Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Lev naturnära i lummiga Ältadalen

När aktivitet utomhus står på schemat finns mycket att välja på när du bor i Ältadalen. I kvarteret väntar familjevänlig lummighet och hemma har du två välplanerade våningsplan att landa på.

Avsluta joggingturen med ett pass på utegymmet i aktivitetsparken, eller packa ryggsäcken för en heldag vid Hellasgården. Här bor du nära naturen som ger gott om alternativ oavsett om det är träning, återhämtning eller lek som är dagens aktivitet. I kvarteret finns grönområden som mixar upp bebyggelsen och du har en egen trädgård framför och bakom ditt nya hus.

Entré och hall

Ta emot vänner och familj på ett uppvärmt klinkergolv i entrén. Här tar entréplanets öppna planlösning vid direkt och ger en luftig känsla. I hallen finns plats för städutrustningen och förvaring.

Kök och vardagsrum

Snabba vardagslösningar och välplanerade helgmiddagar – här får all typ av matlagning plats. I kylen och frysen i fullhöjd finns gott om plats för råvaror och matlådor. Luckor och bänkytor är smakfullt utformade och bidrar till den stilrena känslan. I vardagsrummet kan du duka upp till middag eller koppla av i favoritfåtöljen med tidningen.

Uteplats

I det rymliga vardagsrummet finns dörren till familjens uteplats. Här bjuder altanen och gräsmattan in till umgänge, lek, trädgårdspyssel och avkoppling. För de gröna fingrarna finns här plats för både vackra blommor och smakhöjande kryddor.

Sovrum 1

En trappa upp hittar du ditt nya sovrum. Hemmets stilrena ekparkett når in i sovrummen och skapar en behaglig känsla. Här ser du ut över uteplatsen när du drar upp rullgardinen.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen finns de två mindre sovrummen. Här finns plats för sängen, skrivbordet och byrån där strumpor, tröjor, gosedjur och annat viktigt kan samsas.

Allrum och klädkammare

Med två generöst tilltagna klädkammare finns goda förutsättningar för ordning och reda. Här kan du sortera friluftskläder och festblåsor tillsammans med extrakuddar och annat som är skönt att ha nära till hands. Övervåningen knyts ihop av allrummet som kan fungera som allt från ett extra lekrum till en lugn vrå att dra sig undan till.

Badrum och gästtoalett

Ett bad vid dagens slut, eller en snabb dusch efter löprundan, här finns möjligheter till både och. Badrummet och gästtoaletten har samma lättskötta och stilrena design med helkaklade ljusa väggar och klinkergolv. I badrummets kommod finns bra förvaringsyta.

Tvättstuga

Med en egen tvättstuga är de enkelt att hålla ordning på familjens tvätt. På arbetsbänken ovanför tvätt- och torkmaskinerna sorterar du tvätten i en bra arbetshöjd. Med en separat ingång är det smidigt att hänga tvätten utomhus när vädret tillåter.

Parkering och förvaring

Invid framsidans finns plats att parkera bilen i carporten till höger. Med ett eget utomhusförråd stuvar du enkelt undan utemöbler, badmintonnät och planteringsjord när de inte behövs.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt och lekfullt kvarter. Här bor barnen i en trygg uppväxtmiljö med lugna gator och fantasieggande skogar. Du bor nära skolan så barnen själva kan gå hem och i grannskapet finns det alltid en lekkompis. Vardagen i Vitboken präglas av barn som springer mellan husen och har dansföreställningar eller spelar fotboll. Bjud över grannen på kaffe och låt barnen leka eller anordna en grillkväll, det finns alltid någonting att hitta på.

 • USP Green solutions Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  När du bor i Vitboken i Ältadalen får du ett Svanenmärkt hus med hög miljövänlig standard. Du sparar pengar genom energisnåla lösningar och bra innemiljöer, samtidigt som du är snäll mot jorden. Du får dessutom miljövänliga materialval och en hög bostadskvalitet, ett hem för hela livet.

 • USP Schools and preschools Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  I Älta finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Närmast ligger Sigfridsborgsskolan, som inte ligger mer än några 100 meter bort från ditt nya hem. Skolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn. Gymnasium hittar du en snabb busstur bort.

 • USP Local services Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  Dina vardagsinköp sköter du smidigt i Älta Centrum med bland annat mataffär och apotek. Från ditt nya grannskap har du också nära till Tyresö Centrum, som du når med bil eller via cykelvägen genom skogen. Här finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben