Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

302B, 5 Rum, 139 m²

Hem med gott om plats för umgänge

Ett öppet och socialt entréplan, egna rum att dra sig undan till en trappa upp och stilren utformning i alla rum – välkommen till ett välplanerat och rymligt hem där familjen kan trivas.

Från sovrummet ser du ut över din nya trädgård i Ältadalen, och nedanför trappan breder det umgängesvänliga planet ut sig. Här finns gott om plats för familjen att umgås på när matlagning, fredagsmys eller vardagsbestyr står på schemat. Smarta förvaringslösningar, ergonomiska arbetsytor och miljöklassade vitvaror är tacksamma inslag i en aktiv vardag för hela familjen.

Entré och hall

Här välkomnas familj och vänner i en ljus entré med lättskött och stilfullt klinkergolv. Till vänster finns köket och till höger ligger gästtoaletten och tvättstugan. Utanför tvättstugan finns städskåpet där dammsugare och mopp får vila mellan städningarna och här finns även utrymme för förvaring.

Kök och vardagsrum

Det sociala entréplanets planlösning ger gott om utrymme för umgänge och lek. Med kyl och frys i fullhöjd, gott om förvaring och generösa arbetsytor har du ett rymligt kök där vardagsmiddagar i hast och långsamma helgmiddagar kan ordnas utan trängsel. I det stora vardagsrummet kan det dukas upp till fest eller slappas i soffan.

Uteplats

Din nya uteplats består av en altan med trädäck och en gräsmatta och återfinns avskilt på husets baksida. Med en egen uteplats finns den friska luften och naturen alltid nära till hands. Med en grill kan sommarmiddagen både lagas och förtäras utomhus, och på gräsmattan finns plats för lekar och äventyr.

Sovrum 1

Lite avskilt i övervåningens ena hörn ligger ditt nya sovrum. Fönstret mot uteplatsen och den vackra ekparketten ger en ljus och harmonisk känsla. Här är det skönt att pusta ut efter en lång dag, och dröja sig kvar på lediga mornar.

Sovrum 2 och 3

De mindre sovrummen mäter tio respektive elva kvadratmeter och kan med fördel användas som barnrum eller arbetsrum utifrån familjens behov. Från fönstren ut mot gatan kan man spana ner för att se när grannarna är ute och leker eller när gästerna kommer.

Allrum och klädkammare§

Med två klädkammare är övervåningen också platsen för familjens förvaring. Här kan kläder och prylar struktureras och gömmas undan när de inte behövs. Direkt ovanför trappan finns plats för ett gemensamt utrymme som kompletterar de sociala ytorna på entréplanet.

Badrum och gästtoalett

Med ett badrum på övervåning, i nära anslutning till sovrummen, och en gästtoalett i hallen slipper ni köbildning på morgonen. Här blir även de som föredrar dusch och de som helst badar nöjda. Båda rummen är stilrena och lättskötta ett ljust kakel som sträcker sig från klinkergolvet till taket.

Tvättstuga

Familjens tvätt sköts i tvättstugan som nås både från hallen och från en separat entré. Här blir kläder och lakan rena och torra i energieffektiva vitvaror som är smart placerade under arbetsbänk med rostfri ho där de allra ömtåligaste plaggen får tvättas.

Parkering och förvaring

Invid din framsida finns plats för bilen i carporten till höger. Några steg fram når du familjens utomhusförråd som ger tacksam förvaring åt utemöbler och skidor utifrån vad säsongen kräver.

Hemfakta

Bostad
302B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
474 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben