Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Plats för umgänge och gott om förvaring

På hemmets baksida följs altanen av en gräsmatta för trivsamma trädgårdsland och plats för spring och lek. Sydvästläget ger härliga soltimmar i ditt nya familjevänliga kvarter.

Här underlättas vardagens bestyr med toppmoderna vitvaror, smart integrerad förvaring och ergonomiska lösningar i kök och tvättstuga. På större delen av entrévåningen finns den öppna och umgängesvänliga ytan där kök och vardagsrum möts. Vardagsrummet ligger vänt mot uteplatsen, och en trappa upp finns trivsamma sovrum. Här finns möjlighet till upp till fyra sovrum, och klädkammaren hjälper till med våningens förvaring.

Entré

I din välkomnande entré finns ett vackert klinkergolv med vattenburen golvvärme som uppskattas av frusna fötter. Golvvärmen återfinns på hela entréplanet och i badrummet en trappa upp. Garderoben i hörnet hjälper till med förvaringen av ytterkläder, och det finns plats för hatthyllan och skostället.

Vardagsrum och kök

Det sociala entréplanet rymmer kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Generösa ytor i köket ger plats för bunkar och skärbrädor när det är dags för matlagning, och de energieffektiva vitvarorna blir en välkommen hjälp i vardagsbestyren. I vardagsrummet finns gott om ytor för umgänge och ett vackert ljusinsläpp.

Tomt och uteplats

Från vardagsrummet kliver du direkt ut på din altan med fördelaktigt sydvästläge. Här ryms både de sköna solstolarna och möblemang för utomhusmiddagarna. Efter altanen tar familjens gräsmatta vid.

Sovrum 1

Med utsikt över den egna uteplatsen ligger det största sovrummet i den ena delen av familjens övervåning. Här finns tretton kvadratmeter för vila och återhämtning.

Klädkammare och allrum

Familjens övervåning knyts ihop av allrummet som ger en gemensam yta även på denna våning. Här finns även möjlighet att sätta upp en vägg till för att skapa ytterligare ett sovrum. Övervåningens klädkammare ger gott om plats för alla sorters kläder och för annat du vill ha nära till hands. Med en smart förvaringsinredning kan skidkläder, maskeradutstyrslar och pynt arrangeras på bästa sätt.

Sovrum 2 och 3

I var sin ände av övervåningen är de två mindre sovrummen placerade. Husets vackra ekparkett når även in hit. Här finns plats för bland annat säng, förvaring och skrivbord för läxor och lek.

Badrum och gästtoalett

En stilren design med ljust helkaklade väggar och praktiskt klinkergolv återkommer i badrummet på övervåningen och gästtoaletten med dusch på entréplan. Här kan du koppla av med ett långt bad utan att riskera köbildning till toaletten.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga ligger i anslutning till hemmets hall och har även en separat entré där du enkelt kan bära ut tvättkorgen för att hänga upp tvätten och låta den torka utomhus under sommarhalvåret. Tvätt- och torkmaskinerna är energieffektiva och ligger snyggt placerade under rummets arbetsbänk.

Parkering och förvaring

Till höger om entrén kan du parkera bilen i din egen carport. Utemöblerna, målarstegen och kubbspelet förvaras smidigt när de inte behövs i förrådet bakom.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben