Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

204-A, 5 Rum, 121 m²

Praktisk hem med ytsmarta lösningar

Packa badväskan och cykla till Ältasjön, eller spendera eftermiddagen vid aktivitetsparken för stora och små. Hemma har du två trivsamma våningar och en egen uteplats med altan och trädgård.

Här bor du i ett område där kvarterets gemensamma och lummiga ytor ger ett hem som är större än den egna tomten. I ditt nya hus finns praktiska och smarta lösningar som underlättar i en aktiv vardag. Kök och tvättstuga har energieffektiva vitvaror, ergonomiska arbetsbänkar och bra integrerad förvaring. I anslutning till övervåningens sovrum finns en klädkammare och en garderobsvägg som hjälper till med förvaringen.

Entré och hall

Från husets framsida kliver du in i entrén och här möts du av hemmets öppna känsla redan innanför dörren. Med en rymlig garderob är det enkelt att trolla bort ytterkläder och skapa ordning och reda. Här finns utrymme för möblering för mer förvaring, upphängning eller kanske en sittplats.

Kök och vardagsrum

Hemmets öppna entréplan ger stora ytor för familjen att umgås på. I köket tillagar du middagen samtidigt som du har uppsikt över aktiviteten i trädgården. Med dina energieffektiva vitvaror gör du både miljön och plånboken en tjänst.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du direkt ut på ditt rymliga trädäck. Här finns generösa ytor för matmöblemang och bekväma vilstolar. Gräsmattan på två sidor bjuder in till lek och hemmaodling.

Sovrum 1

På övervåningen finns hemmets sovrum, där det största mäter tretton kvadratmeter. Här får du plats med dubbelsängen och sängbord där du kan ställa frukostbrickan de lata mornarna. Gott om plats för förvaring ges i garderobsväggen.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen vetter mot varsitt håll. Ljusa väggar och fönster bidrar till att dessa rum enkelt kan omvandlas mellan barnrum, lekrum eller arbetsrum.

Allrum och klädkammare

Även på övervåningen finns plats för umgänge i familjens allrum som binder ihop övervåningen. Här finns plats för en till soffhörna. Med en praktisk bäddsoffa kan långväga gäster enkelt stanna över natten. Övervåningens rymliga klädkammare sväljer lådor och pryttlar som inte behövs just nu. Lådan med pynt och maskeradkläderna har här en självklar plats. Här finns även plats för familjens huvudsakliga klädförvaring.

Badrum och gästtoalett

Med ett badrum på övervåningen och en gästtoalett med dusch i anslutning till entrén minskas risken för långa köer och sura miner. Båda rummen är stilrena och lättskötta med ett klinkergolv och ljust kakel som sträcker sig från golv till tak. Kalla fötter uppskattar den vattenburna golvvärmen som finns i båda rummen och på hela entréplan.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga har en egen entré och är utrustad med energieffektiva tvätt- och torkmaskiner. Med ett rymligt städskåp är det här rummet som både tvätt och städning utgår ifrån. På arbetsbänken sorterar och viker du familjens tvätt innan den hamnar i rätt lådor och skåp.

Parkering och förvaring

På framsidan av huset har du en uppfart med carport där bilen kan stå. När vintern kommer stuvar du behändigt undan sommarmöbler och kubbspel i trädgårdens fristående förråd.

Hemfakta

Bostad
204-A
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
371 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben