Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Längst ut på gatan i familjevänligt kvarter

Ditt nya hem breder ut sig på två välplanerade våningsplan med öppna ytor och bra förvaringslösningar. Bortanför den egna trädgården finns Ältas inspirerande och varierande natur.

Ditt nya hus ligger i ett nytt och växande område i Älta, där parker, lummighet och trivsamma lokalgator blandar upp bebyggelsen. När du kliver in genom entrédörren tar hemmet emot dig med en öppen sikt fram till baksidans uteplats med altan och gräsmatta. Med en egen uteplats får du en avskild och lugn miljö i det fria när du vill pausa från liv och rörelse utan att lämna hemmet.

Entré och hall

I din välkomnande entré finns ett vackert klinkergolv med vattenburen golvvärme som uppskattas av frusna fötter. Golvvärmen återfinns på hela entréplanet och i badrummet en trappa upp. Vidare in i hallen finns plats för förvaring och här är även familjens städskåp placerat.

Kök och vardagsrum

Det sociala entréplanet rymmer kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Generösa ytor i köket ger plats för bunkar och skärbrädor när det är dags för matlagning, och de miljöklassade vitvarorna blir en välkommen hjälp i vardagsbestyren. Ljusinsläppen från vardagsrummet kompletteras med fönstret vid matplatsen i köket och ger ett naturligt ljus. I vardagsrummet finns gott om ytor för umgänge.

Sovrum 1

Med utsikt över den egna uteplatsen ligger det största sovrummet i den ena delen av familjens övervåning. Här finns tretton kvadratmeter för vila och återhämtning.

Sovrum 2 och 3

I den andra delen av övervåningen finns de två något mindre sovrummen. Husets vackra ekparkett når även in hit, och båda rummen har fönster som vetter mot husets framsida. Här finns plats för bland annat säng, förvaring och skrivbord för läxor och lek.

Allrum och klädkammare

Familjens övervåning knyts ihop av allrummet som ger en gemensam yta även på denna våning. Här finns även möjlighet att sätta upp en vägg till för att skapa ytterligare ett sovrum. Övervåningens två klädkammare ger gott om plats för alla sorters kläder och för annat du vill ha nära till hands. Med en smart förvaringsinredning kan skidkläder, maskeradutstyrslar och pynt arrangeras på bästa sätt.

Badrum och gästtoalett

En stilren design med ljust helkaklade väggar och praktiskt klinkergolv återkommer i badrummet på övervåningen och gästtoaletten med dusch på entréplan. Här kan du koppla av med ett långt bad utan att riskera köbildning till toaletten.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga ligger i anslutning till hemmets hall och har även en separat entré mot uppfarten där du enkelt kan bära ut tvättkorgen för att hänga upp tvätten och låta den torka utomhus under sommarhalvåret. Tvätt- och torkmaskinerna är energieffektiva och ligger smakfullt placerade under rummets arbetsbänk.

Parkering och förvaring

Till höger om entrén kan du parkera bilen i carporten. Utemöblerna, målarstegen och kubbspelet förvaras smidigt när de inte behövs i det fristående förrådet.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt och lekfullt kvarter. Här bor barnen i en trygg uppväxtmiljö med lugna gator och fantasieggande skogar. Du bor nära skolan så barnen själva kan gå hem och i grannskapet finns det alltid en lekkompis. Vardagen i Vitboken präglas av barn som springer mellan husen och har dansföreställningar eller spelar fotboll. Bjud över grannen på kaffe och låt barnen leka eller anordna en grillkväll, det finns alltid någonting att hitta på.

 • USP Green solutions Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  När du bor i Vitboken i Ältadalen får du ett Svanenmärkt hus med hög miljövänlig standard. Du sparar pengar genom energisnåla lösningar och bra innemiljöer, samtidigt som du är snäll mot jorden. Du får dessutom miljövänliga materialval och en hög bostadskvalitet, ett hem för hela livet.

 • USP Schools and preschools Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  I Älta finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Närmast ligger Sigfridsborgsskolan, som inte ligger mer än några 100 meter bort från ditt nya hem. Skolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn. Gymnasium hittar du en snabb busstur bort.

 • USP Local services Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  Dina vardagsinköp sköter du smidigt i Älta Centrum med bland annat mataffär och apotek. Från ditt nya grannskap har du också nära till Tyresö Centrum, som du når med bil eller via cykelvägen genom skogen. Här finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben