Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus12B, 5 Rum, 141 m²

Miljövänligt hus med morgonsol på altanen

I ditt nybyggda hus njuter du av stilrena och smarta miljöval med ett kök där vardagsmaten och festmåltiden blir en fröjd att laga. Du har en altan med skogsutsikt och stora sociala ytor.

Välkommen till ditt nya klimatsmarta hem. Här finner du en social nedervåning med kök och vardagsrum som övergår till charmig träaltan. Du har tre lugna sovrum på övervåningen och ett allrum som kan göras om till ett fjärde. Vardagen förenklas med tvättstuga och gästtoalett. Utanför dörren har du storslagna naturvyer och goda kommunikationer till centralen som du når på en halvtimme.

Hall

När du kliver in i ditt nya hem möts du av trivsam golvvärme. I din entré med klinkergolv kan du ställa växterna och sittkudden, längre in i hallkorridoren finner du en praktisk garderob bredvid vilken du kan hänga kapphyllan.

Duschrum och tvättstuga

Duschrummet minskar morgonköerna och tvättstugan gör tvättiden lite enklare. Båda rummen är ljust helkaklade med golvvärme i klinkergolvet. I tvättstugan har du både tvättmaskin och torktumlare med en stor bänkskiva för tvätthanteringen. Ingång har du från vardagsrummet och den smarta groventrén.

Kök och vardagsrum

Över hela nedervåningen i öppen planlösning finner du vacker ekparkett och stora fönster som ger naturligt ljus till middagar och hemmakvällar. Ditt stora kök från Marbodal har ordentliga arbetsytor med snyggt integrerad keramisk spishäll och diskmaskin. Middagsbordet kan du ställa vid köksfönstret eller ute i salongen. I vardagsrummet har du gott om plats för soffgruppen.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du ut på den härliga altanen. Du har fint trädäck och en egen gräsmatta för fotbollsturneringar och hemmapicknick. Här kan du njuta av morgonkaffet med solen som sällskap, med trivsam utsikt över skog och grönska.

Allrum

När du smyger upp på övervåningen ser du först det praktiska allrummet. Här kan du inreda efter vad som passar dig och din familj bäst. Kanske är det ett extra sovrum och gästrum eller så skapar du ytterligare ett vardagsrum.

Sovrum 1

I ditt största sovrum har du plats för dubbelsängen. Du har 14 kvadratmeter till ditt förfogande vilket inte störs att otympliga dörrar då din rymliga garderobsvägg är utrustad med skjutdörrar.

Badrum

I ditt mysiga badrum med helkaklade väggar och uppvärmt klinkergolv kan du ta långbadet. Du har gott om plats för förvaringslösningar samt redan inbyggt underskåp och spegelskåp.

Klädkammare

För prylfantasten finns massa förvaringsmöjligheter i den stora klädkammaren. Här har du flexibla förvaringslösningar med lådor och garderobsstänger samt väggyta för helkroppsspegeln.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två och tre är på tolv respektive tio kvadratmeter. Du har gott om plats för enkelsäng, skrivbord och leksaker. Fönstren vetter mot det hemtrevliga kvarteret.

Carport

På framsidan av huset har du en mysig gräsmatta där solen gör entré lagom till middagen. Här finns dessutom en carport med plats för en bil. När du har gäster kan de ställa bilen på uppfarten.

Hemfakta

Bostad
Hus12B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
141 m²
Tomt
484 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter