Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

205-A, 5 Rum, 121 m²

Beskrivning

Bo naturskönt med nära in till stan

I Ältadalen bor familjen med naturupplevelser runt knuten oavsett årstid. Alldeles i närheten finns den nya aktivitetsparken, och sjöarna ger badplatser och skridskobanor.

Här finns det mycket att upptäcka för stora och små i omgivningarna. Hemma har du gott om plats för avslappnat umgänge i ditt Svanenmärkta hus. Här kliver du in i en entré som öppnas upp mot entrévåningens sociala planlösning, och du ser hela vägen fram till baksidans uteplats. Våningens yta är enkel att möblera och inreda efter olika önskemål. Ditt kvarter med småstadskänsla når du på 30 minuter från centrala Stockholm.

Entré och hall

Från framsidan av ditt nya hus kliver du in i entrén där du möts av hemmets öppna känsla redan innanför dörren. Garderoben i hörnet hjälper till att trolla bort ytterkläderna och skapa ordning och reda. I entrén finns utrymme för mer förvaringsmöblemang eller en sittplats för trötta ben.

Kök och vardagsrum

Familjens öppna entréplan ger stora ytor för umgänge och lek. I köket kan du sno ihop kvällens middag samtidigt som du har uppsikt över aktiviteten på uteplatsen och i trädgården. Med nya energieffektiva vitvaror gör du miljön och plånboken en tjänst.

Uteplats

Ditt trädäck når du från dörren i vardagsrummet. Här har du trivsamma ytor att möblera med möbler och hemtrevliga växligheter. Trädäcket följs av en egen gräsmatta.

Sovrum 1

Hemmets sovrum är placerade på övervåningen, och det största är på tretton kvadratmeter. Garderobsväggen ger gott om plats för förvaring, och på hemmets vackra ekparkett får du plats med den breda sängen och sängbord i par där frukostbrickan och högen med böcker kan husera.

Sovrum 2 och 3

Sovrum 2 och 3 vetter mot varsitt håll. Här ger ljusa väggar och fint ljusinsläpp rum som enkelt kan omvandlas mellan barnrum, lekrum och arbetsrum.

Allrum och klädkammare

Övervåningens allrum ger mer plats för familjen att umgås på. I rummet som binder ihop övervåningen finns plats för en soffhörna. Med en smart bäddsoffa blir det här platsen där långväga gäster kan övernatta. Den rymliga klädkammaren ger plats åt lådor och pryttlar som inte behöver vara framme just nu. Pynt och maskeradkläder får här en självklar plats. Klädkammaren blir också en plats för familjens klädförvaring.

Badrum och gästtoalett

Ditt nya hus har ett badrum på övervåningen och en gästtoalett med dusch en trappa ner. De dubbla rummen minskar risken för långa köer och sura miner. Rummen är lättskötta och stilrena med ljust kaklade väggar och klinkergolv. Den vattenburna golvvärmen uppskattas av kalla fötter.

Tvättstuga

Familjens tvättstuga har dörr mot köket och även en separat entré ut. Rummet är försett med energieffektiva tvätt- och torkmaskiner, en rostfri ho och bra arbetsbänk. Städskåpet är smidigt placerat invid maskinerna.

Parkering och förvaring

Husets framsida ger plats för bilen på uppfarten med carport. Framåt hösten stuvar du behändigt undan utemöblemanget och krocketspelet i det fristående förrådet bakom.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben