Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Visningsbostad

214-D, 5 Rum, 123 m²

Gott om förvaring och sydvästvänd uteplats

Sociala ytor på det ljusa entréplanet, sovrum för lugn och ro en trappa upp och smarta förvaringslösningar – här bor familjen i ett välplanerat hem i ett lummigt och lekfullt kvarter.

Här bor du i ett kvarter med gott om mötesplatser för de nya grannarna. Ältas omgivande natur ger varierande utflyktsmål året om, och du har nära till skolor och service. Vid kökets matplats kommer ljuset in från fönstret mot framsidan, och vardagsrummet blickar ut mot den egna uteplatsen i soligt sydvästläge. Klädkammare på båda våningsplan och ett fristående förråd utomhus ger gott om förvaring.

Entré

Här kliver du in på ett uppvärmt klinkergolv i ett rum med plats för hatthylla och skoställ där säsongens ytterkläder husera. Mer förvaring finns till höger i den rymliga klädkammaren. När det är dags för städdag finns redskapen redo i klädkammarens städskåp.

Vardagsrum och kök

Familjens kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning utan avgränsande väggar. Här får du in ljuset från två håll när du grejar i köket. Matvaror och bunkar får gott om plats och bänkytan rymmer flera kockar som hjälps åt. Den integrerade diskmaskinen och de andra vitvarorna gör jobbet på energieffektivt manér i ditt stilrent utformade kök. Plats att sitta om umgås finns det både i vardagsrummet och vid matplatsen vid köket.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du direkt ut på baksidans trädäck. Här väntar plats för utemöbler och trivsam grönska. Gräsmattan ger plats för kullerbyttor och krocket, och även för de gröna fingrarna. Bilen parkerar du på gatans parkeringsplats.

Sovrum 1

Det största sovrummet på tretton kvadratmeter rymmer dubbelsängen och sängborden där kaffekoppen kan samsas med det väntande magasinet under lediga morgnar. Garderobsväggen ger plats åt fritidskläder och festblåsor.

Klädkammare och allrum

Mittemot badrummet ger klädkammaren plats åt sådant som inte behövs just nu. Den smarta förvaringsinredningen hjälper till med ordning och reda. På övervåningen finns även ett allrum där en till soffhörna kan skapa en mysig plats för spelkvällen.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum väntar vid övervåningens andra sida. Rummen är ljusa och lättmöblerade och passar perfekt som barnrum. Hemmets ekparkett når in i alla sovrum och skapar stilrena ytor där det ät enkelt att sätta sin egen prägel.

Badrum

Övervåningens badrum har ljust kaklade väggar och klinkergolv som delar entrévåningens golvvärme. Efter badet torkar handduken på handdukstorken, och krämer och tandborstar får rum i kommoden.

Tvättrum och gästtoalett

Med ett duschrum på entrévåningen behöver du inte oroa dig för köbildning om du vill ta ett avkopplande bad i badrummet. Duschrummet har samma stilrena och lättskötta utformning som badrummet, och här finns även tvätt- och torkmaskinerna placerade. Under den praktiska arbetsbänken gör de tvätten ren och torr på energieffektivt vis.

Hemfakta

Bostad
214-D
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
162 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben