Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

305B, 5 Rum, 139 m²

Lev naturnära i lummiga Ältadalen

När aktivitet utomhus står på schemat finns mycket att välja på när du bor i Ältadalen. I kvarteret väntar familjevänlig lummighet och hemma har du två välplanerade våningsplan att landa på.

Avsluta joggingturen med ett pass på utegymmet i aktivitetsparken, eller packa ryggsäcken för en heldag vid Hellasgården. Här bor du nära naturen som ger gott om alternativ oavsett om det är träning, återhämtning eller lek som är dagens aktivitet. I kvarteret finns grönområden som mixar upp bebyggelsen och du har en egen trädgård framför och bakom ditt nya hus.

Entré och hall

Ta emot vänner och familj på ett uppvärmt klinkergolv i entrén. Här tar entréplanets öppna planlösning vid direkt och ger en luftig känsla. I hallen finns plats för städutrustningen och förvaring.

Kök och vardagsrum

Snabba vardagslösningar och välplanerade helgmiddagar – här får all typ av matlagning plats. I kylen och frysen i fullhöjd finns gott om plats för råvaror och matlådor. Luckor och bänkytor är smakfullt utformade och bidrar till den stilrena känslan. I vardagsrummet kan du duka upp till middag eller koppla av i favoritfåtöljen med tidningen.

Uteplats

I det rymliga vardagsrummet finns dörren till familjens uteplats. Här bjuder altanen och gräsmattan in till umgänge, lek, trädgårdspyssel och avkoppling. För de gröna fingrarna finns här plats för både vackra blommor och smakhöjande kryddor.

Sovrum 1

En trappa upp hittar du ditt nya sovrum. Hemmets stilrena ekparkett når in i sovrummen och skapar en behaglig känsla. Här ser du ut över uteplatsen när du drar upp rullgardinen.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen finns de två mindre sovrummen. Här finns plats för sängen, skrivbordet och byrån där strumpor, tröjor, gosedjur och annat viktigt kan samsas.

Allrum och klädkammare

Med två generöst tilltagna klädkammare finns goda förutsättningar för ordning och reda. Här kan du sortera friluftskläder och festblåsor tillsammans med extrakuddar och annat som är skönt att ha nära till hands. Övervåningen knyts ihop av allrummet som kan fungera som allt från ett extra lekrum till en lugn vrå att dra sig undan till.

Badrum och gästtoalett

Ett bad vid dagens slut, eller en snabb dusch efter löprundan, här finns möjligheter till både och. Badrummet och gästtoaletten har samma lättskötta och stilrena design med helkaklade ljusa väggar och klinkergolv. I badrummets kommod finns bra förvaringsyta.

Tvättstuga

Med en egen tvättstuga är de enkelt att hålla ordning på familjens tvätt. På arbetsbänken ovanför tvätt- och torkmaskinerna sorterar du tvätten i en bra arbetshöjd. Med en separat ingång är det smidigt att hänga tvätten utomhus när vädret tillåter.

Parkering och förvaring

Invid framsidans finns plats att parkera bilen i carporten till höger. Med ett eget utomhusförråd stuvar du enkelt undan utemöbler, badmintonnät och planteringsjord när de inte behövs.

Hemfakta

Bostad
305B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
481 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben