Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hem med gott om plats för umgänge

Ett öppet och socialt entréplan, egna rum att dra sig undan till en trappa upp och stilren utformning i alla rum – välkommen till ett välplanerat och rymligt hem där familjen kan trivas.

Från sovrummet ser du ut över din nya trädgård i Ältadalen, och nedanför trappan breder det umgängesvänliga planet ut sig. Här finns gott om plats för familjen att umgås på när matlagning, fredagsmys eller vardagsbestyr står på schemat. Smarta förvaringslösningar, ergonomiska arbetsytor och miljöklassade vitvaror är tacksamma inslag i en aktiv vardag för hela familjen.

Entré och hall

Här välkomnas familj och vänner i en ljus entré med lättskött och stilfullt klinkergolv. Till vänster finns köket och till höger ligger gästtoaletten och tvättstugan. Utanför tvättstugan finns städskåpet där dammsugare och mopp får vila mellan städningarna och här finns även utrymme för förvaring.

Kök och vardagsrum

Det sociala entréplanets planlösning ger gott om utrymme för umgänge och lek. Med kyl och frys i fullhöjd, gott om förvaring och generösa arbetsytor har du ett rymligt kök där vardagsmiddagar i hast och långsamma helgmiddagar kan ordnas utan trängsel. I det stora vardagsrummet kan det dukas upp till fest eller slappas i soffan.

Uteplats

Din nya uteplats består av en altan med trädäck och en gräsmatta och återfinns avskilt på husets baksida. Med en egen uteplats finns den friska luften och naturen alltid nära till hands. Med en grill kan sommarmiddagen både lagas och förtäras utomhus, och på gräsmattan finns plats för lekar och äventyr.

Sovrum 1

Lite avskilt i övervåningens ena hörn ligger ditt nya sovrum. Fönstret mot uteplatsen och den vackra ekparketten ger en ljus och harmonisk känsla. Här är det skönt att pusta ut efter en lång dag, och dröja sig kvar på lediga mornar.

Sovrum 2 och 3

De mindre sovrummen mäter tio respektive elva kvadratmeter och kan med fördel användas som barnrum eller arbetsrum utifrån familjens behov. Från fönstren ut mot gatan kan man spana ner för att se när grannarna är ute och leker eller när gästerna kommer.

Allrum och klädkammare§

Med två klädkammare är övervåningen också platsen för familjens förvaring. Här kan kläder och prylar struktureras och gömmas undan när de inte behövs. Direkt ovanför trappan finns plats för ett gemensamt utrymme som kompletterar de sociala ytorna på entréplanet.

Badrum och gästtoalett

Med ett badrum på övervåning, i nära anslutning till sovrummen, och en gästtoalett i hallen slipper ni köbildning på morgonen. Här blir även de som föredrar dusch och de som helst badar nöjda. Båda rummen är stilrena och lättskötta ett ljust kakel som sträcker sig från klinkergolvet till taket.

Tvättstuga

Familjens tvätt sköts i tvättstugan som nås både från hallen och från en separat entré. Här blir kläder och lakan rena och torra i energieffektiva vitvaror som är smart placerade under arbetsbänk med rostfri ho där de allra ömtåligaste plaggen får tvättas.

Parkering och förvaring

Invid din framsida finns plats för bilen i carporten till höger. Några steg fram når du familjens utomhusförråd som ger tacksam förvaring åt utemöbler och skidor utifrån vad säsongen kräver.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt och lekfullt kvarter. Här bor barnen i en trygg uppväxtmiljö med lugna gator och fantasieggande skogar. Du bor nära skolan så barnen själva kan gå hem och i grannskapet finns det alltid en lekkompis. Vardagen i Vitboken präglas av barn som springer mellan husen och har dansföreställningar eller spelar fotboll. Bjud över grannen på kaffe och låt barnen leka eller anordna en grillkväll, det finns alltid någonting att hitta på.

 • USP Green solutions Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  När du bor i Vitboken i Ältadalen får du ett Svanenmärkt hus med hög miljövänlig standard. Du sparar pengar genom energisnåla lösningar och bra innemiljöer, samtidigt som du är snäll mot jorden. Du får dessutom miljövänliga materialval och en hög bostadskvalitet, ett hem för hela livet.

 • USP Schools and preschools Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  I Älta finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Närmast ligger Sigfridsborgsskolan, som inte ligger mer än några 100 meter bort från ditt nya hem. Skolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn. Gymnasium hittar du en snabb busstur bort.

 • USP Local services Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  Dina vardagsinköp sköter du smidigt i Älta Centrum med bland annat mataffär och apotek. Från ditt nya grannskap har du också nära till Tyresö Centrum, som du når med bil eller via cykelvägen genom skogen. Här finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben