Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

303C, 5 Rum, 158 m²

Beskrivning

Rymligt hem med friluftsliv runt hörnet

När du bor i Älta finns naturen inom nära räckhåll. Nackareservatets skogar, stigar och sjöar ger otaliga utflyktsmål för familjen och här kan ni hitta era egna smultronställen sommar och vinter.

Med naturen nära inpå knuten blir årstidernas växlingar en självklar del av livet. Här väntar badutflykter, svampplockning, skridskoturer och vårpromenader i närheten. Efter äventyr och utflykter har du ett rymligt hus på två våningsplan att komma hem till. Här är hållbara och stilrena material grunden i ditt nya Svanenmärkta hus.

Entré

När du kliver in i ditt nya hem möts du av en ljus entré. Under fötterna finns klinkergolv som är varmt av entréplanets golvvärme. Rakt fram och till vänster väntar vardagsrum och kök. Här finns rum för allt från ytterkläder till picknickkorgar och ryggsäckar. I entrén finns även familjens städskåp, och under trappan finns en smart placerad garderob.

Vardagsrum och kök

I köket har du ljusinsläpp från två håll när du ordnar med middagsbestyren. Matplatsens fönster vetter mot entrésidan, och vardagsrummet är vänt mot baksidans uteplats. Det stilrent utformade köket är utrustat med vitvaror som gör jobbet med låg energiåtgång för miljöns och ekonomins bästa. Vardagsrummet ger utrymme för avslappnad vila eller stora firanden.

Sovrum 1

På övervåningen finns familjens tre sovrum. Det största ligger lite avskilt med fönster mot uteplatsen. Garderobsväggen hjälper vänligt till med klädförvaringen, och på ekparketten finns rum för möblemang med den breda sängen och dubbla sängbord.

Sovrum 2 och 3

Vid andra kortsidan är de två mindre sovrummen placerade. Ekparkett, ljust målade väggar och fönster ut mot gatan skapar en bra grund för trivsamma barnrum. Här kan sängen få sällskap av ett skrivbord och diverse gosedjur och tågbanor.

Klädkammare och allrum

I övervåningens klädkammare finns mer gemensam förvaring för familjen. Allrummet kan inredas med soffhörna, eller mer förvaringsmöbler. Om så önskas kan utrymmet bli ett fjärde sovrum.

Badrum

När du vill koppla av med ett bad är övervåningens badrum platsen för dig. Efteråt sätter du fötterna på klinkergolv med golvvärme och handduken torkar snabbt på handdukstorken. Kommoden ger smart badrumsförvaring.

Tvättstuga och gästtoalett

Med dörr mot hallen finns rummet där tvättbestyren sköts. Tvättmaskin och torktumlare ligger placerade under en arbetsbänk med rostfri ho där ömtåliga plagg kan få sin specialbehandling. Vägg i vägg med tvättstugan ligger gästtoaletten med tvättställ, toalett och duschhörna, och rummet delar badrummets design med ljust helkaklade väggar och klinkergolv.

Uteplats

Med en egen gräsmatta är det alltid nära till frisk luft och utomhuslek. För mer lekutrymme finns kvarterets parker på tryggt avstånd. Altanen når du från vardagsrummet och här finns rum för matplats och bekväma vilstolar vid sidan av trivsam växtlighet.

Parkering och förvaring

Till höger om entrén finns carporten där bilen kan stå. Här har du även familjens utomhusförråd som hjälper till med förvaringen.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt och lekfullt kvarter. Här bor barnen i en trygg uppväxtmiljö med lugna gator och fantasieggande skogar. Du bor nära skolan så barnen själva kan gå hem och i grannskapet finns det alltid en lekkompis. Vardagen i Vitboken präglas av barn som springer mellan husen och har dansföreställningar eller spelar fotboll. Bjud över grannen på kaffe och låt barnen leka eller anordna en grillkväll, det finns alltid någonting att hitta på.

 • USP Green solutions Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  När du bor i Vitboken i Ältadalen får du ett Svanenmärkt hus med hög miljövänlig standard. Du sparar pengar genom energisnåla lösningar och bra innemiljöer, samtidigt som du är snäll mot jorden. Du får dessutom miljövänliga materialval och en hög bostadskvalitet, ett hem för hela livet.

 • USP Schools and preschools Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  I Älta finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Närmast ligger Sigfridsborgsskolan, som inte ligger mer än några 100 meter bort från ditt nya hem. Skolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn. Gymnasium hittar du en snabb busstur bort.

 • USP Local services Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  Dina vardagsinköp sköter du smidigt i Älta Centrum med bland annat mataffär och apotek. Från ditt nya grannskap har du också nära till Tyresö Centrum, som du når med bil eller via cykelvägen genom skogen. Här finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben