Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med egen trädgård mot gemensam innergård

I ditt nya område i Älta fylls ytorna av grönområden och parker. Här bor du invid en innergård som knyter ihop kvarteret och ger en gemensam förlängning till de egna trädgårdarna.

Ditt nya hem klarar Svanenmärkningens tuffa miljökrav och här bor du energieffektivt och välplanerat. Hemmets vackra ekparkett når över båda våningarna och ger en bra grund för olika möbleringar. När lek utomhus står på schemat blir innergården invid trädgården en tacksam yta där du kan hålla koll på leken och samtidigt ha nära till bestyren hemma.

Entré och hall

Innanför entrédörren möts du av ett stilrent klinkergolv och entréplanets hemtrevliga golvvärme. Hörngarderoben rymmer jackor och väskor, och i entrén kan du inreda med hatthyllan och skostället där ytterkläder kan ordnas på prydlig rad. Ett par steg fram finns trappan som leder upp till familjens övervåning.

Kök och vardagsrum

Plats för matlagning och umgänge väntar på det sociala entréplanet. I det stilrent designade köket ordnas veckans måltider med energieffektiva vitvaror som hjälp. I vardagsrummet finns dörren till den soliga uteplatsen, och här finns plats för många runt matbordet.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du ut på ditt trädäck där utemöblerna trivs. Här väntar lata stunder i vilstolen och grillaftnar vid utebordet. Gräsmattan ger plats åt utomhuslek och äventyr på hemmaplan, och där trädgården tar slut tar innergården vid.

Sovrum 1

I övervåningens stora sovrum har du en rymlig garderobsvägg där allt från träningsbyxor till festkläder prydligt kan husera. Här kommer ljuset in över hemmets ekparkett från fönstret som vetter mot uteplatsen. Rummet har plats för dubbelsängen och sängbord i par.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum finns även de på övervåningen. Det ena är försett med en hörngarderob, och i båda finns utrymme för säng och skrivbord på den lättmöblerade ytan.

Allrum och klädkammare

Entréplanets sociala ytor kompletteras med ett allrum en trappa upp. Här finns plats för en soffgrupp för lugna stunder. Det går även fint att sätta upp en vägg för att skapa ett fjärde sovrum. Övervåningens klädkammare bidrar till hemmets förvaring.

Badrum och gästtoalett

Under morgonens bestyr minimeras köbildningen med både ett badrum och en gästtoalett med praktisk hörndusch. Rummen är lättskötta och stilrent inredda. Handdukstorkarna och golvvärmen är välkomna detaljer.

Tvättstuga

Du når din nya tvättstuga från köket och från en separat entré på framsidan. De energieffektiva maskinerna är praktiskt placerade under en arbetsbänk med en rostfri ho där de ömtåligaste plaggen kan få nytt liv. Med den ergonomiska arbetsbänken och entréplanets golvvärme som sällskap går tvättbestyren som en dans.

Parkering och förvaring

Framsidan av huset pryds av en liten gräsmatta där välkomnande blommor kan växa. I carporten invid huset kan bilen stå, och på uteplatsen finns familjens förråd där trädgårdsspadar och kubbspel har sin plats.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben