Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

215-A, 5 Rum, 121 m²

Plats för familjen i Ältadalen på två våningar

I ditt nya hus kliver du in i en ljus entré som öppnar upp mot våningens öppna och sociala yta. Utanför hemmets väggar ger gavelläget en stor trädgård en generös utomhusmiljö på hemmaplan.

Här bor du i ett stilrent utformat hem som harmonierar med det natursköna området. Materialval och färgtoner ger ett hållbart hem och en slitstark grund för den personliga prägeln. Du har en öppen planlösning för kök och vardagsrum och lugn och ro i övervåningens sovrum. Den vitmålade furutrappan binder elegant ihop hemmets två våningar.

Entré och hall

Du kliver in i den välkomnande entrén från husets framsida. Här möts du direkt av den öppna känslan och har fri sikt fram till uteplatsen. I garderoben finns plats för jackor, kepsar och skor.

Kök och vardagsrum

Med vardagsrummets dörr mot uteplatsen öppen blir trädäcket en uppskattad förlängning av vardagsrummets yta under sommarhalvåret. I vardagsrummet finns plats för matsalsmöbel och soffhörnan, och även för läsfåtöljen och bokhyllan som står redo för lässtunden. Ditt nya kök är stilrent designat och utrustat med vitvaror som hjälper dig med vardagsbestyren med låg energiåtgång.

Uteplats

Här kan sommarmiddagarna dukas upp på trädäcket, och på gräsmattan finn plats för kubbspel och prydliga rabatter. Invid uteplatsen finns ditt fristående förråd där sommarmöblerna får sin boning framåt hösten.

Sovrum 1

Framåt kvällen är det här rummet att längta till. Det största sovrummet på övervåningen ger gott om plats åt möblering för lugn och ro. Du släpper in morgonluften genom fönstret som vetter mot uteplatsen när det är dags att vakna.

Sovrum 2 och 3

Övervåningens två mindre sovrum kan användas som barnrum, lekrum eller hemmakontor utifrån behov. Husets stilrena utformning med ljusa väggar och ekparkett når in i alla sovrum och skapar ljusa och lättmöblerade rum.

Allrum och klädkammare

I övervåningens allrum finns plats för en soffa att kura i, perfekt för en spännande spelkväll. Övervåningen har även en klädkammare som hjälper familjen att hålla koll på kläder och prylar.

Badrum och gästtoalett

Gästtoaletten och badrummet har ett ljust kakel som sträcker sig från golv till tak. Klinkergolvet har en trivsam golvvärme och på handdukstorkarna torkar handdukarna fort. I övervåningens badrum finns ett badkar, och på gästtoaletten en trappa ner väntar en smidig hörndusch.

Tvättstuga

När tvättkorgen är full är det uppskattat med en egen tvättstuga. Din nya tvättstuga sköter tvätt och torkning med energieffektiva vitvaror, och på den ovanliggande arbetsbänken sorterar och viker du i ergonomisk höjd. Tvättstugan har även en separat entré.

Framsidan av huset

På uppfarten invid huset finns plats för bilen i carporten. Gräsmattan följer med runt huset till entrén och skapar en välkomnande miljö.

Hemfakta

Bostad
215-A
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
381 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben