Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

206-A, 5 Rum, 121 m²

Gavelläge i lummigt och citynära kvarter

På din nya gräsmatta finns öppna ytor för fantasifull lek och grönskande trädgårdsland, och på baksidans altan trivs utomhusmöblerna bra. Du har naturen runt hörnet och nära in till stan.

Familjens hem är trivsamt placerat med gavelläge i det nya växande kvarteret Ältadalen. Här knyts kvarterets hus ihop av lugna lokalgator och grönområden. I ditt nya hus på två våningar bor du på välplanerade ytor i stilrent utförande. Du har en luftig och öppen planlösning för entrévåningens kök och vardagsrum, vattenburen golvvärme och en vacker ekparkett. I Älta finns omväxlande natur för fartfyllda och vilsamma stunder, och utanför dörren finns den egna trädgårdens spatiösa yta.

Entré och hall

I din välkomnande entré kliver du in på ett vackert klinkergolv där leriga fotspår enkelt städas bort. I entrén finns plats för säsongens ytterkläder i prydlig ordning. Trappan som leder till övervåningen finns ett par steg in.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet och kökets öppna matplats ger plats åt möblemanget för ambitiösa middagar och mysiga hemmakvällar. Pannkakorna till picknicken och dagens middag ordnar du i ditt klimatsmarta och stilfullt designade kök. Under sommarhalvåret blir matplatsen på altanen platsen dit ni bär med tallrikar och karotter.

Uteplats

Familjens nya uteplats består av en träaltan där utemöblerna trivs och en lekvänlig gräsmatta. Förutom lekyta ger den generösa gräsmattan även utrymme för de gröna fingrarna att ge utlopp för sin kreativitet.

Sovrum 1

Familjens största sovrum väntar en trappa upp i bekväm anslutning till badrummet och de andra sovrummen. Fönstret mot uteplatsen släpper in ett behagligt ljus, och i rummets garderobsvägg finns plats för allt från fritidskläder till festblåsor.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två andra sovrum har samma ljusa ekparkett som resten av huset. Här finns bra plats för säng, förvaring och lekhörnor. När barnen är utflugna kan rummen enkelt omvandlas till arbetsrum eller gästrum.

Allrum och klädkammare

Med ett allrum på övervåningen få familjen ett andra vardagsrum. Här finns även möjlighet att sätta upp en extra vägg för att skapa ett fjärde sovrum. Klädkammaren hjälper till med ordning och reda, och har plats för allt det där som inte används just nu.

Badrum och gästtoalett

Du kan välja mellan en snabb dusch eller ett avkopplande bad när du har både badrum och gästtoalett med dusch. Den stilrena utformningen med ljust kakel på väggarna är vilsam för ögat och klinkergolvets golvvärme ger skön värme underifrån.

Tvättstuga

Tvättstugan är utrustad med tvätt- och torkmaskiner som hjälper dig att hålla kläder och lakan i toppskick med låd energiåtgång. Den ovanliggande bänkskivan i ergonomisk höjd underlättar vikande och sorterande. Entréplanets hemtrevliga golvvärme når även in hit.

Parkering och förvaring

Uppfarten bredvid huset ger plats åt bilen i carporten. I uteplatsens förråd kan du stuffa undan pulkor och spadar.

Hemfakta

Bostad
206-A
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
400 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben