Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

224-A, 5 Rum, 121 m²

Lummig innergård och cykelavstånd till centrum

Välkommen till ett hem nära lekparker och grönområden invid en familjevänlig innergård. Du kan ta cykeln till närliggande centrum, och Stockholms utbud når du på en halvtimme.

I Ältadalen finns trivsamma grönområden som blandar upp bebyggelsen. I kvarteret är husen byggda för att harmonisera med den omgivande naturen, och trivsamma lokalgator håller ihop området. Hemma har du ett smart planerat och trivsamt hem fördelat på två våningar. Väldisponerade ytor, stilrena och hållbara material och bra förvaring ger en bra grund för ditt nya hem.

Entré

Ta emot vänner och familj på ett uppvärmt klinkergolv i entrén. Här tar entréplanets öppna planlösning vid direkt och ger en luftig känsla. I garderoben finns rum för ytterkläder och väskor.

Vardagsrum och kök

Snabba vardagslösningar och välplanerade helgmiddagar – här får all typ av matlagning plats. I kylen och frysen i fullhöjd finns gott om plats för råvaror och matlådor. Luckor och bänkytor är smakfullt utformade och bidrar till den stilrena känslan. I vardagsrummet kan du duka upp till middag eller koppla av i favoritfåtöljen med tidningen.

Tomt och uteplats

I det rymliga vardagsrummet finns dörren till familjens uteplats. Här bjuder altanen och gräsmattan in till umgänge, lek, trädgårdspyssel och avkoppling. För de gröna fingrarna finns här plats för både vackra blommor och smakhöjande kryddor.

Sovrum 1

En trappa upp hittar du ditt nya sovrum. Hemmets stilrena ekparkett når in i sovrummen och skapar en behaglig känsla. Här ser du ut över uteplatsen när du drar upp rullgardinen.

Allrum och klädkammare

Med en klädkammare finns goda förutsättningar för ordning och reda. Här kan du sortera friluftskläder och festblåsor tillsammans med extrakuddar och annat som är skönt att ha nära till hands. Övervåningen knyts ihop av allrummet som kan fungera som allt från ett extra lekrum till en lugn vrå att dra sig undan till.

Sovrum 2 och 3

I var sin ände av övervåningen finns de två mindre sovrummen. Här finns plats för sängen, skrivbordet och byrån där strumpor, tröjor, gosedjur och annat viktigt kan samsas.

Badrum och gästtoalett

Ett bad vid dagens slut, eller en snabb dusch efter löprundan, här finns möjligheter till både och. Badrummet och gästtoaletten har samma lättskötta och stilrena design med helkaklade ljusa väggar och klinkergolv.

Tvättstuga

Med en egen tvättstuga är de enkelt att hålla ordning på familjens tvätt. På arbetsbänken ovanför tvätt- och torkmaskinerna sorterar du tvätten i en bra arbetshöjd. Med en separat ingång är det smidigt att hänga tvätten utomhus när vädret tillåter.

Parkering och förvaring

Invid den ena långsidan finns carporten med plats för bilen. Med ett eget utomhusförråd stuvar du enkelt undan utemöbler, badmintonnät och planteringsjord när de inte behövs.

Hemfakta

Bostad
224-A
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
302 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben