Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Rymligt hus med öppen planlösning och egen altan

Ditt spatiösa hem präglas genomgående av naturen vilket märks från stora fönster och inte minst på den rymliga altanen. På 159 kvadratmeter är det enkelt att finna både ensamtid och umgänge.

I ditt nya hem kan du anordna festliga tillställningar med vännerna eller bjuda över grannarna till en grillkväll på altanen. Du har ett stort kök där du tillagar maten med energieffektiva vitvaror och i vardagsrummet med öppen planlösning kan familjen ta det lugnt under filmkvällen.

Hall

I hallen är det funktionalitet som gäller. Du har lättskött klinkers på golvet och ytsmart förvaring för jackor och skor under trappan längre in i hallkorridoren.

Duschrum och tvättstuga

Tvättstugan och duschrummet ligger vägg i vägg och har ljusa kakelväggar och klinkergolv. I tvättstugan med egen ingång finner du miljösmart tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva som gör det enkelt att vika och ta hand om tvätten. I duschrummet har du hörndusch och förvaring i under- och överskåp.

Kök och vardagsrum

Till vänster från hallen finner du ditt öppna kök med angränsande vardagsrum. Köksdesignen kommer från Marbodal och bjuder på smakfulla och lättmatchade materialval. Vid köksfönstret kan du ställa stora matbordet och om du har flera gäster finns ytterligare plats för middagsplats i vardagsrummet. I vardagsrummet har du även plats för stor soffgrupp vilket får ljus från både altandörr och stort vardagsrumsfönster.

Uteplats

På uteplatsen har du en stor träaltan, spatiös gräsmatta och praktisk förråd. Här kan du njuta av morgonkaffet medan barnen utforskar den angränsande skogen. Eller kanske utmana partnern på kubb.

Allrum

Mitt i huset hittar du trappan till övervåningen. Det första du möts av på övervåningen är det stora allrummet. Här kan du skapa ett extra vardagsrum, eller inreda med skrivbord och hylla och skapa ditt eget arbetsrum. Utrymmet fungerar även utmärkt som ett fjärde sovrum.

Sovrum 1

Ditt största sovrum har 14 kvadratmeter för stor sängen och nattygsbordet. Garderobsväggen med skjutdörrar skapar yteffektiv och smakfull förvaring för kläder och vinterjackor.

Badrum

Badrummet på övervåningen finner du vägg i vägg med det största sovrummet. Här har du badkar istället för dusch vilket gör det till en utmärkt plats för eftertanke. Du ser ut över vackert helkaklade väggar och när du kliver ur badet möts du av klinkergolv med golvvärme.

Klädkammare

Du har en klädkammare smart placerad centralt på övervåningen. Här finns ett flexibelt förvaringssystem som gör det enkelt att organisera kläder och prylar.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg hittar du sovrum två och tre. Rummen är avskilda av trappan vilket skapar avskildhet. Båda rummen har plats för sängen och skrivbordet. På elva respektive tolv kvadratmeter kan du enkelt få plats med avancerade leksaksbyggen.

Carport

På framsidan har du en härlig gräsmatta med kvällssol, och en asfalterad uppfart som leder till carporten där du har plats för att parkera bilen. Gästerna får plats att parkera på uppfarten.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla tillsammans på baksidan.

 • USP Special feature Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är god och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får helt egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljömässig standard. Även exteriört kommer miljön att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det bidrar till att skapa en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor.

 • Innergården

  Vi vet att livet med småbarn ofta betyder att man spenderar mycket tid intill bostaden. Då kan det vara skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär under mörka kvällar och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat men också socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ligger fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

 • Stort utbud av skolor och förskolor i Älta

  I Älta finns en rad skolor och förskolor. Absolut närmast är Sigfridsborgsskolan som inte ligger mer än några 100 meter bort från de planerade husen. Sigfridsborgsskolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn.

 • Nära Älta Centrum, Tyresö Centrum samt Sickla Handelsområde

  I Älta Centrum hittar du din närmsta service med bland annat mataffär och apotek. Från Ältadalen har du också nära till Tyresö Centrum, antingen med bil, eller via cykelvägen genom skogen. I Tyresö hittar du det mesta; butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Är du ute efter variation så ligger även Sickla handelsområde på bekvämt bilavstånd.

 • Bra kommunikationer samt gott om cykelvägar

  Med bil tar du dig smidigt upp på väg 229 mot Nynäsvägen och sedan vidare in mot staden. Alternativt så tar du väg 260 norrut och kommer då ut vid Järla Sjö. Kollektivt tar du bussen vid Sigfridsborgsskolan till Gullmarsplan och sedan därifrån vidare med buss/tvärbana eller tunnelbana. Nacka kommun satsar på nya cykelvägar för att öka resandet med cykel. Från Ältadalen har du alltså oändliga möjligheter att röra dig från A till B med cykel, det miljömässigt bästa valet!