Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

308B, 5 Rum, 139 m²

Hem på två våningar i socialt kvarter

I Ältadalen blir de gemensamma gårdar självklara mötesplatser för grannarna. Här kan du få tips om ett nytt utflyktsmål i området, eller styra upp en spontan tisdagsmiddag med dina nya vänner.

Välkommen till ett lugnt kvarter med småstadskänsla. Det är enkelt att komma i kontakt med grannarna och umgås i området, och du har ett eget hus med uteplats att dra dig tillbaka till när du vill pausa det sociala. I ditt Svanenmärkta hem ger stilrena och hållbara material en bra grund för den personliga stilen, och du har två våningar att trivas på. På båda våningsplanen finns smart integrerad förvaring och du har vitvaror i toppad miljöklass som hjälper dig med matlagning och tvätt.

Entré och hall

Från husets framsida kommer du in till entrén med smidigt klinkergolv. I hallen finns städskåpet där dammsugare och mopp kan vila mellan städdagarna, och här finns även utrymme för familjens ytterkläder.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök har spatiösa bänkytor, och med kyl och frys i fullhöjd slipper råvarorna trängas. Med en öppen planlösning kan du hänga med i samtalet i soffan samtidigt som du plockar undan efter middagen och fyller den energieffektiva diskmaskinen. Vardagsrummet ger plats åt middagar, slappa stunder och spännande spelturneringar.

Uteplats

Gräsmattan bjuder in till lek och spring eller picknick på nära håll. Altanens trädäck blir en förlängning av vardagsrummet under sommartid där middagar kan intas med fåglarnas kvitter som bakgrundsmusik. Med en egen liten köksträdgård kan du odla färska örter att använda i såser och sallader.

Sovrum 1

Familjens största sovrum ger gott om plats för den stora sängen. Här finns tretton kvadratmeter att pusta ut på efter en lång dag.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen har fönster mot framsidan och är enkla att möblera utefter familjens behov.

Allrum och klädkammare

Övervåningens allrum ger rymd åt övervåningen, och kan även byggas om till ett fjärde sovrum om så önskas. I övervåningens två klädkammare kan familjen hålla ordning på säsongernas kläder.

Badrum och gästtoalett

Med badrum på övervåningen och gästtoalett vid hallen minskar risken för köbildning när alla ska iväg på morgonen. Klinkergolvet är både stilrent och lättskött och golvvärmen, som även finns på hela entréplanet, är skön för fötterna. Med helkaklade ljusa väggar följer hemmets ljusa och öppna känsla in även hit.

Tvättstuga

I anslutning till hallen och med egen separat entré finns familjens tvättstuga. På arbetsbänken ovanför maskinerna kan kläder och lakan vikas och sorteras, och i den rostfria hon kan de allra ömtåligaste plaggen återfå sin forna glans.

Parkering och förvaring

I det fristående förrådet i trädgården finns plats för utemöbler, kubbspel och lådor med diverse som är skönt att stuva undan. Bilen får sin plats í carporten till höger om entrén.

Hemfakta

Bostad
308B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
487 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben