Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Svanenmärkt hus med social planlösning och altan

I ditt sällskapliga hus är det enkelt att bjuda på festliga tillställningar och låta gästerna sova över. Du har en gästtoalett och ett socialt allrum du enkelt gör om till ett fjärde sovrum.

När du bor nära naturen i spatiöst hem finns det alltid någonting att göra oavsett om vädret är regnigt eller strålande. Du har en social nedervåning för kullekar eller middagar och i övervåningens allrum kan du slappna av med en god bok. På den stora altanen ser du ut över storslagen natur och i det rymliga och klimatsmarta köket kan du förbereda altansnacks.

Hall

I hallen introduceras gästerna snabbt till de sociala ytorna i vardagsrum och kök. Du har lättskött klinker och en stilren garderob där du kan gömma undan jackor och skor. Bredvid garderoben kan du hänga kapphyllan.

Duschrum och tvättstuga

I duschrum och tvättstuga har du golvvärme i klinkergolvet och ljusa helkaklade väggar. Duschrummet har en praktisk hörndusch och en extratoalett för gästerna, förvaringen finner du i två skåp. Tvättrummet har en egen groventré och tvättmaskin och torktumlare med minimal energitillgång. På den ovanliggande bänkskivan sorterar du de rena kläderna.

Kök och vardagsrum

I kök och vardagsrum finns stora ytor för filmkvällar och middagar med vännerna. Du tillagar maten med eller utan sällskap i det stora köket med keramisk spishäll och bra förvaring. Vitvarorna från Electrolux är energisnåla och köksdesignen från Marbodal är smakfull och lättmatchad.

Uteplats

Uteplatsen på husets baksida består av en rymlig träaltan och din egen gräsmatta som är snyggt avskild från grannarna. Du ser ut över skog och lummig grönska och har härlig morgonsol till kaffet. Här har du också ett förråd där du kan ställa in utemöblerna över vintern.

Allrum

I övervåningens allrum kan du bygga ett extra vardagsrum eller skapa ytterligare ett sovrum om familjen växer. Du har gott om plats för stor soffa eller säng. Fönstret vetter mot baksidans grönska.

Sovrum 1

I ditt största sovrum har du bra ytor för dubbelsängen. Till din spatiösa garderobsvägg har du praktiska skjutdörrar som ger plats för ett litet skrivbord. Ditt stora fönster vetter mot skogen.

Badrum

I badrummet kan du ta avkopplande bad över vinterhalvåret. Du får plats med en liten byrå där du kan förvara doftljusen men ytterligare förvaring finns i spegel- och överskåp. Du har ljusa helkakalde väggar och golvvärme i klinkern.

Klädkammare

I den stora klädkammaren finns ännu mer förvaring för familjen. Du har inredningslösningar från Elfa med flexibla lösningar för prylar och finkläder.

Sovrum 2 och 3

Det andra och tredje sovrummet ligger bredvid varandra och har fönster mot grannskapet. Här finns plats för säng, skrivbord och leksaker.

Carport

På husets framsida parkerar du bilen i carporten. På uppfarten kan gästerna få plats. Du har även kvällssol på den lilla gräsmattan där du kan ställa bord och stol till den intima middagen för två.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla tillsammans på baksidan.

 • USP Special feature Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är god och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får helt egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljömässig standard. Även exteriört kommer miljön att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det bidrar till att skapa en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor.

 • Innergården

  Vi vet att livet med småbarn ofta betyder att man spenderar mycket tid intill bostaden. Då kan det vara skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär under mörka kvällar och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat men också socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ligger fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

 • Stort utbud av skolor och förskolor i Älta

  I Älta finns en rad skolor och förskolor. Absolut närmast är Sigfridsborgsskolan som inte ligger mer än några 100 meter bort från de planerade husen. Sigfridsborgsskolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn.

 • Nära Älta Centrum, Tyresö Centrum samt Sickla Handelsområde

  I Älta Centrum hittar du din närmsta service med bland annat mataffär och apotek. Från Ältadalen har du också nära till Tyresö Centrum, antingen med bil, eller via cykelvägen genom skogen. I Tyresö hittar du det mesta; butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Är du ute efter variation så ligger även Sickla handelsområde på bekvämt bilavstånd.

 • Bra kommunikationer samt gott om cykelvägar

  Med bil tar du dig smidigt upp på väg 229 mot Nynäsvägen och sedan vidare in mot staden. Alternativt så tar du väg 260 norrut och kommer då ut vid Järla Sjö. Kollektivt tar du bussen vid Sigfridsborgsskolan till Gullmarsplan och sedan därifrån vidare med buss/tvärbana eller tunnelbana. Nacka kommun satsar på nya cykelvägar för att öka resandet med cykel. Från Ältadalen har du alltså oändliga möjligheter att röra dig från A till B med cykel, det miljömässigt bästa valet!