Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

217-A, 5 Rum, 121 m²

Uteplats i sydöstläge i familjevänligt kvarter

En egen uteplats med altan och gräsmatta och två välplanerade våningsplan som hålls ihop av en vitmålad furutrappa – här finns gott om stilfull plats där familjen kan trivas.

När du drar upp rullgardinen i ditt nya sovrum ser du ut över din nya trädgård i Ältadalen. Efter trädgården följer en av kvarterets lummiga innergårdar som bidrar till den familjevänliga och naturnära atmosfären. Nedanför trappan väntar det öppna entréplanet. Här kan du med fördel bära med dig frukostbrickan ut under sommarmånaderna, till din uteplats i sydöstläge.

Entré

Här möts du av ett klinkergolv och entrévåningens golvvärme. Garderoben i hörnet ger uppskattad förvaring åt ytterkläder och du har plats för hatthylla, skoställ och en trivsam hallmöblering. Ett par steg in går trappan upp till familjens övervåning.

Vardagsrum och kök

På det öppna entréplanet finns utrymme för matlagning och umgänge. Veckans måltider tillagas i ditt stilrena kök som är utrustat med energieffektiva vitvaror. Här finns dörren till den soliga uteplatsen, och genom fönstren i samma läge får rummet in generöst med ljus. Här får många plats runt matbordet, och golvytan ger gott om plats för lek.

Tomt och uteplats

Via vardagsrummet kommer du ut på altanen. Här ryms utemöbler för lata stunder och för härliga grillaftnar med nya och gamla vänner. Gräsmattan bjuder in till lek och äventyr på nära håll. Gräsmattan följs av kvarterets innergård.

Sovrum 1

Övervåningens stora sovrum har en praktisk garderobsvägg som rymmer allt från träningskläder till festblåsor. Här kan du möblera med dubbelsäng och sängbord. Ljuset kommer in från fönstren med utsikt över baksidans uteplats.

Klädkammare och allrum

Allrummet på övervåningen är en fortsättning på de öppna sociala ytorna en trappa ner. Det finns möjlighet att göra om allrummet till ett fjärde sovrum om så önskas. I anslutning till allrummet finns även familjens klädkammare. Med smarta förvaringslösningar finns här gott om plats för kläder och prylar.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger i varsin ände av övervåningen med fönster som vetter åt var sitt håll. Här finns plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler.

Badrum och gästtoalett

Med ett badrum med badkar och en gästtoalett med praktisk hörndusch minimeras risken för köbildning under morgnarnas bestyr. Båda rummen är stilrent inredda med klinkergolv och ljust kaklade väggar. Vattenburen golvvärme och handdukstork är välkomna detaljer.

Tvättstuga

Hemmets tvättstuga når du både via köket och via en separat entré. Tvättmaskinen och torktumlaren är energieffektiva och praktiskt placerade under en generös arbetsbänk med rostfri ho. Med en ergonomisk arbetsbänk och golvvärme under fötterna går sorteringen av familjens rena kläder som en dans.

Parkering och förvaring

På husets högra sida finns carporten där bilen kan ha sitt bo med skyddande tak. Bakom finns hemmets förråd där trädgårdsspadar och krocketspel kan husera.

Hemfakta

Bostad
217-A
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
279 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben