Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

207-A, 5 Rum, 121 m²

Beskrivning

Ytsmart och energieffektivt hem för familjen

Här bor du med öppen yta för allt från festliga bjudningar till avslappnade hemmakvällar med familjen. Vardagsrummets yta förlängs med uteplatsens trädäck som blir din egen uteservering.

Närmast entrén finns tvättstuga och gästtoalett praktiskt placerade på var sitt håll. Resten av entrévåningen utgörs av det öppna rummet där kök och vardagsrum möts. Här finns gott om plats när gemensamma aktiviteter står på schemat, men den sociala ytan är minst lika bra när var och en grejar med sitt. En trappa upp väntar tre sovrum framåt kvällen, och om så önskas kan här bli ett fjärde sovrum på allrummets plats.

Entré och hall

Från entrén ser du hela vägen fram till baksidans uteplats – du möts direkt av den öppna känslan. Entrén har rum för familjens ytterkläder med en garderob och plats för skoställ och hatthylla. Det varma klinkergolvet är skönt för nerkylda utomhusfötter, och golvvärmen når över hela entréplanet samt till övervåningens badrum.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök har gott om plats för flera kockar när middagsförberedelser står på schemat. Efterarbetet sköts av den snygga integrerade diskmaskinen, som precis som de övriga vitvarorna är miljömedvetet energieffektiv. Matplatsen ger plats åt middagsbordet, och du kan även möblera med långbord för det stora kalaset. I det öppna vardagsrummet med dörr mot uteplatsen finns plats för soffan och läsfåtöljen.

Uteplats

Altanen och gräsmattan erbjuder plats för utomhusaktiviteter på nära håll. Altanens trädäck ger en lättmöblerad yta för sommarens måltider, och på gräsmattan finns rum för gröna odlingar och ben med lek och spring i.

Sovrum 1

Det största sovrummet blickar ut mot uteplatsen och blir en plats att koppla av på vid dagens slut. Rummet ger plats för en dubbelsäng, och du har en generös garderobsvägg för förvaring.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum finns i var sin ände av övervåningen. Här finns utrymme för säng och sängbord samt sagoböcker och tågbanor. Rummen passar också fint som arbetsrum.

Allrum och klädkammare

Allrummet knyter ihop övervåningen och skapar en öppen yta att använda utifrån familjens behov. På övervåningen finns också en klädkammare som kan gömma undan urvuxna kläder och skrymmande lådor.

Badrum och gästtoalett

På övervåningen finns familjens badrum i bekväm närhet till sovrummen. En trappa ner finns gästtoaletten med hörndusch. Du kan med gott samvete koppla av med ett varmt bad utan att behöva oroa dig för köbildning. Rummen delar samma stilrena design med ljust kaklade väggar och klinkergolv.

Tvättstuga

Tvätten blir både ren och torr i tvättstugan med energieffektiva vitvaror och egen ingång. Arbetsbänken ovanför maskinerna underlättar vardagens bestyr, och i tvättstugan finns även städskåpet där städartiklarna snällt väntar mellan städningarna.

Parkering och förvaring

På husets framsida pryds entrén av en liten gräsmatta där du kan plantera välkomnande blomster. Bilen kan du parkera i carporten invid huset. I anslutning till uteplatsen finns familjens fristående förråd som ger uppskattad förvaring.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben