Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

207-A, 5 Rum, 121 m²

Ytsmart och energieffektivt hem för familjen

Här bor du med öppen yta för allt från festliga bjudningar till avslappnade hemmakvällar med familjen. Vardagsrummets yta förlängs med uteplatsens trädäck som blir din egen uteservering.

Närmast entrén finns tvättstuga och gästtoalett praktiskt placerade på var sitt håll. Resten av entrévåningen utgörs av det öppna rummet där kök och vardagsrum möts. Här finns gott om plats när gemensamma aktiviteter står på schemat, men den sociala ytan är minst lika bra när var och en grejar med sitt. En trappa upp väntar tre sovrum framåt kvällen, och om så önskas kan här bli ett fjärde sovrum på allrummets plats.

Entré och hall

Från entrén ser du hela vägen fram till baksidans uteplats – du möts direkt av den öppna känslan. Entrén har rum för familjens ytterkläder med en garderob och plats för skoställ och hatthylla. Det varma klinkergolvet är skönt för nerkylda utomhusfötter, och golvvärmen når över hela entréplanet samt till övervåningens badrum.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök har gott om plats för flera kockar när middagsförberedelser står på schemat. Efterarbetet sköts av den snygga integrerade diskmaskinen, som precis som de övriga vitvarorna är miljömedvetet energieffektiv. Matplatsen ger plats åt middagsbordet, och du kan även möblera med långbord för det stora kalaset. I det öppna vardagsrummet med dörr mot uteplatsen finns plats för soffan och läsfåtöljen.

Uteplats

Altanen och gräsmattan erbjuder plats för utomhusaktiviteter på nära håll. Altanens trädäck ger en lättmöblerad yta för sommarens måltider, och på gräsmattan finns rum för gröna odlingar och ben med lek och spring i.

Sovrum 1

Det största sovrummet blickar ut mot uteplatsen och blir en plats att koppla av på vid dagens slut. Rummet ger plats för en dubbelsäng, och du har en generös garderobsvägg för förvaring.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum finns i var sin ände av övervåningen. Här finns utrymme för säng och sängbord samt sagoböcker och tågbanor. Rummen passar också fint som arbetsrum.

Allrum och klädkammare

Allrummet knyter ihop övervåningen och skapar en öppen yta att använda utifrån familjens behov. På övervåningen finns också en klädkammare som kan gömma undan urvuxna kläder och skrymmande lådor.

Badrum och gästtoalett

På övervåningen finns familjens badrum i bekväm närhet till sovrummen. En trappa ner finns gästtoaletten med hörndusch. Du kan med gott samvete koppla av med ett varmt bad utan att behöva oroa dig för köbildning. Rummen delar samma stilrena design med ljust kaklade väggar och klinkergolv.

Tvättstuga

Tvätten blir både ren och torr i tvättstugan med energieffektiva vitvaror och egen ingång. Arbetsbänken ovanför maskinerna underlättar vardagens bestyr, och i tvättstugan finns även städskåpet där städartiklarna snällt väntar mellan städningarna.

Parkering och förvaring

På husets framsida pryds entrén av en liten gräsmatta där du kan plantera välkomnande blomster. Bilen kan du parkera i carporten invid huset. I anslutning till uteplatsen finns familjens fristående förråd som ger uppskattad förvaring.

Hemfakta

Bostad
207-A
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
250 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben