Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

202-A, 5 Rum, 121 m²

Gott om grönområden i nya Ältadalen

Närheten till naturområden med skog och sjöar, lummiga parker för vila, träning och lek och kvarterets gårdar skapar ett levande kvarter där aktiviteter i naturen blir en del av livet.

Förutom härlig natur bor du även med skolor och närservice på bekvämt avstånd. Hemma väntar två smart planerade våningsplan där stilrena och hållbara material är grunden. På entrévåningen finns den öppna ytan där mat och sällskap står i centrum. Köket breder ut sig längst två väggar som öppnar upp mot det luftiga vardagsrummet åt ena hållet, och mot tvättstugan åt det andra.

Entré och hall

I entrén möts du av hemmets öppna känsla och du ser hela vägen fram till baksidans uteplats. Din entré rymmer familjens ytterkläder med en garderob i hörnet och plats för hatthylla och skoställ. Det varma klinkergolvet är skönt för nerkylda utomhusfötter.

Kök och vardagsrum

I ditt stilrena kök finns gott om ytor för gemensamma middagsförberedelser. Disken sköts av diskmaskinen, som precis som resten av vitvarorna är energieffektiv och klimatsmart. Vid matplatsen kan du duka upp för familjemiddagen, och här går även att möblera med långbordet för släktkalasen. I vardagsrummet ryms soffgruppen och läsfåtöljen.

Uteplats

Via vardagsrummet når du familjens uteplats. Den rymliga altanen och gräsmattan ger frisk luft på nära håll, och erbjuder gott om plats för umgänge.

Sovrum 1

Ditt största sovrum vetter mot uteplatsen och blir en skön plats att dra sig tillbaka till. Här har du plats för en dubbelsäng, och längst den ena väggen sträcker sig en garderobsvägg. Med en praktisk och flexibel inredning i garderoberna får du hjälp att organisera och hålla ordning på kläderna.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen finns i varsin ände av övervåningen. Här finns plats för säng och sängbord, vid sidan av legosamlingar och hemliga världar. Rummen passar också bra som arbetsrum.

Allrum och klädkammare

Övervåningen hålls ihop av allrummet. Här finns en öppen yta att anpassa efter familjens behov och önskemål. Mitt i mot badrummet finns här också en rymlig klädkammare där du kan gömma undan urvuxna kläder och förvara annat viktigt.

Badrum och gästtoalett

I entrén finns familjens gästtoalett med smidig hörndusch. En trappa upp ligger badrummet i praktisk närhet till alla sovrum. Här kan du koppla av med ett varmt bad utan att oroa dig för kö till toaletten. Båda rummen är stilrent designade med helkaklade vita väggar och ett lättstädat klinkergolv med golvvärme.

Tvättstuga

Familjens tvätt blir både ren och torr i tvättstugan med klimatsmarta vitvaror och egen ingång. En ergonomisk arbetsbänk ovanför maskinerna underlättar vardagsbestyren med sortering och vikning. Här finns även husets städskåp som snällt förvarar städartiklarna mellan städdagarna.

Parkering och förvaring

Utsidan av entrén till ditt nya hus pryds av en liten gräsmatta. Här finns även plats för bilen på tomtens egen uppfart med carport. I anslutning till uteplatsen finns praktisk förvaring i det intilliggande förrådet.

Hemfakta

Bostad
202-A
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
278 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben