Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Entrévåning med umgängesvänliga ytor och praktisk tvättstuga

Här bor familjen på en lugn och lummig lokalgata i Ältadalen. Väldisponerade ytor, smart utplacerad förvaring och en tvättstuga med separat entré ger ett praktiskt hem att trivas i.

Här kliver du in i en entré där du ser ut över entrévåningens öppna yta rakt fram. Med vattenburen golvvärme sprids värmen på ett behagligt sätt och ekparketten blir en bra grund för sällskapliga möblemang. Ljuset faller in från baksidans uteplats, och den vitmålade furutrappan tar dig upp till övervåningens vrår med sovrum och allrum.

Entré

Du kommer in i ditt Svanenmärkta hem från framsidans välkomnande entré. Här har du gästtoaletten till höger och vardagsrummet rakt fram. I entrén finns en praktisk hörngarderob, och ett par steg in i hallen finns trappan till övervåningen.

Vardagsrum och kök

Hemmets kök och vardagsrum smälter ihop i en öppen planlösning. Här får du in ljuset från baksidans uteplats när du snor ihop dagens middag. Den rymliga köksbänken i stilren design rymmer många kockar, och gott om luckor och skåp underlättar förvaringen av karotter och fat. Vardagsrummet ger plats för sällskaplig möblering på ekparketten.

Tomt och uteplats

Altanens trädäck passar perfekt som familjens egna uteservering. På gräsmattan finns plats för lek och naturäventyr på nära håll. Med en egen utemiljö kan du koppla av i en bekväm vilstol eller påta i din lilla köksträdgård och ta in lite tomater till kvällsmackan.

Sovrum 1

När du kommer upp för trappan hittar du det största sovrummet. Här har du härligt ljusinsläpp och gott om plats för den stora sängen. Från fönstret ser du ut över uteplatsen, och med gröna växter på fönsterbänken följer naturen med in.

Allrum och klädkammare

Med ett allrum på övervåningen finns plats för umgänge även på denna våning. En klädkammare ger gott om plats för ordnad klädförvaring.

Sovrum 2 och 3

I var sin ände av familjens övervåning finns de två något mindre sovrummen. Här går det att möblera för vila och egen lek. Med utsikt över framsidan kan man ha koll på när grannarna är ute och cyklar, och med utsikt mot baksidan har man koll på vad som händer på gräsmattan.

Badrum och gästtoalett

I anslutning till entrén finns gästtoaletten med dusch, och nära övervåningens sovrum finns familjens badrum med badkar. Det stilrena klinkergolvet är enkelt att hålla rent och den vattenburna golvvärmen är skön för frusna eller nybadade fötter.

Tvättstuga

I de energisnåla tvätt- och torkmaskinerna blir familjens kläder rena och torra, och på den ovanliggande bänkskivan förenklas arbetet med att para ihop strumporna innan de hamnar i rätt låda. Med en separat entré kan du få sällskap av den friska luften när tvättbestyren ordnas.

Parkering och förvaring

Bilen parkeras smidigt i carporten till höger om framsidans lilla gräsmatta. Några meter längre fram når du det fristående förrådet där du kan skuffa undan utemöblerna när hösten smyger sig på.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben