Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

310B, 5 Rum, 139 m²

Välplanerat hus med gatans största trädgård

Längst ut på gatan ligger ditt nya hus med en spatiös utomhusmiljö. Här kan du utmana familjen på boulturnering och låta de gröna fingrarna få ordentligt med plats för växter av alla de slag.

I din nya trädgård finns generös plats för bärbuskar och trivsamt blomster, utan att göra avkall på den öppna gräsmattans yta för spring och lek. På altanens trätrall finns plats för utomhusmöblemanget där du kan duka upp utomhus när det vankas middag. Inomhus finns dina välplanerade rum där smarta förvaring, stilrena material och energisnåla lösningar ger grunden för ditt nya hem.

Entré och hall

I den välkomnande entrén väntar ett uppvärmt klinkergolv och en direkt känsla av den öppna planlösningen. Några steg in finns familjens städskåp placerat och här finns även plats för jackor och skor.

Kök och vardagsrum

I det välplanerade köket väntar energieffektiva vitvaror och generösa matlagningsytor. Här fixar du frukostar på språng, improviserar fram en snabb middag eller lägger tid på ett imponerande långkok. Duka upp vid kökets matplats eller i det luftiga vardagsrummet. I vardagsrummet finns plats för både stora familjemiddagar och lugna kvällar i soffan.

Uteplats

Från vardagsrummet når du familjens uteplats. Avskilt på husets baksida finns både altan och gräsmatta. Här väntar middagar, fixande och lek. Husets läge ger en generös trädgård som ger gott om egen utomhusmiljö direkt utanför dörren.

Sovrum 1

När du kommer upp för trappan ligger det största sovrummet placerat rakt fram. Här finns tretton kvadratmeter att möblera för ett behagligt och avkopplande rum. Det stora fönstret vetter mot baksidans uteplats.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen finns familjens två något mindre sovrum. Här finns plats för både tågbanor, målarböcker, säng och byrå. Från fönstren kan man spana ner och se vad som är på gång på gatan utanför.

Allrum och klädkammare

Övervåningen ger plats för umgänge i allrummet, eller möjlighet till ytterligare ett stängt rum med en extra vägg. I de två klädkamrarna får allt från skidkläder till festblåsor plats.

Badrum och gästtoalett

Ett badrum på övervåningen och en gästtoalett med dusch en trappa ner minskar risken för köbildning under stressiga mornar. Rummen har helkaklade väggar och klinkergolv som både är lättskötta och estetiska, och den vattenburna golvvärmen blir en välkommen detalj.

Tvättstuga

Familjens tvätt sköts i tvättstugan på entréplan. Det yteffektiva rummet är utrustat med tvätt- och torkmaskin och en praktisk arbetsbänk med rostfri ho. Tvättstugan har en egen entré där det är enkelt att gå ut med tvätten när vädret tillåter utomhustorkning.

Parkering och förvaring

På den egna uppfarten till höger om entrén kan bilen parkeras i carporten. Här finns även förrådet med gott om plats för utemöblerna, odlingsredskapen och annat viktigt.

Hemfakta

Bostad
310B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
913 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben