Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Njut av öppna ytor och egna rum

Här har du en entrévåning med öppen planlösning som kommer väl till pass när det är dags för stora middagar och kalas, men ytan är minst lika uppskattad under vardagens pyssel och måltider.

Välkommen hem till två smart planerade våningsplan i Ältadalen. Entrévåningens öppna ytor inomhus och utomhus kompletteras med egna rum för lugn och ro en trappa upp. Allrummet på övervåningen ger plats för en till soffhörna, eller kan bli till ett fjärde sovrum med en extra vägg. Du bor i ett miljösmart hem som klarar Svanenmärkningens tuffa krav.

Entré

Entrén ligger centrerad på husets ena kortsida och här får du en känsla för det öppna och ljusa hemmet direkt innanför dörren. Hörngarderob, klinkergolv med vattenburen golvvärme och plats för hatthyllan och skostället skapar en trivsam och funktionell entré där allt från stövlar till picknickfiltar får plats.

Vardagsrum och kök

I ett snyggt utformat och smart planerat kök blir matlagningen ett rent nöje. Du har gott om bänkytor och energieffektiva vitvaror i ditt nya kök som ligger praktiskt placerat mellan matplatsen och tvättstugan. I vardagsrummet ger fönstren och altandörren ett generöst ljusinsläpp. Över hela entréplanet har du trivsam golvvärme, både under klinkerplattor och ekparkett.

Tomt och uteplats

Din altan når du från vardagsrummet. Här passar möbleringen för middagar och lugna stunder i vilstolen fint. Gräsmattan ger utrymme för utomhuslek, slappande på en filt och för påtande i egna rabatter.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum en trappa upp är platsen att koppla av på vid dagens slut. Här har du utrymme för den breda sängen och rogivande möblering. På fönsterbänken kan några gröna plantor ge liv åt rummet, och utanför fönstret ser du din egen uteplats och tomt. Garderobsväggen hjälper till med klädförvaringen.

Allrum och klädkammare

Mittemot badrummet finns den rymliga klädkammaren. Smart förvaringsinredning hjälper till att hålla ordning på allt från förra säsongens pynt till urvuxna kläder. Allrummet kan bli ett andra vardagsrum med en till soffhörna.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen finns även två mindre sovrum som mäter åtta kvadratmeter. Ljust målade väggar och ekparkett ger en bra grund för barnrum, arbetsrum eller gästrum. Här får sängen, myshörnor och legobyggen plats.

Badrum och gästtoalett

På övervåningen finns familjens nya badrum. Här ger badkar, golvvärme, handdukstork, spotlights i taket och bra förvaring ett trivsamt rum för kvällsbad och snabba morgonrutiner. Rummets moderna utformning med mörkgrått klinkergolv som möter ljusa kaklade väggar är densamma som utformningen av gästtoaletten en trappa ner. Gästtoaletten ligger praktiskt placerad vid entrén och här finns en hörndusch.

Tvättstuga

Här har du en separat entré in till tvättstugan till vänster om huvudentrén. Med en egen tvättstuga underlättas vardagens tvättbestyr, och du har miljösmarta tvätt- och torkmaskiner till din hjälp. Du har praktisk bänkyta och förvaring i städskåpet.

Parkering och förvaring

Ihopkopplad med hemmets ena långsida finns familjens nya carport. Bakom väntar ett praktiskt förråd som smidigt nås från altanen. Här finns plats för allt från trädgårdsspadar till pulkor.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben