Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Vitboken
Slutsålt

Vitboken i Ältadalen – Äganderätter

Svanenmärkt villa med egen carport

Ägandeform:
Äganderätt

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Svanenmärkt villa med egen carport

Välkommen hem till aktiva Vitboken och din egen villa med carport och stor tomt i härligt solläge. Äganderätter i två plan nära grönskan och 30 min från Södermalm.

Här bor du i skönt solläge med en trallbelagda altan och stor gräsmatta vänd mot en allmänning i anslutning till den spännande aktivitetsparken. Husen har ett välkomnande entréplan med badrum, tvättstuga med egen entré, kök och ett vardagsrum med stora fönster mot trädgården. På övre plan finns tre sovrum och ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum. Här finns också ett stort helkaklat badrum. Med egen carport på uppfarten finns det plats för en bil under tak och ytterligare en på den asfalterade ytan.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt och lekfullt kvarter. Här bor barnen i en trygg uppväxtmiljö med lugna gator och fantasieggande skogar. Du bor nära skolan så barnen själva kan gå hem och i grannskapet finns det alltid en lekkompis. Vardagen i Vitboken präglas av barn som springer mellan husen och har dansföreställningar eller spelar fotboll. Bjud över grannen på kaffe och låt barnen leka eller anordna en grillkväll, det finns alltid någonting att hitta på.

 • Hållbara lösningar

  När du bor i Vitboken i Ältadalen får du ett Svanenmärkt hus med hög miljövänlig standard. Du sparar pengar genom energisnåla lösningar och bra innemiljöer, samtidigt som du är snäll mot jorden. Du får dessutom miljövänliga materialval och en hög bostadskvalitet, ett hem för hela livet.

 • Skolor och förskolor

  I Älta finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Närmast ligger Sigfridsborgsskolan, som inte ligger mer än några 100 meter bort från ditt nya hem. Skolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn. Gymnasium hittar du en snabb busstur bort.

 • Service i området

  Dina vardagsinköp sköter du smidigt i Älta Centrum med bland annat mataffär och apotek. Från ditt nya grannskap har du också nära till Tyresö Centrum, som du når med bil eller via cykelvägen genom skogen. Här finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.