Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Till Salu

Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

2 planerade visningar
Middag på baksidan

2 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: pågår

Svanenmärkt villa med egen carport

Välkommen hem till aktiva Vitboken och din egen villa med carport och stor tomt i härligt solläge. Äganderätt på 139 kvm i två plan nära grönskan och 30 min från Södermalm för 6 790 000 kr.

Nu har vi endast fem villor kvar på 139 kvadratmeter, redo att flytta in i. Här bor du i skönt solläge med den trallbelagda altanen och stora gräsmattan vänd mot en allmänning i anslutning till den spännande aktivitetsparken. Husen har ett välkomnande entréplan med badrum, tvättstuga med egen entré, kök och ett vardagsrum med stora fönster mot trädgården. På övre plan finns tre sovrum och ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum. Här finns också ett stort helkaklat badrum. Med egen carport på uppfarten finns det plats för en bil under tak och ytterligare en på den asfalterade ytan.

En villa kvar på 5 rum och kök om 158 kvadrat

För dig som söker lite extra svängutrymme har vi en härlig villa kvar på 158 kvadrat för 7 590 000 kr. Huset har fri utsikt över trädgården på 469 kvadratmeter och den bakomliggande allmänningen. Du parkerar bekvämt i carport och på baksidan finns ett fristående trädgårdsförråd. Husen på 139 respektive 158 kvadrat säljs som äganderätter där du själv står som ägare av bostaden och marken som den står på. Välkommen att hitta hem till en aktivare och grönare vardag i Ältadalen.

Hemfakta

Bostadstyp
Fristående hus
Antal rum
5
Antal bostäder
16 st
Pris
6 790 000 - 7 590 000 kr
Storlek
139 - 158 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkning
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande information Helt kostnadsfritt

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben