Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Slutsålt

Vitboken i Ältadalen – Äganderätter

Svanenmärkt villa med egen carport

Välkommen hem till aktiva Vitboken och din egen villa med carport och stor tomt i härligt solläge. Äganderätter i två plan nära grönskan och 30 min från Södermalm.

Här bor du i skönt solläge med en trallbelagda altan och stor gräsmatta vänd mot en allmänning i anslutning till den spännande aktivitetsparken. Husen har ett välkomnande entréplan med badrum, tvättstuga med egen entré, kök och ett vardagsrum med stora fönster mot trädgården. På övre plan finns tre sovrum och ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum. Här finns också ett stort helkaklat badrum. Med egen carport på uppfarten finns det plats för en bil under tak och ytterligare en på den asfalterade ytan.

Hemfakta

Ägandeform
Äganderätt
Antal bostäder
16
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben