Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Miljövänligt hus med morgonsol på altanen

I ditt nybyggda hus njuter du av stilrena och smarta miljöval med ett kök där vardagsmaten och festmåltiden blir en fröjd att laga. Du har en altan med skogsutsikt och stora sociala ytor.

Välkommen till ditt nya klimatsmarta hem. Här finner du en social nedervåning med kök och vardagsrum som övergår till charmig träaltan. Du har tre lugna sovrum på övervåningen och ett allrum som kan göras om till ett fjärde. Vardagen förenklas med tvättstuga och gästtoalett. Utanför dörren har du storslagna naturvyer och goda kommunikationer till centralen som du når på en halvtimme.

Hall

När du kliver in i ditt nya hem möts du av trivsam golvvärme. I din entré med klinkergolv kan du ställa växterna och sittkudden, längre in i hallkorridoren finner du en praktisk garderob bredvid vilken du kan hänga kapphyllan.

Duschrum och tvättstuga

Duschrummet minskar morgonköerna och tvättstugan gör tvättiden lite enklare. Båda rummen är ljust helkaklade med golvvärme i klinkergolvet. I tvättstugan har du både tvättmaskin och torktumlare med en stor bänkskiva för tvätthanteringen. Ingång har du från vardagsrummet och den smarta groventrén.

Kök och vardagsrum

Över hela nedervåningen i öppen planlösning finner du vacker ekparkett och stora fönster som ger naturligt ljus till middagar och hemmakvällar. Ditt stora kök från Marbodal har ordentliga arbetsytor med snyggt integrerad keramisk spishäll och diskmaskin. Middagsbordet kan du ställa vid köksfönstret eller ute i salongen. I vardagsrummet har du gott om plats för soffgruppen.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du ut på den härliga altanen. Du har fint trädäck och en egen gräsmatta för fotbollsturneringar och hemmapicknick. Här kan du njuta av morgonkaffet med solen som sällskap, med trivsam utsikt över skog och grönska.

Allrum

När du smyger upp på övervåningen ser du först det praktiska allrummet. Här kan du inreda efter vad som passar dig och din familj bäst. Kanske är det ett extra sovrum och gästrum eller så skapar du ytterligare ett vardagsrum.

Sovrum 1

I ditt största sovrum har du plats för dubbelsängen. Du har 14 kvadratmeter till ditt förfogande vilket inte störs att otympliga dörrar då din rymliga garderobsvägg är utrustad med skjutdörrar.

Badrum

I ditt mysiga badrum med helkaklade väggar och uppvärmt klinkergolv kan du ta långbadet. Du har gott om plats för förvaringslösningar samt redan inbyggt underskåp och spegelskåp.

Klädkammare

För prylfantasten finns massa förvaringsmöjligheter i den stora klädkammaren. Här har du flexibla förvaringslösningar med lådor och garderobsstänger samt väggyta för helkroppsspegeln.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två och tre är på tolv respektive tio kvadratmeter. Du har gott om plats för enkelsäng, skrivbord och leksaker. Fönstren vetter mot det hemtrevliga kvarteret.

Carport

På framsidan av huset har du en mysig gräsmatta där solen gör entré lagom till middagen. Här finns dessutom en carport med plats för en bil. När du har gäster kan de ställa bilen på uppfarten.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla tillsammans på baksidan.

 • USP Special feature Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är god och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får helt egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljömässig standard. Även exteriört kommer miljön att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det bidrar till att skapa en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor.

 • Innergården

  Vi vet att livet med småbarn ofta betyder att man spenderar mycket tid intill bostaden. Då kan det vara skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär under mörka kvällar och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat men också socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ligger fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

 • Stort utbud av skolor och förskolor i Älta

  I Älta finns en rad skolor och förskolor. Absolut närmast är Sigfridsborgsskolan som inte ligger mer än några 100 meter bort från de planerade husen. Sigfridsborgsskolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn.

 • Nära Älta Centrum, Tyresö Centrum samt Sickla Handelsområde

  I Älta Centrum hittar du din närmsta service med bland annat mataffär och apotek. Från Ältadalen har du också nära till Tyresö Centrum, antingen med bil, eller via cykelvägen genom skogen. I Tyresö hittar du det mesta; butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Är du ute efter variation så ligger även Sickla handelsområde på bekvämt bilavstånd.

 • Bra kommunikationer samt gott om cykelvägar

  Med bil tar du dig smidigt upp på väg 229 mot Nynäsvägen och sedan vidare in mot staden. Alternativt så tar du väg 260 norrut och kommer då ut vid Järla Sjö. Kollektivt tar du bussen vid Sigfridsborgsskolan till Gullmarsplan och sedan därifrån vidare med buss/tvärbana eller tunnelbana. Nacka kommun satsar på nya cykelvägar för att öka resandet med cykel. Från Ältadalen har du alltså oändliga möjligheter att röra dig från A till B med cykel, det miljömässigt bästa valet!