Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hem med gavelläge och solig uteplats

Ditt nya hem är trivsamt placerat med gavelläge och sydvästvänd uteplats. Bortanför det familjevänliga kvarteret väntar Nackareservatets skogar, sjöar och stigar för utflykter i naturen.

I dina nya omgivningar är det enkelt att hitta nya smultronställen oavsett årstid. När du bor med naturen inpå knuten blir utomhuslivet lättillgängligt, oavsett om det är träning, friluftsliv, äventyrlig lek eller lugn återhämtning som gäller. Efter utflykter och äventyr kommer du hem till ett välplanerat hus på två våningar. Här blir stilrena och hållbara material grunden i ditt energieffektiva hus.

Entré

I entrén möts du av hemmets öppna känsla och du ser hela vägen fram till baksidans uteplats. Din entré rymmer familjens ytterkläder med en garderob i hörnet och plats för hatthylla och skoställ. Det varma klinkergolvet är skönt för nerkylda utomhusfötter, och golvvärmen når över hela entrévåningen.

Vardagsrum och kök

I ditt stilrena kök finns gott om ytor för gemensamma middagsförberedelser. Disken sköts av diskmaskinen, som precis som resten av vitvarorna är miljösmart och energieffektiv. Vid matplatsen kan du duka upp till familjemiddagen, och här går det även att möblera med långbordet för släktkalasen. I vardagsrummet ryms soffgruppen och läsfåtöljen.

Tomt och uteplats

Via vardagsrummet når du uteplatsens altan. Den rymliga altanen och gräsmattan ger frisk luft på nära håll, och erbjuder gott om plats för umgänge. Det soliga läget är skönt för både människor och tomatplantor.

Sovrum 1

Ditt största sovrum vetter mot uteplatsen. Här har du plats för en dubbelsäng, och längst den ena väggen sträcker sig en garderobsvägg. Med en praktisk och flexibel inredning i garderoberna får du hjälp att organisera och hålla ordning på kläderna.

Klädkammare och allrum

Övervåningen hålls ihop av allrummet. Här finns en öppen yta att anpassa efter familjens behov och önskemål. Mittemot badrummet finns en klädkammare där du kan gömma undan urvuxna kläder och förvara annat viktigt.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen finns i varsin ände av övervåningen. Här finns plats för säng och sängbord, vid sidan av legosamlingar och hemliga världar. Rummen passar också bra som arbetsrum.

Badrum och gästtoalett

I entrén finns familjens gästtoalett med duschhörna. En trappa upp ligger badrummet i bekväm närhet till alla sovrum. Handdukstork och spotlights i taket bidrar till rummets praktiska elegans. Här kan du koppla av med ett varmt bad utan att oroa dig för kö till toaletten. Båda rummen är stilrent designade med helkaklade vita väggar och ett lättstädat klinkergolv med golvvärme.

Tvättstuga

Familjens tvätt blir både ren och torr i tvättstugan med energisnåla vitvaror och egen ingång. En ergonomisk arbetsbänk ovanför maskinerna underlättar vardagsbestyren med sortering och vikning. Här finns även husets städskåp som snällt förvarar städartiklarna mellan städningarna.

Parkering och förvaring

Bilen kan du parkera i hemmets carport som är ihopkopplad med den ena långsidan. Precis bakom finns praktiskt förvaring i förrådet.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben