Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Plats för familjen i Ältadalen på två våningar

I ditt nya hus kliver du in i en ljus entré som öppnar upp mot våningens öppna och sociala yta. Utanför hemmets väggar ger gavelläget en stor trädgård en generös utomhusmiljö på hemmaplan.

Här bor du i ett stilrent utformat hem som harmonierar med det natursköna området. Materialval och färgtoner ger ett hållbart hem och en slitstark grund för den personliga prägeln. Du har en öppen planlösning för kök och vardagsrum och lugn och ro i övervåningens sovrum. Den vitmålade furutrappan binder elegant ihop hemmets två våningar.

Entré och hall

Du kliver in i den välkomnande entrén från husets framsida. Här möts du direkt av den öppna känslan och har fri sikt fram till uteplatsen. I garderoben finns plats för jackor, kepsar och skor.

Kök och vardagsrum

Med vardagsrummets dörr mot uteplatsen öppen blir trädäcket en uppskattad förlängning av vardagsrummets yta under sommarhalvåret. I vardagsrummet finns plats för matsalsmöbel och soffhörnan, och även för läsfåtöljen och bokhyllan som står redo för lässtunden. Ditt nya kök är stilrent designat och utrustat med vitvaror som hjälper dig med vardagsbestyren med låg energiåtgång.

Uteplats

Här kan sommarmiddagarna dukas upp på trädäcket, och på gräsmattan finn plats för kubbspel och prydliga rabatter. Invid uteplatsen finns ditt fristående förråd där sommarmöblerna får sin boning framåt hösten.

Sovrum 1

Framåt kvällen är det här rummet att längta till. Det största sovrummet på övervåningen ger gott om plats åt möblering för lugn och ro. Du släpper in morgonluften genom fönstret som vetter mot uteplatsen när det är dags att vakna.

Sovrum 2 och 3

Övervåningens två mindre sovrum kan användas som barnrum, lekrum eller hemmakontor utifrån behov. Husets stilrena utformning med ljusa väggar och ekparkett når in i alla sovrum och skapar ljusa och lättmöblerade rum.

Allrum och klädkammare

I övervåningens allrum finns plats för en soffa att kura i, perfekt för en spännande spelkväll. Övervåningen har även en klädkammare som hjälper familjen att hålla koll på kläder och prylar.

Badrum och gästtoalett

Gästtoaletten och badrummet har ett ljust kakel som sträcker sig från golv till tak. Klinkergolvet har en trivsam golvvärme och på handdukstorkarna torkar handdukarna fort. I övervåningens badrum finns ett badkar, och på gästtoaletten en trappa ner väntar en smidig hörndusch.

Tvättstuga

När tvättkorgen är full är det uppskattat med en egen tvättstuga. Din nya tvättstuga sköter tvätt och torkning med energieffektiva vitvaror, och på den ovanliggande arbetsbänken sorterar och viker du i ergonomisk höjd. Tvättstugan har även en separat entré.

Framsidan av huset

På uppfarten invid huset finns plats för bilen i carporten. Gräsmattan följer med runt huset till entrén och skapar en välkomnande miljö.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben