Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

218-A, 5 Rum, 121 m²

Hem med gavelläge och solig uteplats

Ditt nya hem är trivsamt placerat med gavelläge och sydvästvänd uteplats. Bortanför det familjevänliga kvarteret väntar Nackareservatets skogar, sjöar och stigar för utflykter i naturen.

I dina nya omgivningar är det enkelt att hitta nya smultronställen oavsett årstid. När du bor med naturen inpå knuten blir utomhuslivet lättillgängligt, oavsett om det är träning, friluftsliv, äventyrlig lek eller lugn återhämtning som gäller. Efter utflykter och äventyr kommer du hem till ett välplanerat hus på två våningar. Här blir stilrena och hållbara material grunden i ditt energieffektiva hus.

Entré

I entrén möts du av hemmets öppna känsla och du ser hela vägen fram till baksidans uteplats. Din entré rymmer familjens ytterkläder med en garderob i hörnet och plats för hatthylla och skoställ. Det varma klinkergolvet är skönt för nerkylda utomhusfötter, och golvvärmen når över hela entrévåningen.

Vardagsrum och kök

I ditt stilrena kök finns gott om ytor för gemensamma middagsförberedelser. Disken sköts av diskmaskinen, som precis som resten av vitvarorna är miljösmart och energieffektiv. Vid matplatsen kan du duka upp till familjemiddagen, och här går det även att möblera med långbordet för släktkalasen. I vardagsrummet ryms soffgruppen och läsfåtöljen.

Tomt och uteplats

Via vardagsrummet når du uteplatsens altan. Den rymliga altanen och gräsmattan ger frisk luft på nära håll, och erbjuder gott om plats för umgänge. Det soliga läget är skönt för både människor och tomatplantor.

Sovrum 1

Ditt största sovrum vetter mot uteplatsen. Här har du plats för en dubbelsäng, och längst den ena väggen sträcker sig en garderobsvägg. Med en praktisk och flexibel inredning i garderoberna får du hjälp att organisera och hålla ordning på kläderna.

Klädkammare och allrum

Övervåningen hålls ihop av allrummet. Här finns en öppen yta att anpassa efter familjens behov och önskemål. Mittemot badrummet finns en klädkammare där du kan gömma undan urvuxna kläder och förvara annat viktigt.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen finns i varsin ände av övervåningen. Här finns plats för säng och sängbord, vid sidan av legosamlingar och hemliga världar. Rummen passar också bra som arbetsrum.

Badrum och gästtoalett

I entrén finns familjens gästtoalett med duschhörna. En trappa upp ligger badrummet i bekväm närhet till alla sovrum. Handdukstork och spotlights i taket bidrar till rummets praktiska elegans. Här kan du koppla av med ett varmt bad utan att oroa dig för kö till toaletten. Båda rummen är stilrent designade med helkaklade vita väggar och ett lättstädat klinkergolv med golvvärme.

Tvättstuga

Familjens tvätt blir både ren och torr i tvättstugan med energisnåla vitvaror och egen ingång. En ergonomisk arbetsbänk ovanför maskinerna underlättar vardagsbestyren med sortering och vikning. Här finns även husets städskåp som snällt förvarar städartiklarna mellan städningarna.

Parkering och förvaring

Bilen kan du parkera i hemmets carport som är ihopkopplad med den ena långsidan. Precis bakom finns praktiskt förvaring i förrådet.

Hemfakta

Bostad
218-A
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
342 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben