Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Lummig innergård och cykelavstånd till centrum

Välkommen till ett hem nära lekparker och grönområden invid en familjevänlig innergård. Du kan ta cykeln till närliggande centrum, och Stockholms utbud når du på en halvtimme.

I Ältadalen finns trivsamma grönområden som blandar upp bebyggelsen. I kvarteret är husen byggda för att harmonisera med den omgivande naturen, och trivsamma lokalgator håller ihop området. Hemma har du ett smart planerat och trivsamt hem fördelat på två våningar. Väldisponerade ytor, stilrena och hållbara material och bra förvaring ger en bra grund för ditt nya hem.

Entré

Ta emot vänner och familj på ett uppvärmt klinkergolv i entrén. Här tar entréplanets öppna planlösning vid direkt och ger en luftig känsla. I garderoben finns rum för ytterkläder och väskor.

Vardagsrum och kök

Snabba vardagslösningar och välplanerade helgmiddagar – här får all typ av matlagning plats. I kylen och frysen i fullhöjd finns gott om plats för råvaror och matlådor. Luckor och bänkytor är smakfullt utformade och bidrar till den stilrena känslan. I vardagsrummet kan du duka upp till middag eller koppla av i favoritfåtöljen med tidningen.

Tomt och uteplats

I det rymliga vardagsrummet finns dörren till familjens uteplats. Här bjuder altanen och gräsmattan in till umgänge, lek, trädgårdspyssel och avkoppling. För de gröna fingrarna finns här plats för både vackra blommor och smakhöjande kryddor.

Sovrum 1

En trappa upp hittar du ditt nya sovrum. Hemmets stilrena ekparkett når in i sovrummen och skapar en behaglig känsla. Här ser du ut över uteplatsen när du drar upp rullgardinen.

Allrum och klädkammare

Med en klädkammare finns goda förutsättningar för ordning och reda. Här kan du sortera friluftskläder och festblåsor tillsammans med extrakuddar och annat som är skönt att ha nära till hands. Övervåningen knyts ihop av allrummet som kan fungera som allt från ett extra lekrum till en lugn vrå att dra sig undan till.

Sovrum 2 och 3

I var sin ände av övervåningen finns de två mindre sovrummen. Här finns plats för sängen, skrivbordet och byrån där strumpor, tröjor, gosedjur och annat viktigt kan samsas.

Badrum och gästtoalett

Ett bad vid dagens slut, eller en snabb dusch efter löprundan, här finns möjligheter till både och. Badrummet och gästtoaletten har samma lättskötta och stilrena design med helkaklade ljusa väggar och klinkergolv.

Tvättstuga

Med en egen tvättstuga är de enkelt att hålla ordning på familjens tvätt. På arbetsbänken ovanför tvätt- och torkmaskinerna sorterar du tvätten i en bra arbetshöjd. Med en separat ingång är det smidigt att hänga tvätten utomhus när vädret tillåter.

Parkering och förvaring

Invid den ena långsidan finns carporten med plats för bilen. Med ett eget utomhusförråd stuvar du enkelt undan utemöbler, badmintonnät och planteringsjord när de inte behövs.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben