Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Uteplats i sydöstläge i familjevänligt kvarter

En egen uteplats med altan och gräsmatta och två välplanerade våningsplan som hålls ihop av en vitmålad furutrappa – här finns gott om stilfull plats där familjen kan trivas.

När du drar upp rullgardinen i ditt nya sovrum ser du ut över din nya trädgård i Ältadalen. Efter trädgården följer en av kvarterets lummiga innergårdar som bidrar till den familjevänliga och naturnära atmosfären. Nedanför trappan väntar det öppna entréplanet. Här kan du med fördel bära med dig frukostbrickan ut under sommarmånaderna, till din uteplats i sydöstläge.

Entré

Här möts du av ett klinkergolv och entrévåningens golvvärme. Garderoben i hörnet ger uppskattad förvaring åt ytterkläder och du har plats för hatthylla, skoställ och en trivsam hallmöblering. Ett par steg in går trappan upp till familjens övervåning.

Vardagsrum och kök

På det öppna entréplanet finns utrymme för matlagning och umgänge. Veckans måltider tillagas i ditt stilrena kök som är utrustat med energieffektiva vitvaror. Här finns dörren till den soliga uteplatsen, och genom fönstren i samma läge får rummet in generöst med ljus. Här får många plats runt matbordet, och golvytan ger gott om plats för lek.

Tomt och uteplats

Via vardagsrummet kommer du ut på altanen. Här ryms utemöbler för lata stunder och för härliga grillaftnar med nya och gamla vänner. Gräsmattan bjuder in till lek och äventyr på nära håll. Gräsmattan följs av kvarterets innergård.

Sovrum 1

Övervåningens stora sovrum har en praktisk garderobsvägg som rymmer allt från träningskläder till festblåsor. Här kan du möblera med dubbelsäng och sängbord. Ljuset kommer in från fönstren med utsikt över baksidans uteplats.

Klädkammare och allrum

Allrummet på övervåningen är en fortsättning på de öppna sociala ytorna en trappa ner. Det finns möjlighet att göra om allrummet till ett fjärde sovrum om så önskas. I anslutning till allrummet finns även familjens klädkammare. Med smarta förvaringslösningar finns här gott om plats för kläder och prylar.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger i varsin ände av övervåningen med fönster som vetter åt var sitt håll. Här finns plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler.

Badrum och gästtoalett

Med ett badrum med badkar och en gästtoalett med praktisk hörndusch minimeras risken för köbildning under morgnarnas bestyr. Båda rummen är stilrent inredda med klinkergolv och ljust kaklade väggar. Vattenburen golvvärme och handdukstork är välkomna detaljer.

Tvättstuga

Hemmets tvättstuga når du både via köket och via en separat entré. Tvättmaskinen och torktumlaren är energieffektiva och praktiskt placerade under en generös arbetsbänk med rostfri ho. Med en ergonomisk arbetsbänk och golvvärme under fötterna går sorteringen av familjens rena kläder som en dans.

Parkering och förvaring

På husets högra sida finns carporten där bilen kan ha sitt bo med skyddande tak. Bakom finns hemmets förråd där trädgårdsspadar och krocketspel kan husera.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben