Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Lev i familjevänliga Ältadalen med cykelavstånd till centrum

Välkommen till naturskönt hus endast tre minuter från Tyresö centrum. Du lever nära all nödvändig service, med skolor i toppklass runt hörnet. Du bor på välplanerade ytor med naturen utanför fönstret.

När du kliver in i den öppna hallen ser du ut över det öppna vardagsrummet med öppen planlösning in till det klimateffektiva köket. Här förbereder du maten inför grillkvällen som du enkelt ordnar i dina allmänutrymmen eller på den stora altanen med tillhörande gräsmatta. I kvarteret finns gott om aktiviteter för stora och små, här är det enkelt att hitta hem.

Hall

Du introducerar enkelt gäster till lägenheten i den öppna hallen med insyn i de sociala ytorna. Smutsen städas enkelt bort från klinkergolvet och ytterkläderna kan du gömma undan i garderoben eller hänga bredvid där det finns plats för kapphylla.

Duschrum och tvättstuga

Ditt nya duschrum med hörndusch och extratoalett är perfekt för toabesöken när du tar ett långbad i övervåningens badrum. Det helkaklade rummet har klinkergolv med golvvärme och förvaring för tandborstarna i det snygga spegelskåpet. Tvättstugan är utrustad med torktumlare, tvättmaskin och arbetsbänk. Här är tvättiden över snabbt.

Kök och vardagsrum

De stora ytorna i kök och vardagsrum bjuder in till mysiga hemmakvällar med familjen och storartade bjudningar med vännerna. Du kan tillaga maten tillsammans med gästerna eller låta dem vänta i vardagsrummet med vackert naturligt ljusinsläpp från de stora fönstren. Köket har designlösningar från Marbodal och energieffektiva vitvaror från Electrolux.

Uteplats

Under sommarhalvåret kan gästerna vänta på din stora träaltan. Här finns spatiösa ytor för både soffor och middagsbord med vacker utsikt över den omgivande naturen. Här finns även förrådet för utemöblerna.

Allrum

I allrummet på övervåningen kan du organisera en filmkväll med grannbarnen eller läsa en bok i lugn och ro. Utrymmet ger ett extra rum för allt från myskvällar till övernattande gäster.

Sovrum 1

I det största sovrummet har du bra ytor för den stora sängen. Skjutdörrarna på den rymliga garderobsväggen tar minimalt med golvyta och ger ytterligare utrymme för den lilla arbetshörnan. Här har du rofylld utsikt mot skogen.

Badrum

I badrummet gör du de mörka vinterkvällarna lite enklare med det härliga badkaret. Här får du dessutom plast med en liten byrå för doftljusen och tidningen. Rummet har helkaklade väggar i ljus design och praktiskt klinkergolv med vattenburen golvvärme.

Klädkammare

I din stora klädkammare kan du enkelt färgsortera slipsarna och hänga upp skjortorna. Den ligger dessutom smart placerad mitt på övervåningen så hela familjen kan få undan prylar och klädesplagg.

Sovrum 2 och 3

Från dina andra två sovrum kan du ha uppsikt över kvarteret för att se när nästa grannkväll organiseras. Du har plats för barnens leksaker och sängar, eller så gör du om rummen till gästrum eller hemma kontor.

Carport

På framsidan av huset har du en mysig gräsmatta där solen gör entré lagom till middagen. Här finns dessutom en carport med plats för en bil. När du har gäster kan de ställa bilen på uppfarten.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla tillsammans på baksidan.

 • USP Special feature Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är god och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får helt egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljömässig standard. Även exteriört kommer miljön att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det bidrar till att skapa en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor.

 • Innergården

  Vi vet att livet med småbarn ofta betyder att man spenderar mycket tid intill bostaden. Då kan det vara skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär under mörka kvällar och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat men också socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ligger fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

 • Stort utbud av skolor och förskolor i Älta

  I Älta finns en rad skolor och förskolor. Absolut närmast är Sigfridsborgsskolan som inte ligger mer än några 100 meter bort från de planerade husen. Sigfridsborgsskolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn.

 • Nära Älta Centrum, Tyresö Centrum samt Sickla Handelsområde

  I Älta Centrum hittar du din närmsta service med bland annat mataffär och apotek. Från Ältadalen har du också nära till Tyresö Centrum, antingen med bil, eller via cykelvägen genom skogen. I Tyresö hittar du det mesta; butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Är du ute efter variation så ligger även Sickla handelsområde på bekvämt bilavstånd.

 • Bra kommunikationer samt gott om cykelvägar

  Med bil tar du dig smidigt upp på väg 229 mot Nynäsvägen och sedan vidare in mot staden. Alternativt så tar du väg 260 norrut och kommer då ut vid Järla Sjö. Kollektivt tar du bussen vid Sigfridsborgsskolan till Gullmarsplan och sedan därifrån vidare med buss/tvärbana eller tunnelbana. Nacka kommun satsar på nya cykelvägar för att öka resandet med cykel. Från Ältadalen har du alltså oändliga möjligheter att röra dig från A till B med cykel, det miljömässigt bästa valet!