Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

216-A, 5 Rum, 121 m²

Njut av öppna ytor och egna rum

Här har du en entrévåning med öppen planlösning som kommer väl till pass när det är dags för stora middagar och kalas, men ytan är minst lika uppskattad under vardagens pyssel och måltider.

Välkommen hem till två smart planerade våningsplan i Ältadalen. Entrévåningens öppna ytor inomhus och utomhus kompletteras med egna rum för lugn och ro en trappa upp. Allrummet på övervåningen ger plats för en till soffhörna, eller kan bli till ett fjärde sovrum med en extra vägg. Du bor i ett miljösmart hem som klarar Svanenmärkningens tuffa krav.

Entré

Entrén ligger centrerad på husets ena kortsida och här får du en känsla för det öppna och ljusa hemmet direkt innanför dörren. Hörngarderob, klinkergolv med vattenburen golvvärme och plats för hatthyllan och skostället skapar en trivsam och funktionell entré där allt från stövlar till picknickfiltar får plats.

Vardagsrum och kök

I ett snyggt utformat och smart planerat kök blir matlagningen ett rent nöje. Du har gott om bänkytor och energieffektiva vitvaror i ditt nya kök som ligger praktiskt placerat mellan matplatsen och tvättstugan. I vardagsrummet ger fönstren och altandörren ett generöst ljusinsläpp. Över hela entréplanet har du trivsam golvvärme, både under klinkerplattor och ekparkett.

Tomt och uteplats

Din altan når du från vardagsrummet. Här passar möbleringen för middagar och lugna stunder i vilstolen fint. Gräsmattan ger utrymme för utomhuslek, slappande på en filt och för påtande i egna rabatter.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum en trappa upp är platsen att koppla av på vid dagens slut. Här har du utrymme för den breda sängen och rogivande möblering. På fönsterbänken kan några gröna plantor ge liv åt rummet, och utanför fönstret ser du din egen uteplats och tomt. Garderobsväggen hjälper till med klädförvaringen.

Allrum och klädkammare

Mittemot badrummet finns den rymliga klädkammaren. Smart förvaringsinredning hjälper till att hålla ordning på allt från förra säsongens pynt till urvuxna kläder. Allrummet kan bli ett andra vardagsrum med en till soffhörna.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen finns även två mindre sovrum som mäter åtta kvadratmeter. Ljust målade väggar och ekparkett ger en bra grund för barnrum, arbetsrum eller gästrum. Här får sängen, myshörnor och legobyggen plats.

Badrum och gästtoalett

På övervåningen finns familjens nya badrum. Här ger badkar, golvvärme, handdukstork, spotlights i taket och bra förvaring ett trivsamt rum för kvällsbad och snabba morgonrutiner. Rummets moderna utformning med mörkgrått klinkergolv som möter ljusa kaklade väggar är densamma som utformningen av gästtoaletten en trappa ner. Gästtoaletten ligger praktiskt placerad vid entrén och här finns en hörndusch.

Tvättstuga

Här har du en separat entré in till tvättstugan till vänster om huvudentrén. Med en egen tvättstuga underlättas vardagens tvättbestyr, och du har miljösmarta tvätt- och torkmaskiner till din hjälp. Du har praktisk bänkyta och förvaring i städskåpet.

Parkering och förvaring

Ihopkopplad med hemmets ena långsida finns familjens nya carport. Bakom väntar ett praktiskt förråd som smidigt nås från altanen. Här finns plats för allt från trädgårdsspadar till pulkor.

Hemfakta

Bostad
216-A
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
251 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben