Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med stor trädgård och välplanerade ytor

Här längst ut på gatan bor du med en gräsmatta som breder ut sig med en spatiös yta. Utomhuslek på hemmaplan och trivsamt trädgårdspyssel får här sin självklara plats utanför ditt välplanerade hem.

En halvtimme från storstaden finns ditt nya kvarter med lummig småstadskänsla. Här bor du nära skolor och Älta centrum, och naturen i området bjuder på skog och sjöar. Hemma har du välplanerade och umgängesvänliga ytor, praktiska lösningar för vardagens bestyr och bra förvaring inomhus och i uteplatsens förråd. Trädgården blir en egen grönskande utomhusmiljö precis utanför dörren.

Entré

Här välkomnas familj och vänner i en ljus entré med lättskött och stilfullt klinkergolv. Här finns plats för inbjudande hallmöblering och garderoben hjälper till med förvaringen.

Vardagsrum och kök

Det sociala entréplanets planlösning ger gott om utrymme för umgänge och lek. Med kyl och frys i fullhöjd, gott om förvaring och generösa arbetsytor har du ett rymligt kök där vardagsmiddagar i hast och långsamma helgmiddagar kan ordnas utan trängsel. I det stora vardagsrummet kan det dukas upp till fest eller slappas i soffan.

Tomt och uteplats

Din nya uteplats består av en altan med trädäck och en spatiös gräsmatta. Med en egen uteplats finns den friska luften och naturen alltid nära till hands. Med en grill kan sommarmiddagen både lagas och förtäras utomhus, och på gräsmattan finns plats för lekar och äventyr.

Sovrum 1

I övervåningens ena hörn ligger ditt nya sovrum. Fönstret mot uteplatsen och den vackra ekparketten ger en ljus och harmonisk känsla. Här är det skönt att pusta ut efter en lång dag, och dröja sig kvar på lediga mornar.

Allrum och klädkammare

Tack vare klädkammaren är övervåningen också platsen för familjens klädförvaring. Här kan kläder och prylar struktureras och gömmas undan när de inte behövs. Direkt ovanför trappan finns allrummet som kompletterar de sociala ytorna på entréplanet.

Sovrum 2 och 3

De mindre sovrummen mäter åtta kvadratmeter var och kan med fördel användas som barnrum eller arbetsrum utifrån familjens behov. Det ena har fönster ut mot gatan kan man spana ner för att se när grannarna är ute och leker eller när gästerna kommer, och det andra har fönster mot baksidans uteplats.

Badrum och gästtoalett

Med ett badrum på övervåning, i nära anslutning till sovrummen, och en gästtoalett i hallen slipper ni köbildning på morgonen. Här blir även de som föredrar dusch och de som helst badar nöjda. Båda rummen är stilrena och lättskötta med ett ljust kakel som sträcker sig från klinkergolvet till taket.

Tvättstuga

Familjens tvätt sköts i tvättstugan som nås både från köket och från en separat entré. Här blir kläder och lakan rena och torra i energieffektiva vitvaror som är smart placerade under en arbetsbänk med rostfri ho där de allra ömtåligaste plaggen får tvättas.

Parkering och förvaring

Invid din framsida finns plats för bilen till höger. Några steg fram når du familjens utomhusförråd som ger tacksam förvaring åt utemöbler och skidor beroende på vad säsongen kräver.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben