Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Plats att umgås på öppna ytor

Öppna ytor för familjens olika aktiviteter, miljösmarta vitvaror och gott om förvaring – här bor du i ett välplanerat hem med välförtjänt Svanenmärkning.

Här möts du av hemmets öppna känsla när du kliver in genom entrédörren. Du har en våning med social planlösning som passar lika bra för de vardagliga bestyren som för middagar och stora kalas. Från vardagsrummet kliver du ut på baksidans uteplats, och en trappa upp finns de rogivande sovrummen. Utanför tomten tar kvarterets grönområden och lugna lokalgator vid med liv och rörelse i familjevänlig tappning.

Entré och hall

Här tar du emot vänner och familj i en entré som öppnar upp mot hemmets kök och vardagsrum. På krokar i entrén kan gästerna hänga av sig jackorna, medan familjens ytterkläder gömmer sig i den rymliga klädkammaren till höger.

Kök och vardagsrum

Här kan du duka upp kvällen middag vid matplatsen i köket eller vid vardagsrummets matbord. Den öppna planlösningen gör att du kan vara med i samtalet när du ordnar det sista i köket. På den energieffektiva hällen kokar vattnet upp på nolltid, och med ugnen i ergonomisk arbetshöjd behöver du inte böja dig ner när du tar ut plåten.

Sovrum 1

Efter en lång dag är det här platsen att längta till. När du kommer upp till övervåningen finns det största sovrummet rakt fram och här väntar tretton kvadratmeter med rogivande inredning. Den breda sängen kan få sällskap av en läsfåtölj, och i garderobsväggen ryms säsongens kläder. Nedanför fönstret breder den egna uteplatsen ut sig.

Sovrum 2 och 3

Trivsamt placerade vägg i vägg ligger de två mindre sovrummen. Från fönstren går det att spana ner över vad som är på gång på gatan. Rummen har plats för säng och skrivbord där skrivböcker och målarfärger kan husera.

Allrum och klädkammare

I klädkammaren mittemot badrummet finns utmärkt plats för sådant som inte behöver ligga framme. Om så behövs kan en extravägg förvandla övervåningens allrum till ett fjärde sovrum eller arbetsrum.

Badrum

I badrummet finns familjens badkar och plats för plåsterlådan och tandborstar i tvättställets kommod. Handdukstorken och den vattenburna golvvärmen är välkomna detaljer.

Tvätt- och duschrum

På entrévåningen väntar rummet som blir både gästtoalett, tvättstuga och duschrum för minskad körisk. De helkaklade väggarna och klinkergolvet delar design med badrummet en trappa upp. På bänken ovanför tvätt- och torkmaskinerna kan strumporna paras ihop i ergonomisk höjd.

Utemiljö

Under sommarhalvåret blir uteplatsens trädäck platsen att duka upp middagen på. Dörren mellan vardagsrummet och trädäcket luckrar upp gränsen mellan inne och ute och ger en bekväm närhet till den friska luften. Gräsmattan ger plats för en liten köksträdgård och lek och bus. I förrådet kan sommarmöbler och pulkor turas om att ha sin plats utifrån säsongens behov.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben