höger om entrén kan bilen parkeras i carporten. Här finns även förrådet med gott om plats för utemöblerna, odlingsredskapen och annat viktigt.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt och lekfullt kvarter. Här bor barnen i en trygg uppväxtmiljö med lugna gator och fantasieggande skogar. Du bor nära skolan så barnen själva kan gå hem och i grannskapet finns det alltid en lekkompis. Vardagen i Vitboken präglas av barn som springer mellan husen och har dansföreställningar eller spelar fotboll. Bjud över grannen på kaffe och låt barnen leka eller anordna en grillkväll, det finns alltid någonting att hitta på.

 • USP Green solutions Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  När du bor i Vitboken i Ältadalen får du ett Svanenmärkt hus med hög miljövänlig standard. Du sparar pengar genom energisnåla lösningar och bra innemiljöer, samtidigt som du är snäll mot jorden. Du får dessutom miljövänliga materialval och en hög bostadskvalitet, ett hem för hela livet.

 • USP Schools and preschools Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  I Älta finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Närmast ligger Sigfridsborgsskolan, som inte ligger mer än några 100 meter bort från ditt nya hem. Skolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn. Gymnasium hittar du en snabb busstur bort.

 • USP Local services Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  Dina vardagsinköp sköter du smidigt i Älta Centrum med bland annat mataffär och apotek. Från ditt nya grannskap har du också nära till Tyresö Centrum, som du når med bil eller via cykelvägen genom skogen. Här finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben