Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

226-A, 5 Rum, 121 m²

Energismart och välplanerat hus för familjen

Hemmets öppna våning passar lika fint för festliga bjudningar som för avslappnade hemmakvällar och vardagliga sysslor. Altanen utanför förstorar rummet och blir en favoritplats under sommaren.

På entrévåningen finns tvättstugan och gästtoaletten placerade på var sin sida av huvudingången. Resten av planet består av den öppna och sällskapliga ytan för matlagning och sociala stunder. Här finns trivsam yta när gemensamma aktiviteter står på familjens schema, men ytan är minst lika uppskattad när var och en grejar med sitt. Framåt kvällen väntar övervåningens krypin med tre sovrum, och möjligheten finns att göra om allrummet till ett fjärde.

Entré

Från husets framsida kommer du in till entrén med smidigt klinkergolv. Här finns utrymme för familjens ytterkläder i garderoben och rummet ger även plats för hatthyllan och skostället.

Vardagsrum och kök

Ditt nya kök har spatiösa bänkytor, och med kyl och frys i fullhöjd slipper råvarorna trängas. Med en öppen planlösning kan du hänga med i samtalet i soffan samtidigt som du plockar undan efter middagen och fyller den energieffektiva diskmaskinen. Vardagsrummet ger plats åt middagar, slappa stunder och spännande spelturneringar.

Tomt och uteplats

Gräsmattan bjuder in till lek och spring eller picknick på nära håll. Altanens trädäck blir en förlängning av vardagsrummet under sommartid där middagar kan intas med kvällssolen som sällskap. Med en egen liten köksträdgård kan du odla färska örter att använda i såser och sallader.

Sovrum 1

Familjens största sovrum ger gott om plats för den stora sängen. Här finns tretton kvadratmeter att pusta ut på efter en lång dag. I den praktiska garderobsväggen finns plats för kläder och prylar.

Allrum och klädkammare

Övervåningens allrum ger rymd åt övervåningen, och kan även byggas om till ett fjärde sovrum om så önskas. I övervåningens klädkammare kan familjen hålla ordning på säsongernas kläder.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen finns placerade i varsin ände av övervåningen. Här finns ljusa och lättmöblerade rum att använda utifrån familjens behov.

Badrum och gästtoalett

Med badrum på övervåningen och gästtoalett vid hallen minskar risken för köbildning när alla ska iväg på morgonen. Klinkergolvet är både stilrent och lättskött och golvvärmen, som även finns på hela entréplanet, är skön för fötterna. Med helkaklade ljusa väggar följer hemmets ljusa och öppna känsla in även hit.

Tvättstuga

I anslutning till köket och med egen separat entré finns familjens tvättstuga. På arbetsbänken ovanför maskinerna kan kläder och lakan vikas och sorteras, och i den rostfria hon kan de allra ömtåligaste plaggen återfå sin forna glans.

Parkering och förvaring

Till höger om huset finns familjens carport där bilen kan husera. Alldeles bakom finns förrådet som har plats för allt från utomhusleksaker till altanens möblemang.

Hemfakta

Bostad
226-A
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
259 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben