Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

304B, 5 Rum, 139 m²

Spatiösa ytor för vardag och fest

Ditt nya vardagsrum är som gjort för sociala tillställningar, och under sommarmånaderna förstoras den öppna ytan med altanen precis utanför. Här kan du duka upp med långbord både inne och ute.

Maten förbereder du i ditt nya kök på köksbänkar med gott om plats för bunkar, skärbrädor och säsongens råvaror. När det ringer på dörren tar du emot vänner och familj i en öppen hall där hemmets yta breder ut sig rakt fram. Här kan du duka upp i köket eller vardagsrummet beroende på sällskapets storlek, och om vädret tillåter blir altanen den självklara platsen. När kvällen är över väntar sovrummen en trappa upp.

Entré och hall

Klinkergolvet med vattenburen golvvärme ger ett varmt välkomnande för frusna fötter. Golvvärmen återfinns på hela entréplanet och i badrummet en trappa upp. Längre in i hallen finns plats för förvaring och här ryms städredskapen i familjens städskåp.

Kök och vardagsrum

I ditt nya hus utgör de öppna ytorna för kök och vardagsrum större delen av entréplanet. Här finns plats för matlagning, avkoppling och lek. Maten lagas på klimatsmart manér med miljösäkrade vitvaror, och de generösa bänkytorna ger gott om plats för flera kockar. Den stilrena ekparketten och de många fönstren bidrar till en ljus och luftig stämning.

Uteplats

Familjens nya hem ger även plats för umgänge utomhus med egna utemiljöer. På altanen kan bordet dukas för vardag och fest, och på gräsmattan finns platts för kullerbyttor och krocket. På den lilla gräsmattan på framsidan finns plats för en välkomnande rabatt.

Sovrum 1

När du vill dra dig undan från de sociala ytorna väntar ditt nya sovrum på övervåningen. Här ryms den större sängen och sängborden där du kan stapla böckerna som väntar på att läsas. Ljuset får du in från fönstret med utsikt över baksidans uteplats.

Sovrum 2 och 3

I de två mindre sovrummen finns gott om plats för möblering utefter önskemål och behov. Rummen ligger i trivsam närhet till varandra och med nära till badrummet. Här finns utrymme för kojbyggen och legovärldar.

Allrum och klädkammare

Även på övervåningen finns plats att umgås utanför sovrummen. Här ryms soffan för högläsning eller kortspel. Allrummet kan även göras om till ett fjärde sovrum eller arbetsrum. Med två klädkammare finns här även gott om plats för familjens kläder.

Badrum och gästtoalett

I badrum och gästtoalett ger helkaklade ljusa väggar en stilren känsla, och klinkergolvets golvvärme är skönt att sätta fötterna på efter en dusch eller ett bad. Handduken torkar snabbt på handdukstorken.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga är försedd med energieffektiva tvätt- och torkmaskiner. Ovanpå har du en praktisk arbetsbänk och en rostfri ho. På bänken kan du smidigt vika och sortera tvätten innan den ska stuvas in i rätt garderober och lådor.

Parkering och förvaring

I anslutning till hemmets entré kan du parkera bilen i carporten till höger. Framåt hösten kan du stuva undan utemöblerna i det separata förrådet som ligger vid sidan av huset.

Hemfakta

Bostad
304B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
473 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben