Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

226-A, 5 Rum, 121 m²

Beskrivning

Energismart och välplanerat hus för familjen

Hemmets öppna våning passar lika fint för festliga bjudningar som för avslappnade hemmakvällar och vardagliga sysslor. Altanen utanför förstorar rummet och blir en favoritplats under sommaren.

På entrévåningen finns tvättstugan och gästtoaletten placerade på var sin sida av huvudingången. Resten av planet består av den öppna och sällskapliga ytan för matlagning och sociala stunder. Här finns trivsam yta när gemensamma aktiviteter står på familjens schema, men ytan är minst lika uppskattad när var och en grejar med sitt. Framåt kvällen väntar övervåningens krypin med tre sovrum, och möjligheten finns att göra om allrummet till ett fjärde.

Entré

Från husets framsida kommer du in till entrén med smidigt klinkergolv. Här finns utrymme för familjens ytterkläder i garderoben och rummet ger även plats för hatthyllan och skostället.

Vardagsrum och kök

Ditt nya kök har spatiösa bänkytor, och med kyl och frys i fullhöjd slipper råvarorna trängas. Med en öppen planlösning kan du hänga med i samtalet i soffan samtidigt som du plockar undan efter middagen och fyller den energieffektiva diskmaskinen. Vardagsrummet ger plats åt middagar, slappa stunder och spännande spelturneringar.

Tomt och uteplats

Gräsmattan bjuder in till lek och spring eller picknick på nära håll. Altanens trädäck blir en förlängning av vardagsrummet under sommartid där middagar kan intas med kvällssolen som sällskap. Med en egen liten köksträdgård kan du odla färska örter att använda i såser och sallader.

Sovrum 1

Familjens största sovrum ger gott om plats för den stora sängen. Här finns tretton kvadratmeter att pusta ut på efter en lång dag. I den praktiska garderobsväggen finns plats för kläder och prylar.

Allrum och klädkammare

Övervåningens allrum ger rymd åt övervåningen, och kan även byggas om till ett fjärde sovrum om så önskas. I övervåningens klädkammare kan familjen hålla ordning på säsongernas kläder.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen finns placerade i varsin ände av övervåningen. Här finns ljusa och lättmöblerade rum att använda utifrån familjens behov.

Badrum och gästtoalett

Med badrum på övervåningen och gästtoalett vid hallen minskar risken för köbildning när alla ska iväg på morgonen. Klinkergolvet är både stilrent och lättskött och golvvärmen, som även finns på hela entréplanet, är skön för fötterna. Med helkaklade ljusa väggar följer hemmets ljusa och öppna känsla in även hit.

Tvättstuga

I anslutning till köket och med egen separat entré finns familjens tvättstuga. På arbetsbänken ovanför maskinerna kan kläder och lakan vikas och sorteras, och i den rostfria hon kan de allra ömtåligaste plaggen återfå sin forna glans.

Parkering och förvaring

Till höger om huset finns familjens carport där bilen kan husera. Alldeles bakom finns förrådet som har plats för allt från utomhusleksaker till altanens möblemang.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben