Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

204-A, 5 Rum, 121 m²

Beskrivning

Praktisk hem med ytsmarta lösningar

Packa badväskan och cykla till Ältasjön, eller spendera eftermiddagen vid aktivitetsparken för stora och små. Hemma har du två trivsamma våningar och en egen uteplats med altan och trädgård.

Här bor du i ett område där kvarterets gemensamma och lummiga ytor ger ett hem som är större än den egna tomten. I ditt nya hus finns praktiska och smarta lösningar som underlättar i en aktiv vardag. Kök och tvättstuga har energieffektiva vitvaror, ergonomiska arbetsbänkar och bra integrerad förvaring. I anslutning till övervåningens sovrum finns en klädkammare och en garderobsvägg som hjälper till med förvaringen.

Entré och hall

Från husets framsida kliver du in i entrén och här möts du av hemmets öppna känsla redan innanför dörren. Med en rymlig garderob är det enkelt att trolla bort ytterkläder och skapa ordning och reda. Här finns utrymme för möblering för mer förvaring, upphängning eller kanske en sittplats.

Kök och vardagsrum

Hemmets öppna entréplan ger stora ytor för familjen att umgås på. I köket tillagar du middagen samtidigt som du har uppsikt över aktiviteten i trädgården. Med dina energieffektiva vitvaror gör du både miljön och plånboken en tjänst.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du direkt ut på ditt rymliga trädäck. Här finns generösa ytor för matmöblemang och bekväma vilstolar. Gräsmattan på två sidor bjuder in till lek och hemmaodling.

Sovrum 1

På övervåningen finns hemmets sovrum, där det största mäter tretton kvadratmeter. Här får du plats med dubbelsängen och sängbord där du kan ställa frukostbrickan de lata mornarna. Gott om plats för förvaring ges i garderobsväggen.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen vetter mot varsitt håll. Ljusa väggar och fönster bidrar till att dessa rum enkelt kan omvandlas mellan barnrum, lekrum eller arbetsrum.

Allrum och klädkammare

Även på övervåningen finns plats för umgänge i familjens allrum som binder ihop övervåningen. Här finns plats för en till soffhörna. Med en praktisk bäddsoffa kan långväga gäster enkelt stanna över natten. Övervåningens rymliga klädkammare sväljer lådor och pryttlar som inte behövs just nu. Lådan med pynt och maskeradkläderna har här en självklar plats. Här finns även plats för familjens huvudsakliga klädförvaring.

Badrum och gästtoalett

Med ett badrum på övervåningen och en gästtoalett med dusch i anslutning till entrén minskas risken för långa köer och sura miner. Båda rummen är stilrena och lättskötta med ett klinkergolv och ljust kakel som sträcker sig från golv till tak. Kalla fötter uppskattar den vattenburna golvvärmen som finns i båda rummen och på hela entréplan.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga har en egen entré och är utrustad med energieffektiva tvätt- och torkmaskiner. Med ett rymligt städskåp är det här rummet som både tvätt och städning utgår ifrån. På arbetsbänken sorterar och viker du familjens tvätt innan den hamnar i rätt lådor och skåp.

Parkering och förvaring

På framsidan av huset har du en uppfart med carport där bilen kan stå. När vintern kommer stuvar du behändigt undan sommarmöbler och kubbspel i trädgårdens fristående förråd.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben