Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

208-A, 5 Rum, 121 m²

Med egen trädgård mot gemensam innergård

I ditt nya område i Älta fylls ytorna av grönområden och parker. Här bor du invid en innergård som knyter ihop kvarteret och ger en gemensam förlängning till de egna trädgårdarna.

Ditt nya hem klarar Svanenmärkningens tuffa miljökrav och här bor du energieffektivt och välplanerat. Hemmets vackra ekparkett når över båda våningarna och ger en bra grund för olika möbleringar. När lek utomhus står på schemat blir innergården invid trädgården en tacksam yta där du kan hålla koll på leken och samtidigt ha nära till bestyren hemma.

Entré och hall

Innanför entrédörren möts du av ett stilrent klinkergolv och entréplanets hemtrevliga golvvärme. Hörngarderoben rymmer jackor och väskor, och i entrén kan du inreda med hatthyllan och skostället där ytterkläder kan ordnas på prydlig rad. Ett par steg fram finns trappan som leder upp till familjens övervåning.

Kök och vardagsrum

Plats för matlagning och umgänge väntar på det sociala entréplanet. I det stilrent designade köket ordnas veckans måltider med energieffektiva vitvaror som hjälp. I vardagsrummet finns dörren till den soliga uteplatsen, och här finns plats för många runt matbordet.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du ut på ditt trädäck där utemöblerna trivs. Här väntar lata stunder i vilstolen och grillaftnar vid utebordet. Gräsmattan ger plats åt utomhuslek och äventyr på hemmaplan, och där trädgården tar slut tar innergården vid.

Sovrum 1

I övervåningens stora sovrum har du en rymlig garderobsvägg där allt från träningsbyxor till festkläder prydligt kan husera. Här kommer ljuset in över hemmets ekparkett från fönstret som vetter mot uteplatsen. Rummet har plats för dubbelsängen och sängbord i par.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum finns även de på övervåningen. Det ena är försett med en hörngarderob, och i båda finns utrymme för säng och skrivbord på den lättmöblerade ytan.

Allrum och klädkammare

Entréplanets sociala ytor kompletteras med ett allrum en trappa upp. Här finns plats för en soffgrupp för lugna stunder. Det går även fint att sätta upp en vägg för att skapa ett fjärde sovrum. Övervåningens klädkammare bidrar till hemmets förvaring.

Badrum och gästtoalett

Under morgonens bestyr minimeras köbildningen med både ett badrum och en gästtoalett med praktisk hörndusch. Rummen är lättskötta och stilrent inredda. Handdukstorkarna och golvvärmen är välkomna detaljer.

Tvättstuga

Du når din nya tvättstuga från köket och från en separat entré på framsidan. De energieffektiva maskinerna är praktiskt placerade under en arbetsbänk med en rostfri ho där de ömtåligaste plaggen kan få nytt liv. Med den ergonomiska arbetsbänken och entréplanets golvvärme som sällskap går tvättbestyren som en dans.

Parkering och förvaring

Framsidan av huset pryds av en liten gräsmatta där välkomnande blommor kan växa. I carporten invid huset kan bilen stå, och på uteplatsen finns familjens förråd där trädgårdsspadar och kubbspel har sin plats.

Hemfakta

Bostad
208-A
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
277 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben