Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Hem på två våningar i socialt kvarter

I Ältadalen blir de gemensamma gårdar självklara mötesplatser för grannarna. Här kan du få tips om ett nytt utflyktsmål i området, eller styra upp en spontan tisdagsmiddag med dina nya vänner.

Välkommen till ett lugnt kvarter med småstadskänsla. Det är enkelt att komma i kontakt med grannarna och umgås i området, och du har ett eget hus med uteplats att dra dig tillbaka till när du vill pausa det sociala. I ditt Svanenmärkta hem ger stilrena och hållbara material en bra grund för den personliga stilen, och du har två våningar att trivas på. På båda våningsplanen finns smart integrerad förvaring och du har vitvaror i toppad miljöklass som hjälper dig med matlagning och tvätt.

Entré och hall

Från husets framsida kommer du in till entrén med smidigt klinkergolv. I hallen finns städskåpet där dammsugare och mopp kan vila mellan städdagarna, och här finns även utrymme för familjens ytterkläder.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök har spatiösa bänkytor, och med kyl och frys i fullhöjd slipper råvarorna trängas. Med en öppen planlösning kan du hänga med i samtalet i soffan samtidigt som du plockar undan efter middagen och fyller den energieffektiva diskmaskinen. Vardagsrummet ger plats åt middagar, slappa stunder och spännande spelturneringar.

Uteplats

Gräsmattan bjuder in till lek och spring eller picknick på nära håll. Altanens trädäck blir en förlängning av vardagsrummet under sommartid där middagar kan intas med fåglarnas kvitter som bakgrundsmusik. Med en egen liten köksträdgård kan du odla färska örter att använda i såser och sallader.

Sovrum 1

Familjens största sovrum ger gott om plats för den stora sängen. Här finns tretton kvadratmeter att pusta ut på efter en lång dag.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen har fönster mot framsidan och är enkla att möblera utefter familjens behov.

Allrum och klädkammare

Övervåningens allrum ger rymd åt övervåningen, och kan även byggas om till ett fjärde sovrum om så önskas. I övervåningens två klädkammare kan familjen hålla ordning på säsongernas kläder.

Badrum och gästtoalett

Med badrum på övervåningen och gästtoalett vid hallen minskar risken för köbildning när alla ska iväg på morgonen. Klinkergolvet är både stilrent och lättskött och golvvärmen, som även finns på hela entréplanet, är skön för fötterna. Med helkaklade ljusa väggar följer hemmets ljusa och öppna känsla in även hit.

Tvättstuga

I anslutning till hallen och med egen separat entré finns familjens tvättstuga. På arbetsbänken ovanför maskinerna kan kläder och lakan vikas och sorteras, och i den rostfria hon kan de allra ömtåligaste plaggen återfå sin forna glans.

Parkering och förvaring

I det fristående förrådet i trädgården finns plats för utemöbler, kubbspel och lådor med diverse som är skönt att stuva undan. Bilen får sin plats í carporten till höger om entrén.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt och lekfullt kvarter. Här bor barnen i en trygg uppväxtmiljö med lugna gator och fantasieggande skogar. Du bor nära skolan så barnen själva kan gå hem och i grannskapet finns det alltid en lekkompis. Vardagen i Vitboken präglas av barn som springer mellan husen och har dansföreställningar eller spelar fotboll. Bjud över grannen på kaffe och låt barnen leka eller anordna en grillkväll, det finns alltid någonting att hitta på.

 • USP Green solutions Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  När du bor i Vitboken i Ältadalen får du ett Svanenmärkt hus med hög miljövänlig standard. Du sparar pengar genom energisnåla lösningar och bra innemiljöer, samtidigt som du är snäll mot jorden. Du får dessutom miljövänliga materialval och en hög bostadskvalitet, ett hem för hela livet.

 • USP Schools and preschools Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  I Älta finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Närmast ligger Sigfridsborgsskolan, som inte ligger mer än några 100 meter bort från ditt nya hem. Skolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn. Gymnasium hittar du en snabb busstur bort.

 • USP Local services Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  Dina vardagsinköp sköter du smidigt i Älta Centrum med bland annat mataffär och apotek. Från ditt nya grannskap har du också nära till Tyresö Centrum, som du når med bil eller via cykelvägen genom skogen. Här finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben