Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus13B, 5 Rum, 141 m²

Svanenmärkt hus med social planlösning och altan

I ditt sällskapliga hus är det enkelt att bjuda på festliga tillställningar och låta gästerna sova över. Du har en gästtoalett och ett socialt allrum du enkelt gör om till ett fjärde sovrum.

När du bor nära naturen i spatiöst hem finns det alltid någonting att göra oavsett om vädret är regnigt eller strålande. Du har en social nedervåning för kullekar eller middagar och i övervåningens allrum kan du slappna av med en god bok. På den stora altanen ser du ut över storslagen natur och i det rymliga och klimatsmarta köket kan du förbereda altansnacks.

Hall

I hallen introduceras gästerna snabbt till de sociala ytorna i vardagsrum och kök. Du har lättskött klinker och en stilren garderob där du kan gömma undan jackor och skor. Bredvid garderoben kan du hänga kapphyllan.

Duschrum och tvättstuga

I duschrum och tvättstuga har du golvvärme i klinkergolvet och ljusa helkaklade väggar. Duschrummet har en praktisk hörndusch och en extratoalett för gästerna, förvaringen finner du i två skåp. Tvättrummet har en egen groventré och tvättmaskin och torktumlare med minimal energitillgång. På den ovanliggande bänkskivan sorterar du de rena kläderna.

Kök och vardagsrum

I kök och vardagsrum finns stora ytor för filmkvällar och middagar med vännerna. Du tillagar maten med eller utan sällskap i det stora köket med keramisk spishäll och bra förvaring. Vitvarorna från Electrolux är energisnåla och köksdesignen från Marbodal är smakfull och lättmatchad.

Uteplats

Uteplatsen på husets baksida består av en rymlig träaltan och din egen gräsmatta som är snyggt avskild från grannarna. Du ser ut över skog och lummig grönska och har härlig morgonsol till kaffet. Här har du också ett förråd där du kan ställa in utemöblerna över vintern.

Allrum

I övervåningens allrum kan du bygga ett extra vardagsrum eller skapa ytterligare ett sovrum om familjen växer. Du har gott om plats för stor soffa eller säng. Fönstret vetter mot baksidans grönska.

Sovrum 1

I ditt största sovrum har du bra ytor för dubbelsängen. Till din spatiösa garderobsvägg har du praktiska skjutdörrar som ger plats för ett litet skrivbord. Ditt stora fönster vetter mot skogen.

Badrum

I badrummet kan du ta avkopplande bad över vinterhalvåret. Du får plats med en liten byrå där du kan förvara doftljusen men ytterligare förvaring finns i spegel- och överskåp. Du har ljusa helkakalde väggar och golvvärme i klinkern.

Klädkammare

I den stora klädkammaren finns ännu mer förvaring för familjen. Du har inredningslösningar från Elfa med flexibla lösningar för prylar och finkläder.

Sovrum 2 och 3

Det andra och tredje sovrummet ligger bredvid varandra och har fönster mot grannskapet. Här finns plats för säng, skrivbord och leksaker.

Carport

På husets framsida parkerar du bilen i carporten. På uppfarten kan gästerna få plats. Du har även kvällssol på den lilla gräsmattan där du kan ställa bord och stol till den intima middagen för två.

Hemfakta

Bostad
Hus13B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
141 m²
Tomt
475 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter