Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

221-A, 5 Rum, 121 m²

Plats för umgänge och gott om förvaring

På hemmets baksida följs altanen av en gräsmatta för trivsamma trädgårdsland och plats för spring och lek. Sydvästläget ger härliga soltimmar i ditt nya familjevänliga kvarter.

Här underlättas vardagens bestyr med toppmoderna vitvaror, smart integrerad förvaring och ergonomiska lösningar i kök och tvättstuga. På större delen av entrévåningen finns den öppna och umgängesvänliga ytan där kök och vardagsrum möts. Vardagsrummet ligger vänt mot uteplatsen, och en trappa upp finns trivsamma sovrum. Här finns möjlighet till upp till fyra sovrum, och klädkammaren hjälper till med våningens förvaring.

Entré

I din välkomnande entré finns ett vackert klinkergolv med vattenburen golvvärme som uppskattas av frusna fötter. Golvvärmen återfinns på hela entréplanet och i badrummet en trappa upp. Garderoben i hörnet hjälper till med förvaringen av ytterkläder, och det finns plats för hatthyllan och skostället.

Vardagsrum och kök

Det sociala entréplanet rymmer kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Generösa ytor i köket ger plats för bunkar och skärbrädor när det är dags för matlagning, och de energieffektiva vitvarorna blir en välkommen hjälp i vardagsbestyren. I vardagsrummet finns gott om ytor för umgänge och ett vackert ljusinsläpp.

Tomt och uteplats

Från vardagsrummet kliver du direkt ut på din altan med fördelaktigt sydvästläge. Här ryms både de sköna solstolarna och möblemang för utomhusmiddagarna. Efter altanen tar familjens gräsmatta vid.

Sovrum 1

Med utsikt över den egna uteplatsen ligger det största sovrummet i den ena delen av familjens övervåning. Här finns tretton kvadratmeter för vila och återhämtning.

Klädkammare och allrum

Familjens övervåning knyts ihop av allrummet som ger en gemensam yta även på denna våning. Här finns även möjlighet att sätta upp en vägg till för att skapa ytterligare ett sovrum. Övervåningens klädkammare ger gott om plats för alla sorters kläder och för annat du vill ha nära till hands. Med en smart förvaringsinredning kan skidkläder, maskeradutstyrslar och pynt arrangeras på bästa sätt.

Sovrum 2 och 3

I var sin ände av övervåningen är de två mindre sovrummen placerade. Husets vackra ekparkett når även in hit. Här finns plats för bland annat säng, förvaring och skrivbord för läxor och lek.

Badrum och gästtoalett

En stilren design med ljust helkaklade väggar och praktiskt klinkergolv återkommer i badrummet på övervåningen och gästtoaletten med dusch på entréplan. Här kan du koppla av med ett långt bad utan att riskera köbildning till toaletten.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga ligger i anslutning till hemmets hall och har även en separat entré där du enkelt kan bära ut tvättkorgen för att hänga upp tvätten och låta den torka utomhus under sommarhalvåret. Tvätt- och torkmaskinerna är energieffektiva och ligger snyggt placerade under rummets arbetsbänk.

Parkering och förvaring

Till höger om entrén kan du parkera bilen i din egen carport. Utemöblerna, målarstegen och kubbspelet förvaras smidigt när de inte behövs i förrådet bakom.

Hemfakta

Bostad
221-A
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
282 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben