Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

219-A, 5 Rum, 121 m²

Öppna ytor för den sociala familjen

Entrévåningens utformning bjuder in till stora middagar och festliga tillställningar, och under sommaren förlängs rummet med hemmets trädäcksaltan. Du kan duka upp med långbord både ute och inne.

När det är dags för middag förbereder du kvällens meny i hemmets öppna kök med ergonomiska och stilrena bänkytor. Här kan du duka upp i det öppna vardagsrummet, eller ta med tallrikar och karotter ut till altanen om vädret tillåter. När maten är uppäten tar den integrerade diskmaskinen hand om efterarbetet på energieffektivt vis. Vid kvällens slut är övervåningens sovrum platsen att längta till.

Entré

I entrén välkomnas du av ett praktiskt klinkergolv där smutsiga fotspår är enkla att städa bort. Här finns plats för säsongens ytterkläder i alla storlekar. Ett par steg in finns trappan som leder till övervåningen.

Vardagsrum och kök

Det öppna vardagsrummet och matplatsen rymmer möblemang för trötta hemmakvällar och ambitiösa middagsbjudningar. Picknickmaten till utflykten och kvällens middag svänger du ihop i det klimatsmarta köket i stilfull design. När vädret tillåter kan ni hjälpas åt att bära ut tallrikar och karotter till matplatsen på altanen som nås via vardagsrummet.

Tomt och uteplats

Din nya uteplats i söderläge består av en lättmöblerad altan som övergår i en gräsmatta. Här finns även möjlighet för de gröna fingrarna att ordna med odlingar av olika slag.

Sovrum 1

En trappa upp finns familjens största sovrum. Här har du generösa ljusinsläpp från fönstren som vetter mor uteplatsen, och i rummets garderober kan du sortera kläder efter färg och funktion. Rummet ligger bekvämt i nära anslutning till badrum och de andra sovrummen.

Klädkammare och allrum

Övervåningens gemensamma utrymme ger mer plats för familjen att umgås på. Här finns även möjlighet att sätta upp en vägg och skapa ett sovrum till. Den gemensamma klädkammaren hjälper dig att hålla ordning med en smart förvaringsinredning.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen delar resten av husets ljusa ekparkett. Här passar en möblering för vila och lek utmärkt. Rummen kan även fungera som gästrum eller arbetsrum.

Badrum och gästtoalett

Här har du möjlighet att välja mellan en snabb dusch och ett avkopplande bad. Familjens badrum på övervåningen kompletteras med en gästtoalett med dusch på entréplan. Den stilrena designen är rogivande för ögat och golvvärmen ger en skön värme underifrån.

Tvättstuga

Din tvättstuga är utrustad med tvättmaskin och torktumlare som med låg energiåtgång hjälper dig att hålla kläder och lakan i toppskick. När maskinerna har gjort sitt viker du tvätten på den ovanliggande arbetsbänken i ergonomisk höjd. Entréplanets golvvärme gör dig sällskap även här.

Parkering och förvaring

Bilen kan du parkera i hemmets carport vi den ena långsidan. Bakom carporten finns familjens förråd där du kan stuffa undan sommarmöblerna när hösten kommer krypande.

Hemfakta

Bostad
219-A
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
312 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben