Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Visningsbostad

205-A, 5 Rum, 121 m²

Bo naturskönt med nära in till stan

I Ältadalen bor familjen med naturupplevelser runt knuten oavsett årstid. Alldeles i närheten finns den nya aktivitetsparken, och sjöarna ger badplatser och skridskobanor.

Här finns det mycket att upptäcka för stora och små i omgivningarna. Hemma har du gott om plats för avslappnat umgänge i ditt Svanenmärkta hus. Här kliver du in i en entré som öppnas upp mot entrévåningens sociala planlösning, och du ser hela vägen fram till baksidans uteplats. Våningens yta är enkel att möblera och inreda efter olika önskemål. Ditt kvarter med småstadskänsla når du på 30 minuter från centrala Stockholm.

Entré och hall

Från framsidan av ditt nya hus kliver du in i entrén där du möts av hemmets öppna känsla redan innanför dörren. Garderoben i hörnet hjälper till att trolla bort ytterkläderna och skapa ordning och reda. I entrén finns utrymme för mer förvaringsmöblemang eller en sittplats för trötta ben.

Kök och vardagsrum

Familjens öppna entréplan ger stora ytor för umgänge och lek. I köket kan du sno ihop kvällens middag samtidigt som du har uppsikt över aktiviteten på uteplatsen och i trädgården. Med nya energieffektiva vitvaror gör du miljön och plånboken en tjänst.

Uteplats

Ditt trädäck når du från dörren i vardagsrummet. Här har du trivsamma ytor att möblera med möbler och hemtrevliga växligheter. Trädäcket följs av en egen gräsmatta.

Sovrum 1

Hemmets sovrum är placerade på övervåningen, och det största är på tretton kvadratmeter. Garderobsväggen ger gott om plats för förvaring, och på hemmets vackra ekparkett får du plats med den breda sängen och sängbord i par där frukostbrickan och högen med böcker kan husera.

Sovrum 2 och 3

Sovrum 2 och 3 vetter mot varsitt håll. Här ger ljusa väggar och fint ljusinsläpp rum som enkelt kan omvandlas mellan barnrum, lekrum och arbetsrum.

Allrum och klädkammare

Övervåningens allrum ger mer plats för familjen att umgås på. I rummet som binder ihop övervåningen finns plats för en soffhörna. Med en smart bäddsoffa blir det här platsen där långväga gäster kan övernatta. Den rymliga klädkammaren ger plats åt lådor och pryttlar som inte behöver vara framme just nu. Pynt och maskeradkläder får här en självklar plats. Klädkammaren blir också en plats för familjens klädförvaring.

Badrum och gästtoalett

Ditt nya hus har ett badrum på övervåningen och en gästtoalett med dusch en trappa ner. De dubbla rummen minskar risken för långa köer och sura miner. Rummen är lättskötta och stilrena med ljust kaklade väggar och klinkergolv. Den vattenburna golvvärmen uppskattas av kalla fötter.

Tvättstuga

Familjens tvättstuga har dörr mot köket och även en separat entré ut. Rummet är försett med energieffektiva tvätt- och torkmaskiner, en rostfri ho och bra arbetsbänk. Städskåpet är smidigt placerat invid maskinerna.

Parkering och förvaring

Husets framsida ger plats för bilen på uppfarten med carport. Framåt hösten stuvar du behändigt undan utemöblemanget och krocketspelet i det fristående förrådet bakom.

Hemfakta

Bostad
205-A
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
238 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben