Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo nära det mesta i Ältadalen

Med en trivsam småstadskänsla bor du här med närhet till naturen, skolor, butiker och kommunikationer i ett lummigt och levande kvarter. Under lediga dagar finns mycket att se och göra.

Här bor familjen nära naturen med mycket plats för lek på bekvämt avstånd i kvarteret. Du har trivsamma grönområden som tar vid efter både framsidan och baksidan av huset. Hemma väntar stilrent utformade ytor för avslappnat umgänge och efterlängtad egentid. När det vankas kalas finns öppen plats i vardagsrummet där långbordet kan dukas upp. Från centrala Stockholm tar det en halvtimme för gästerna att ta sig hit.

Entré och hall

När du kliver in genom dörren till ditt nya hus möts du av en luftig entré. Under fötterna finns klinkergolv som är varmt av entréplanets golvvärme. Rakt fram och till vänster väntar vardagsrum och kök, och till höger finns en av de två klädkamrarna med smart förvaringsinredning. Här finns rum för allt från ytterkläder till picknickfiltar och frisbeediskar.

Kök och vardagsrum

Kökets öppna planlösning ger ljusinsläpp från två håll när du ordnar med middagsbestyren. Matplatsens fönster vetter mot entrésidan, och vardagsrummet är vänt mot baksidans uteplats. Det stilrent utformade köket är utrustat med vitvaror som gör jobbet med låg energiåtgång för miljöns och ekonomins bästa. Vardagsrummet ger utrymme för avslappnad vila eller stora firanden.

Sovrum 1

På övervåningen finns familjens tre sovrum. Det största ligger lite avskilt med fönster mot uteplatsen. Garderobsväggen hjälper vänligt till med klädförvaringen, och på ekparketten finns rum för möblemang med den breda sängen och dubbla sängbord.

Sovrum 2 och 3

Vid andra kortsidan är de två mindre sovrummen placerade. Nio kvadratmeter var och fönster ut mot gatan skapar en bra grund för trivsamma barnrum. Här kan sängen få sällskap av ett skrivbord och diverse gosedjur och tågbanor.

Allrum och klädkammare

Klädkammaren vid entrén har sällskap av övervåningens klädkammare. Här finns mer gemensam förvaring för familjen. Allrummet kan inredas med soffhörna, eller mer förvaringsmöbler.

Badrum

När du vill koppla av med ett bad är övervåningens badrum den rätta platsen. Efteråt sätter du fötterna på klinkergolv med golvvärme och handduken torkar snabbt på handdukstorken. Kommoden ger smart badrumsförvaring.

Tvätt- och duschrum

Med dörr mot hallen finns rummet där tvättbestyren sköts. Tvättmaskin och torktumlare ligger placerade under en arbetsbänk med rostfri ho där ömtåliga plagg kan få sin specialbehandling. Här finns även tvättställ, toalett och duschhörna, och rummet delar badrummets design med ljust helkaklade väggar och klinkergolv.

Utemiljö

Med en egen gräsmatta är det alltid nära till utomhuslek. För mer lekutrymme finns kvarterets gårdar på tryggt avstånd. Trädäcket når du från vardagsrummet och här finns rum för matplats och bekväma vilstolar vid sidan av trivsam växtlighet. Förvaringen inomhus kompletteras med ett fristående förråd på uteplatsen. Bilen får sin plats på parkeringen på andra sidan gatan.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben