Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

225-A, 5 Rum, 121 m²

Entrévåning med umgängesvänliga ytor och praktisk tvättstuga

Här bor familjen på en lugn och lummig lokalgata i Ältadalen. Väldisponerade ytor, smart utplacerad förvaring och en tvättstuga med separat entré ger ett praktiskt hem att trivas i.

Här kliver du in i en entré där du ser ut över entrévåningens öppna yta rakt fram. Med vattenburen golvvärme sprids värmen på ett behagligt sätt och ekparketten blir en bra grund för sällskapliga möblemang. Ljuset faller in från baksidans uteplats, och den vitmålade furutrappan tar dig upp till övervåningens vrår med sovrum och allrum.

Entré

Du kommer in i ditt Svanenmärkta hem från framsidans välkomnande entré. Här har du gästtoaletten till höger och vardagsrummet rakt fram. I entrén finns en praktisk hörngarderob, och ett par steg in i hallen finns trappan till övervåningen.

Vardagsrum och kök

Hemmets kök och vardagsrum smälter ihop i en öppen planlösning. Här får du in ljuset från baksidans uteplats när du snor ihop dagens middag. Den rymliga köksbänken i stilren design rymmer många kockar, och gott om luckor och skåp underlättar förvaringen av karotter och fat. Vardagsrummet ger plats för sällskaplig möblering på ekparketten.

Tomt och uteplats

Altanens trädäck passar perfekt som familjens egna uteservering. På gräsmattan finns plats för lek och naturäventyr på nära håll. Med en egen utemiljö kan du koppla av i en bekväm vilstol eller påta i din lilla köksträdgård och ta in lite tomater till kvällsmackan.

Sovrum 1

När du kommer upp för trappan hittar du det största sovrummet. Här har du härligt ljusinsläpp och gott om plats för den stora sängen. Från fönstret ser du ut över uteplatsen, och med gröna växter på fönsterbänken följer naturen med in.

Allrum och klädkammare

Med ett allrum på övervåningen finns plats för umgänge även på denna våning. En klädkammare ger gott om plats för ordnad klädförvaring.

Sovrum 2 och 3

I var sin ände av familjens övervåning finns de två något mindre sovrummen. Här går det att möblera för vila och egen lek. Med utsikt över framsidan kan man ha koll på när grannarna är ute och cyklar, och med utsikt mot baksidan har man koll på vad som händer på gräsmattan.

Badrum och gästtoalett

I anslutning till entrén finns gästtoaletten med dusch, och nära övervåningens sovrum finns familjens badrum med badkar. Det stilrena klinkergolvet är enkelt att hålla rent och den vattenburna golvvärmen är skön för frusna eller nybadade fötter.

Tvättstuga

I de energisnåla tvätt- och torkmaskinerna blir familjens kläder rena och torra, och på den ovanliggande bänkskivan förenklas arbetet med att para ihop strumporna innan de hamnar i rätt låda. Med en separat entré kan du få sällskap av den friska luften när tvättbestyren ordnas.

Parkering och förvaring

Bilen parkeras smidigt i carporten till höger om framsidans lilla gräsmatta. Några meter längre fram når du det fristående förrådet där du kan skuffa undan utemöblerna när hösten smyger sig på.

Hemfakta

Bostad
225-A
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
276 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben