Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppna ytor för den sociala familjen

Entrévåningens utformning bjuder in till stora middagar och festliga tillställningar, och under sommaren förlängs rummet med hemmets trädäcksaltan. Du kan duka upp med långbord både ute och inne.

När det är dags för middag förbereder du kvällens meny i hemmets öppna kök med ergonomiska och stilrena bänkytor. Här kan du duka upp i det öppna vardagsrummet, eller ta med tallrikar och karotter ut till altanen om vädret tillåter. När maten är uppäten tar den integrerade diskmaskinen hand om efterarbetet på energieffektivt vis. Vid kvällens slut är övervåningens sovrum platsen att längta till.

Entré

I entrén välkomnas du av ett praktiskt klinkergolv där smutsiga fotspår är enkla att städa bort. Här finns plats för säsongens ytterkläder i alla storlekar. Ett par steg in finns trappan som leder till övervåningen.

Vardagsrum och kök

Det öppna vardagsrummet och matplatsen rymmer möblemang för trötta hemmakvällar och ambitiösa middagsbjudningar. Picknickmaten till utflykten och kvällens middag svänger du ihop i det klimatsmarta köket i stilfull design. När vädret tillåter kan ni hjälpas åt att bära ut tallrikar och karotter till matplatsen på altanen som nås via vardagsrummet.

Tomt och uteplats

Din nya uteplats i söderläge består av en lättmöblerad altan som övergår i en gräsmatta. Här finns även möjlighet för de gröna fingrarna att ordna med odlingar av olika slag.

Sovrum 1

En trappa upp finns familjens största sovrum. Här har du generösa ljusinsläpp från fönstren som vetter mor uteplatsen, och i rummets garderober kan du sortera kläder efter färg och funktion. Rummet ligger bekvämt i nära anslutning till badrum och de andra sovrummen.

Klädkammare och allrum

Övervåningens gemensamma utrymme ger mer plats för familjen att umgås på. Här finns även möjlighet att sätta upp en vägg och skapa ett sovrum till. Den gemensamma klädkammaren hjälper dig att hålla ordning med en smart förvaringsinredning.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen delar resten av husets ljusa ekparkett. Här passar en möblering för vila och lek utmärkt. Rummen kan även fungera som gästrum eller arbetsrum.

Badrum och gästtoalett

Här har du möjlighet att välja mellan en snabb dusch och ett avkopplande bad. Familjens badrum på övervåningen kompletteras med en gästtoalett med dusch på entréplan. Den stilrena designen är rogivande för ögat och golvvärmen ger en skön värme underifrån.

Tvättstuga

Din tvättstuga är utrustad med tvättmaskin och torktumlare som med låg energiåtgång hjälper dig att hålla kläder och lakan i toppskick. När maskinerna har gjort sitt viker du tvätten på den ovanliggande arbetsbänken i ergonomisk höjd. Entréplanets golvvärme gör dig sällskap även här.

Parkering och förvaring

Bilen kan du parkera i hemmets carport vi den ena långsidan. Bakom carporten finns familjens förråd där du kan stuffa undan sommarmöblerna när hösten kommer krypande.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben