Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus11B, 5 Rum, 141 m²

Lev i familjevänliga Ältadalen med cykelavstånd till centrum

Välkommen till naturskönt hus endast tre minuter från Tyresö centrum. Du lever nära all nödvändig service, med skolor i toppklass runt hörnet. Du bor på välplanerade ytor med naturen utanför fönstret.

När du kliver in i den öppna hallen ser du ut över det öppna vardagsrummet med öppen planlösning in till det klimateffektiva köket. Här förbereder du maten inför grillkvällen som du enkelt ordnar i dina allmänutrymmen eller på den stora altanen med tillhörande gräsmatta. I kvarteret finns gott om aktiviteter för stora och små, här är det enkelt att hitta hem.

Hall

Du introducerar enkelt gäster till lägenheten i den öppna hallen med insyn i de sociala ytorna. Smutsen städas enkelt bort från klinkergolvet och ytterkläderna kan du gömma undan i garderoben eller hänga bredvid där det finns plats för kapphylla.

Duschrum och tvättstuga

Ditt nya duschrum med hörndusch och extratoalett är perfekt för toabesöken när du tar ett långbad i övervåningens badrum. Det helkaklade rummet har klinkergolv med golvvärme och förvaring för tandborstarna i det snygga spegelskåpet. Tvättstugan är utrustad med torktumlare, tvättmaskin och arbetsbänk. Här är tvättiden över snabbt.

Kök och vardagsrum

De stora ytorna i kök och vardagsrum bjuder in till mysiga hemmakvällar med familjen och storartade bjudningar med vännerna. Du kan tillaga maten tillsammans med gästerna eller låta dem vänta i vardagsrummet med vackert naturligt ljusinsläpp från de stora fönstren. Köket har designlösningar från Marbodal och energieffektiva vitvaror från Electrolux.

Uteplats

Under sommarhalvåret kan gästerna vänta på din stora träaltan. Här finns spatiösa ytor för både soffor och middagsbord med vacker utsikt över den omgivande naturen. Här finns även förrådet för utemöblerna.

Allrum

I allrummet på övervåningen kan du organisera en filmkväll med grannbarnen eller läsa en bok i lugn och ro. Utrymmet ger ett extra rum för allt från myskvällar till övernattande gäster.

Sovrum 1

I det största sovrummet har du bra ytor för den stora sängen. Skjutdörrarna på den rymliga garderobsväggen tar minimalt med golvyta och ger ytterligare utrymme för den lilla arbetshörnan. Här har du rofylld utsikt mot skogen.

Badrum

I badrummet gör du de mörka vinterkvällarna lite enklare med det härliga badkaret. Här får du dessutom plast med en liten byrå för doftljusen och tidningen. Rummet har helkaklade väggar i ljus design och praktiskt klinkergolv med vattenburen golvvärme.

Klädkammare

I din stora klädkammare kan du enkelt färgsortera slipsarna och hänga upp skjortorna. Den ligger dessutom smart placerad mitt på övervåningen så hela familjen kan få undan prylar och klädesplagg.

Sovrum 2 och 3

Från dina andra två sovrum kan du ha uppsikt över kvarteret för att se när nästa grannkväll organiseras. Du har plats för barnens leksaker och sängar, eller så gör du om rummen till gästrum eller hemma kontor.

Carport

På framsidan av huset har du en mysig gräsmatta där solen gör entré lagom till middagen. Här finns dessutom en carport med plats för en bil. När du har gäster kan de ställa bilen på uppfarten.

Hemfakta

Bostad
Hus11B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
141 m²
Tomt
488 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter