Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Utemiljö

Med en egen gräsmatta är det alltid nära till utomhuslek. För mer lekutrymme finns kvarterets gårdar på tryggt avstånd. Trädäcket når du från vardagsrummet och här finns rum för matplats och bekväma vilstolar vid sidan av trivsam växtlighet. Förvaringen inomhus kompletteras med ett fristående förråd på uteplatsen. Bilen får sin plats på parkeringen på andra sidan gatan.

Entré

Hemmets entré öppnar upp mot köket och vardagsrummet. Entréplanets golvvärme ger klinkerplattorna en välkomnande värme, och du har plats för praktiskt och trivsam hallmöblering. Till höger finns en klädkammare där smart förvaringsinredning hjälper till med att hålla ytterkläder, städattiraljer och annat på plats.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet ligger vänt mot din nya uteplats. Här är rummet där familjen kan umgås, vila och fira. Ekparketten ger en bra grund för olika sorters möbleringar och för den personliga smaken. Det välplanerade köket underlättar vardagens matbestyr med bra förvaring, snyggt integrerad diskmaskin och ugn och mikrovågsugn i bra arbetshöjd.

Uteplats

På framsidans gräsplättar passar de välkomnande rabatterna fint. På baksidan finns uteplatsen där det möbleringsvänliga trädäcket följs av gräsmattan. Det är enkelt att flytta ut både måltider och lekstunder. På uteplatsen finns ett fristående förråd där du kan stuffa undan sommarmöblerna framåt hösten. Bilen får sin plats på den gemensamma parkeringsplatsen intill.

Sovrum 1

När du kommer upp för trappan till övervåningen väntar hemmets största sovrum rakt fram. Du har utsikt mot uteplatsen och en garderobsvägg där du har en bra överblick över kläderna när du ska välja outfit.

Sovrum 2 och 3

Vid övervåningens andra kortända finns de två andra sovrummen. Här finns nio lättmöblerade kvadratmeter i varje rum att fylla med säng, byrå och diverse grejer. Rummen passar fint som barnrum, men de ljusa väggarna och ekparketten ger en bra grund även för arbetsrum eller gästrum.

Klädkammare och allrum

På övervåningen finns en separat klädkammare där allt från urvuxna kläder till förra säsongens pynt kan få sin plats. Allrummet binder ihop övervåningen och ger plats för en till soffgrupp – perfekt när alla inte kan samsas om vilken film ni vill se. Rummet kan även byggas om till ett fjärde sovrum.

Badrum

Badkar, handdukstork och förvaring i en kommod ger familjen ett trivsamt badrum i nära anslutning till övervåningens sovrum. Klinkergolvet med golvvärme är skönt att kliva på efter badet, och de ljusa helakaklade väggarna ger ett stilrent intryck.

Tvättrum och gästtoalett

Familjens tvätt sköts i det kombinerade tvätt- och duschrummet på entréplan. Här väntar tvättmaskin och torktumlare när tvättkorgen är full. Maskinerna är energieffektiva precis som kökets vitvaror. Arbetsbänken och den rostfria hon ger en välutrustad tvättavdelning. Rummet delar badrummets stilrena utformning, och här finns en praktisk duschhörna som minskar körisken när många ska iväg samtidigt.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben