Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Gavelläge i lummigt och citynära kvarter

På din nya gräsmatta finns öppna ytor för fantasifull lek och grönskande trädgårdsland, och på baksidans altan trivs utomhusmöblerna bra. Du har naturen runt hörnet och nära in till stan.

Familjens hem är trivsamt placerat med gavelläge i det nya växande kvarteret Ältadalen. Här knyts kvarterets hus ihop av lugna lokalgator och grönområden. I ditt nya hus på två våningar bor du på välplanerade ytor i stilrent utförande. Du har en luftig och öppen planlösning för entrévåningens kök och vardagsrum, vattenburen golvvärme och en vacker ekparkett. I Älta finns omväxlande natur för fartfyllda och vilsamma stunder, och utanför dörren finns den egna trädgårdens spatiösa yta.

Entré och hall

I din välkomnande entré kliver du in på ett vackert klinkergolv där leriga fotspår enkelt städas bort. I entrén finns plats för säsongens ytterkläder i prydlig ordning. Trappan som leder till övervåningen finns ett par steg in.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet och kökets öppna matplats ger plats åt möblemanget för ambitiösa middagar och mysiga hemmakvällar. Pannkakorna till picknicken och dagens middag ordnar du i ditt klimatsmarta och stilfullt designade kök. Under sommarhalvåret blir matplatsen på altanen platsen dit ni bär med tallrikar och karotter.

Uteplats

Familjens nya uteplats består av en träaltan där utemöblerna trivs och en lekvänlig gräsmatta. Förutom lekyta ger den generösa gräsmattan även utrymme för de gröna fingrarna att ge utlopp för sin kreativitet.

Sovrum 1

Familjens största sovrum väntar en trappa upp i bekväm anslutning till badrummet och de andra sovrummen. Fönstret mot uteplatsen släpper in ett behagligt ljus, och i rummets garderobsvägg finns plats för allt från fritidskläder till festblåsor.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två andra sovrum har samma ljusa ekparkett som resten av huset. Här finns bra plats för säng, förvaring och lekhörnor. När barnen är utflugna kan rummen enkelt omvandlas till arbetsrum eller gästrum.

Allrum och klädkammare

Med ett allrum på övervåningen få familjen ett andra vardagsrum. Här finns även möjlighet att sätta upp en extra vägg för att skapa ett fjärde sovrum. Klädkammaren hjälper till med ordning och reda, och har plats för allt det där som inte används just nu.

Badrum och gästtoalett

Du kan välja mellan en snabb dusch eller ett avkopplande bad när du har både badrum och gästtoalett med dusch. Den stilrena utformningen med ljust kakel på väggarna är vilsam för ögat och klinkergolvets golvvärme ger skön värme underifrån.

Tvättstuga

Tvättstugan är utrustad med tvätt- och torkmaskiner som hjälper dig att hålla kläder och lakan i toppskick med låd energiåtgång. Den ovanliggande bänkskivan i ergonomisk höjd underlättar vikande och sorterande. Entréplanets hemtrevliga golvvärme når även in hit.

Parkering och förvaring

Uppfarten bredvid huset ger plats åt bilen i carporten. I uteplatsens förråd kan du stuffa undan pulkor och spadar.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben