Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

301B, 5 Rum, 139 m²

Längst ut på gatan i familjevänligt kvarter

Ditt nya hem breder ut sig på två välplanerade våningsplan med öppna ytor och bra förvaringslösningar. Bortanför den egna trädgården finns Ältas inspirerande och varierande natur.

Ditt nya hus ligger i ett nytt och växande område i Älta, där parker, lummighet och trivsamma lokalgator blandar upp bebyggelsen. När du kliver in genom entrédörren tar hemmet emot dig med en öppen sikt fram till baksidans uteplats med altan och gräsmatta. Med en egen uteplats får du en avskild och lugn miljö i det fria när du vill pausa från liv och rörelse utan att lämna hemmet.

Entré och hall

I din välkomnande entré finns ett vackert klinkergolv med vattenburen golvvärme som uppskattas av frusna fötter. Golvvärmen återfinns på hela entréplanet och i badrummet en trappa upp. Vidare in i hallen finns plats för förvaring och här är även familjens städskåp placerat.

Kök och vardagsrum

Det sociala entréplanet rymmer kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Generösa ytor i köket ger plats för bunkar och skärbrädor när det är dags för matlagning, och de miljöklassade vitvarorna blir en välkommen hjälp i vardagsbestyren. Ljusinsläppen från vardagsrummet kompletteras med fönstret vid matplatsen i köket och ger ett naturligt ljus. I vardagsrummet finns gott om ytor för umgänge.

Sovrum 1

Med utsikt över den egna uteplatsen ligger det största sovrummet i den ena delen av familjens övervåning. Här finns tretton kvadratmeter för vila och återhämtning.

Sovrum 2 och 3

I den andra delen av övervåningen finns de två något mindre sovrummen. Husets vackra ekparkett når även in hit, och båda rummen har fönster som vetter mot husets framsida. Här finns plats för bland annat säng, förvaring och skrivbord för läxor och lek.

Allrum och klädkammare

Familjens övervåning knyts ihop av allrummet som ger en gemensam yta även på denna våning. Här finns även möjlighet att sätta upp en vägg till för att skapa ytterligare ett sovrum. Övervåningens två klädkammare ger gott om plats för alla sorters kläder och för annat du vill ha nära till hands. Med en smart förvaringsinredning kan skidkläder, maskeradutstyrslar och pynt arrangeras på bästa sätt.

Badrum och gästtoalett

En stilren design med ljust helkaklade väggar och praktiskt klinkergolv återkommer i badrummet på övervåningen och gästtoaletten med dusch på entréplan. Här kan du koppla av med ett långt bad utan att riskera köbildning till toaletten.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga ligger i anslutning till hemmets hall och har även en separat entré mot uppfarten där du enkelt kan bära ut tvättkorgen för att hänga upp tvätten och låta den torka utomhus under sommarhalvåret. Tvätt- och torkmaskinerna är energieffektiva och ligger smakfullt placerade under rummets arbetsbänk.

Parkering och förvaring

Till höger om entrén kan du parkera bilen i carporten. Utemöblerna, målarstegen och kubbspelet förvaras smidigt när de inte behövs i det fristående förrådet.

Hemfakta

Bostad
301B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
504 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben