Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

227-A, 5 Rum, 121 m²

Med en trädgård som följs av en innergård

Här bor du i ett område med gröna parker för en familjevänlig och lummig miljö. Efter din egen gräsmatta följer en innergård som knyter ihop kvarteret och ger mer plats för lek och picknick hemmavid.

Du bor energieffektivt och välplanerat i ett hus som klarar Svanenmärkningens miljökrav. Båda våningarna har en vacker ekparkett som ger en bra grund för hemmets alla möbleringar. I ditt nya kök finns gott om bänkyta för husgeråd och råvaror, och den öppna planlösningen gör att matlagningen blir en del av umgänget. Köket ligger praktiskt placerat mellan tvättstugan med egen ingång och vardagsrummets yta med fönster ut mot trädgården.

Entré

I den välkomnande entrén väntar ett uppvärmt klinkergolv och en direkt känsla av den öppna planlösningen. Några steg in finns entréns garderob och du har också plats för praktisk och välkomnande hallmöblering.

Vardagsrum och kök

I det välplanerade köket väntar energieffektiva vitvaror och generösa matlagningsytor. Här fixar du frukostar på språng, improviserar fram en snabb middag eller lägger tid på ett imponerande långkok. I vardagsrummet finns plats för både stora familjemiddagar och lugna kvällar i soffan.

Tomt och uteplats

Från vardagsrummet når du familjens uteplats. På husets baksida finns både altan och gräsmatta. Här väntar middagar, fixande och lek.

Sovrum 1

När du kommer upp för trappan ligger det största sovrummet snett rakt fram. Här finns tretton kvadratmeter att möblera för ett behagligt och avkopplande rum. Fönstret vetter mot baksidans uteplats.

Allrum och klädkammare

Övervåningen ger plats för umgänge i allrummet, eller möjlighet till ytterligare ett stängt rum med en extra vägg. I klädkammaren får allt från skidkläder till festblåsor plats.

Sovrum 2 och 3

Övervåningen består även av två något mindre sovrum. Här finns plats för både tågbanor, målarböcker, säng och byrå.

Badrum och gästtoalett

Ett badrum på övervåningen och en gästtoalett med dusch en trappa ner minskar risken för köbildning under stressiga mornar. Rummen har helkaklade väggar och klinkergolv som både är lättskötta och estetiska, och den vattenburna golvvärmen blir en välkommen detalj.

Tvättstuga

Familjens tvätt sköts i tvättstugan på entréplan. Det yteffektiva rummet är utrustat med tvätt- och torkmaskin och en praktisk arbetsbänk med rostfri ho. Tvättstugan har en egen entré där det är enkelt att gå ut med tvätten när vädret tillåter utomhustorkning. Tvättstugan nås även från köket.

Parkering och förvaring

I carporten till höger om entrén kan bilen parkeras. Bakom finns familjens förråd innan gräsmattan tar vid igen. Här finns gott om plats för utemöblerna, odlingsredskapen och annat viktigt.

Hemfakta

Bostad
227-A
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
253 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben