Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

211-D, 5 Rum, 123 m²

Plats att umgås på öppna ytor

Öppna ytor för familjens olika aktiviteter, miljösmarta vitvaror och gott om förvaring – här bor du i ett välplanerat hem med välförtjänt Svanenmärkning.

Här möts du av hemmets öppna känsla när du kliver in genom entrédörren. Du har en våning med social planlösning som passar lika bra för de vardagliga bestyren som för middagar och stora kalas. Från vardagsrummet kliver du ut på baksidans uteplats, och en trappa upp finns de rogivande sovrummen. Utanför tomten tar kvarterets grönområden och lugna lokalgator vid med liv och rörelse i familjevänlig tappning.

Entré och hall

Här tar du emot vänner och familj i en entré som öppnar upp mot hemmets kök och vardagsrum. På krokar i entrén kan gästerna hänga av sig jackorna, medan familjens ytterkläder gömmer sig i den rymliga klädkammaren till höger.

Kök och vardagsrum

Här kan du duka upp kvällen middag vid matplatsen i köket eller vid vardagsrummets matbord. Den öppna planlösningen gör att du kan vara med i samtalet när du ordnar det sista i köket. På den energieffektiva hällen kokar vattnet upp på nolltid, och med ugnen i ergonomisk arbetshöjd behöver du inte böja dig ner när du tar ut plåten.

Sovrum 1

Efter en lång dag är det här platsen att längta till. När du kommer upp till övervåningen finns det största sovrummet rakt fram och här väntar tretton kvadratmeter med rogivande inredning. Den breda sängen kan få sällskap av en läsfåtölj, och i garderobsväggen ryms säsongens kläder. Nedanför fönstret breder den egna uteplatsen ut sig.

Sovrum 2 och 3

Trivsamt placerade vägg i vägg ligger de två mindre sovrummen. Från fönstren går det att spana ner över vad som är på gång på gatan. Rummen har plats för säng och skrivbord där skrivböcker och målarfärger kan husera.

Allrum och klädkammare

I klädkammaren mittemot badrummet finns utmärkt plats för sådant som inte behöver ligga framme. Om så behövs kan en extravägg förvandla övervåningens allrum till ett fjärde sovrum eller arbetsrum.

Badrum

I badrummet finns familjens badkar och plats för plåsterlådan och tandborstar i tvättställets kommod. Handdukstorken och den vattenburna golvvärmen är välkomna detaljer.

Tvätt- och duschrum

På entrévåningen väntar rummet som blir både gästtoalett, tvättstuga och duschrum för minskad körisk. De helkaklade väggarna och klinkergolvet delar design med badrummet en trappa upp. På bänken ovanför tvätt- och torkmaskinerna kan strumporna paras ihop i ergonomisk höjd.

Utemiljö

Under sommarhalvåret blir uteplatsens trädäck platsen att duka upp middagen på. Dörren mellan vardagsrummet och trädäcket luckrar upp gränsen mellan inne och ute och ger en bekväm närhet till den friska luften. Gräsmattan ger plats för en liten köksträdgård och lek och bus. I förrådet kan sommarmöbler och pulkor turas om att ha sin plats utifrån säsongens behov.

Hemfakta

Bostad
211-D
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
185 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben