Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Spatiösa ytor för vardag och fest

Ditt nya vardagsrum är som gjort för sociala tillställningar, och under sommarmånaderna förstoras den öppna ytan med altanen precis utanför. Här kan du duka upp med långbord både inne och ute.

Maten förbereder du i ditt nya kök på köksbänkar med gott om plats för bunkar, skärbrädor och säsongens råvaror. När det ringer på dörren tar du emot vänner och familj i en öppen hall där hemmets yta breder ut sig rakt fram. Här kan du duka upp i köket eller vardagsrummet beroende på sällskapets storlek, och om vädret tillåter blir altanen den självklara platsen. När kvällen är över väntar sovrummen en trappa upp.

Entré och hall

Klinkergolvet med vattenburen golvvärme ger ett varmt välkomnande för frusna fötter. Golvvärmen återfinns på hela entréplanet och i badrummet en trappa upp. Längre in i hallen finns plats för förvaring och här ryms städredskapen i familjens städskåp.

Kök och vardagsrum

I ditt nya hus utgör de öppna ytorna för kök och vardagsrum större delen av entréplanet. Här finns plats för matlagning, avkoppling och lek. Maten lagas på klimatsmart manér med miljösäkrade vitvaror, och de generösa bänkytorna ger gott om plats för flera kockar. Den stilrena ekparketten och de många fönstren bidrar till en ljus och luftig stämning.

Uteplats

Familjens nya hem ger även plats för umgänge utomhus med egna utemiljöer. På altanen kan bordet dukas för vardag och fest, och på gräsmattan finns platts för kullerbyttor och krocket. På den lilla gräsmattan på framsidan finns plats för en välkomnande rabatt.

Sovrum 1

När du vill dra dig undan från de sociala ytorna väntar ditt nya sovrum på övervåningen. Här ryms den större sängen och sängborden där du kan stapla böckerna som väntar på att läsas. Ljuset får du in från fönstret med utsikt över baksidans uteplats.

Sovrum 2 och 3

I de två mindre sovrummen finns gott om plats för möblering utefter önskemål och behov. Rummen ligger i trivsam närhet till varandra och med nära till badrummet. Här finns utrymme för kojbyggen och legovärldar.

Allrum och klädkammare

Även på övervåningen finns plats att umgås utanför sovrummen. Här ryms soffan för högläsning eller kortspel. Allrummet kan även göras om till ett fjärde sovrum eller arbetsrum. Med två klädkammare finns här även gott om plats för familjens kläder.

Badrum och gästtoalett

I badrum och gästtoalett ger helkaklade ljusa väggar en stilren känsla, och klinkergolvets golvvärme är skönt att sätta fötterna på efter en dusch eller ett bad. Handduken torkar snabbt på handdukstorken.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga är försedd med energieffektiva tvätt- och torkmaskiner. Ovanpå har du en praktisk arbetsbänk och en rostfri ho. På bänken kan du smidigt vika och sortera tvätten innan den ska stuvas in i rätt garderober och lådor.

Parkering och förvaring

I anslutning till hemmets entré kan du parkera bilen i carporten till höger. Framåt hösten kan du stuva undan utemöblerna i det separata förrådet som ligger vid sidan av huset.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt och lekfullt kvarter. Här bor barnen i en trygg uppväxtmiljö med lugna gator och fantasieggande skogar. Du bor nära skolan så barnen själva kan gå hem och i grannskapet finns det alltid en lekkompis. Vardagen i Vitboken präglas av barn som springer mellan husen och har dansföreställningar eller spelar fotboll. Bjud över grannen på kaffe och låt barnen leka eller anordna en grillkväll, det finns alltid någonting att hitta på.

 • USP Green solutions Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  När du bor i Vitboken i Ältadalen får du ett Svanenmärkt hus med hög miljövänlig standard. Du sparar pengar genom energisnåla lösningar och bra innemiljöer, samtidigt som du är snäll mot jorden. Du får dessutom miljövänliga materialval och en hög bostadskvalitet, ett hem för hela livet.

 • USP Schools and preschools Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  I Älta finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Närmast ligger Sigfridsborgsskolan, som inte ligger mer än några 100 meter bort från ditt nya hem. Skolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn. Gymnasium hittar du en snabb busstur bort.

 • USP Local services Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  Dina vardagsinköp sköter du smidigt i Älta Centrum med bland annat mataffär och apotek. Från ditt nya grannskap har du också nära till Tyresö Centrum, som du når med bil eller via cykelvägen genom skogen. Här finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben