Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gott om grönområden i nya Ältadalen

Närheten till naturområden med skog och sjöar, lummiga parker för vila, träning och lek och kvarterets gårdar skapar ett levande kvarter där aktiviteter i naturen blir en del av livet.

Förutom härlig natur bor du även med skolor och närservice på bekvämt avstånd. Hemma väntar två smart planerade våningsplan där stilrena och hållbara material är grunden. På entrévåningen finns den öppna ytan där mat och sällskap står i centrum. Köket breder ut sig längst två väggar som öppnar upp mot det luftiga vardagsrummet åt ena hållet, och mot tvättstugan åt det andra.

Entré och hall

I entrén möts du av hemmets öppna känsla och du ser hela vägen fram till baksidans uteplats. Din entré rymmer familjens ytterkläder med en garderob i hörnet och plats för hatthylla och skoställ. Det varma klinkergolvet är skönt för nerkylda utomhusfötter.

Kök och vardagsrum

I ditt stilrena kök finns gott om ytor för gemensamma middagsförberedelser. Disken sköts av diskmaskinen, som precis som resten av vitvarorna är energieffektiv och klimatsmart. Vid matplatsen kan du duka upp för familjemiddagen, och här går även att möblera med långbordet för släktkalasen. I vardagsrummet ryms soffgruppen och läsfåtöljen.

Uteplats

Via vardagsrummet når du familjens uteplats. Den rymliga altanen och gräsmattan ger frisk luft på nära håll, och erbjuder gott om plats för umgänge.

Sovrum 1

Ditt största sovrum vetter mot uteplatsen och blir en skön plats att dra sig tillbaka till. Här har du plats för en dubbelsäng, och längst den ena väggen sträcker sig en garderobsvägg. Med en praktisk och flexibel inredning i garderoberna får du hjälp att organisera och hålla ordning på kläderna.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen finns i varsin ände av övervåningen. Här finns plats för säng och sängbord, vid sidan av legosamlingar och hemliga världar. Rummen passar också bra som arbetsrum.

Allrum och klädkammare

Övervåningen hålls ihop av allrummet. Här finns en öppen yta att anpassa efter familjens behov och önskemål. Mitt i mot badrummet finns här också en rymlig klädkammare där du kan gömma undan urvuxna kläder och förvara annat viktigt.

Badrum och gästtoalett

I entrén finns familjens gästtoalett med smidig hörndusch. En trappa upp ligger badrummet i praktisk närhet till alla sovrum. Här kan du koppla av med ett varmt bad utan att oroa dig för kö till toaletten. Båda rummen är stilrent designade med helkaklade vita väggar och ett lättstädat klinkergolv med golvvärme.

Tvättstuga

Familjens tvätt blir både ren och torr i tvättstugan med klimatsmarta vitvaror och egen ingång. En ergonomisk arbetsbänk ovanför maskinerna underlättar vardagsbestyren med sortering och vikning. Här finns även husets städskåp som snällt förvarar städartiklarna mellan städdagarna.

Parkering och förvaring

Utsidan av entrén till ditt nya hus pryds av en liten gräsmatta. Här finns även plats för bilen på tomtens egen uppfart med carport. I anslutning till uteplatsen finns praktisk förvaring i det intilliggande förrådet.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben