Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med en trädgård som följs av en innergård

Här bor du i ett område med gröna parker för en familjevänlig och lummig miljö. Efter din egen gräsmatta följer en innergård som knyter ihop kvarteret och ger mer plats för lek och picknick hemmavid.

Du bor energieffektivt och välplanerat i ett hus som klarar Svanenmärkningens miljökrav. Båda våningarna har en vacker ekparkett som ger en bra grund för hemmets alla möbleringar. I ditt nya kök finns gott om bänkyta för husgeråd och råvaror, och den öppna planlösningen gör att matlagningen blir en del av umgänget. Köket ligger praktiskt placerat mellan tvättstugan med egen ingång och vardagsrummets yta med fönster ut mot trädgården.

Entré

I den välkomnande entrén väntar ett uppvärmt klinkergolv och en direkt känsla av den öppna planlösningen. Några steg in finns entréns garderob och du har också plats för praktisk och välkomnande hallmöblering.

Vardagsrum och kök

I det välplanerade köket väntar energieffektiva vitvaror och generösa matlagningsytor. Här fixar du frukostar på språng, improviserar fram en snabb middag eller lägger tid på ett imponerande långkok. I vardagsrummet finns plats för både stora familjemiddagar och lugna kvällar i soffan.

Tomt och uteplats

Från vardagsrummet når du familjens uteplats. På husets baksida finns både altan och gräsmatta. Här väntar middagar, fixande och lek.

Sovrum 1

När du kommer upp för trappan ligger det största sovrummet snett rakt fram. Här finns tretton kvadratmeter att möblera för ett behagligt och avkopplande rum. Fönstret vetter mot baksidans uteplats.

Allrum och klädkammare

Övervåningen ger plats för umgänge i allrummet, eller möjlighet till ytterligare ett stängt rum med en extra vägg. I klädkammaren får allt från skidkläder till festblåsor plats.

Sovrum 2 och 3

Övervåningen består även av två något mindre sovrum. Här finns plats för både tågbanor, målarböcker, säng och byrå.

Badrum och gästtoalett

Ett badrum på övervåningen och en gästtoalett med dusch en trappa ner minskar risken för köbildning under stressiga mornar. Rummen har helkaklade väggar och klinkergolv som både är lättskötta och estetiska, och den vattenburna golvvärmen blir en välkommen detalj.

Tvättstuga

Familjens tvätt sköts i tvättstugan på entréplan. Det yteffektiva rummet är utrustat med tvätt- och torkmaskin och en praktisk arbetsbänk med rostfri ho. Tvättstugan har en egen entré där det är enkelt att gå ut med tvätten när vädret tillåter utomhustorkning. Tvättstugan nås även från köket.

Parkering och förvaring

I carporten till höger om entrén kan bilen parkeras. Bakom finns familjens förråd innan gräsmattan tar vid igen. Här finns gott om plats för utemöblerna, odlingsredskapen och annat viktigt.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben