Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

307B, 5 Rum, 139 m²

Beskrivning

Svanenmärkt hus i familjevänliga Ältadalen

Ett entréplan med umgängesvänliga ytor, smart utplacerad förvaring och en övervåning med rogivande sovrum en trappa upp – här finns ett välplanerat hus för familjen i Svanenmärkt utförande.

I ditt nya kvarter väntar trivsamma mötesplatser för grannarna med parker och lummighet. Ditt nya område och den omkringliggande naturen har mycket att erbjuda på hemmaplan, samtidigt som du har stadens puls inom räckhåll. I ditt nya hus blir stilrena och hållbara material grunden där din egen stil får breda ut sig. Kloka materialval och energieffektiva lösningar gör att ditt hem klarar Svanenmärkningens krav.

Entré och hall

Du kommer in i ditt Svanenmärkta hem från framsidans välkomnande entré. Här har du köket till vänster och gästtoalett och tvättstuga till höger. Lite längre in i hallen finns plats för ytterkläder invid städskåpet.

Kök och vardagsrum

Hemmets kök och vardagsrum smälter ihop i en öppen planlösning. Här får du in dagsljuset från två håll när du snor ihop dagens middag. Den långa köksbänken i stilren design rymmer många kockar, och gott om luckor och skåp underlättar förvaringen av karotter och fat. Middagen serveras i köket, vid vardagsrummets matplats eller utomhus när säsongen tillåter.

Uteplats

Altanens trädäck passar perfekt som familjens egna uteservering. På gräsmattan finns plats för lek och naturäventyr på nära håll. Med en egen utemiljö kan du koppla av i en bekväm vilstol eller påta i din lilla köksträdgård och ta in lite tomater till kvällsmackan.

Sovrum 1

Rakt fram från trappan finns det största sovrummet. Här har du ljusinsläpp från två håll och gott om plats för den stora sängen. Från fönstret ser du ut över uteplatsen, och med gröna växter på fönsterbänken följer naturen med in.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av familjens övervåning finns de två något mindre sovrummen. Här går det att möblera för vila och egen lek. Med utsikt över framsidan kan man ha koll på när grannarna är ute och cyklar.

Allrum och klädkammare

Med ett allrum på övervåningen finns plats för umgänge även på denna våning. Två klädkammare ger gott om plats för ordnad klädförvaring.

Badrum och gästtoalett

I anslutning till hallen finns gästtoaletten med dusch, och nära övervåningens sovrum finns familjens badrum med badkar. Det stilrena klinkergolvet är enkelt att hålla rent och den vattenburna golvvärmen är skön för frusna eller nybadade fötter.

Tvättstuga

I de energisnåla tvätt- och torkmaskinerna blir familjens kläder rena och torra, och på den ovanliggande bänkskivan förenklas arbetet med att para ihop strumporna innan de hamnar i rätt låda. Med en separat entré kan du få sällskap av den friska luften när tvättbestyren ordnas.

Parkering och förvaring

Bilen parkeras smidigt i carporten till höger om framsidans lilla gräsmatta. Några meter längre fram når du det fristående förrådet där du kan skuffa undan utemöblerna när hösten smyger sig på.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt och lekfullt kvarter. Här bor barnen i en trygg uppväxtmiljö med lugna gator och fantasieggande skogar. Du bor nära skolan så barnen själva kan gå hem och i grannskapet finns det alltid en lekkompis. Vardagen i Vitboken präglas av barn som springer mellan husen och har dansföreställningar eller spelar fotboll. Bjud över grannen på kaffe och låt barnen leka eller anordna en grillkväll, det finns alltid någonting att hitta på.

 • USP Green solutions Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  När du bor i Vitboken i Ältadalen får du ett Svanenmärkt hus med hög miljövänlig standard. Du sparar pengar genom energisnåla lösningar och bra innemiljöer, samtidigt som du är snäll mot jorden. Du får dessutom miljövänliga materialval och en hög bostadskvalitet, ett hem för hela livet.

 • USP Schools and preschools Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  I Älta finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Närmast ligger Sigfridsborgsskolan, som inte ligger mer än några 100 meter bort från ditt nya hem. Skolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn. Gymnasium hittar du en snabb busstur bort.

 • USP Local services Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  Dina vardagsinköp sköter du smidigt i Älta Centrum med bland annat mataffär och apotek. Från ditt nya grannskap har du också nära till Tyresö Centrum, som du når med bil eller via cykelvägen genom skogen. Här finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben