Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus10C, 5 Rum, 159 m²

Rymligt hus med öppen planlösning och egen altan

Ditt spatiösa hem präglas genomgående av naturen vilket märks från stora fönster och inte minst på den rymliga altanen. På 159 kvadratmeter är det enkelt att finna både ensamtid och umgänge.

I ditt nya hem kan du anordna festliga tillställningar med vännerna eller bjuda över grannarna till en grillkväll på altanen. Du har ett stort kök där du tillagar maten med energieffektiva vitvaror och i vardagsrummet med öppen planlösning kan familjen ta det lugnt under filmkvällen.

Hall

I hallen är det funktionalitet som gäller. Du har lättskött klinkers på golvet och ytsmart förvaring för jackor och skor under trappan längre in i hallkorridoren.

Duschrum och tvättstuga

Tvättstugan och duschrummet ligger vägg i vägg och har ljusa kakelväggar och klinkergolv. I tvättstugan med egen ingång finner du miljösmart tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva som gör det enkelt att vika och ta hand om tvätten. I duschrummet har du hörndusch och förvaring i under- och överskåp.

Kök och vardagsrum

Till vänster från hallen finner du ditt öppna kök med angränsande vardagsrum. Köksdesignen kommer från Marbodal och bjuder på smakfulla och lättmatchade materialval. Vid köksfönstret kan du ställa stora matbordet och om du har flera gäster finns ytterligare plats för middagsplats i vardagsrummet. I vardagsrummet har du även plats för stor soffgrupp vilket får ljus från både altandörr och stort vardagsrumsfönster.

Uteplats

På uteplatsen har du en stor träaltan, spatiös gräsmatta och praktisk förråd. Här kan du njuta av morgonkaffet medan barnen utforskar den angränsande skogen. Eller kanske utmana partnern på kubb.

Allrum

Mitt i huset hittar du trappan till övervåningen. Det första du möts av på övervåningen är det stora allrummet. Här kan du skapa ett extra vardagsrum, eller inreda med skrivbord och hylla och skapa ditt eget arbetsrum. Utrymmet fungerar även utmärkt som ett fjärde sovrum.

Sovrum 1

Ditt största sovrum har 14 kvadratmeter för stor sängen och nattygsbordet. Garderobsväggen med skjutdörrar skapar yteffektiv och smakfull förvaring för kläder och vinterjackor.

Badrum

Badrummet på övervåningen finner du vägg i vägg med det största sovrummet. Här har du badkar istället för dusch vilket gör det till en utmärkt plats för eftertanke. Du ser ut över vackert helkaklade väggar och när du kliver ur badet möts du av klinkergolv med golvvärme.

Klädkammare

Du har en klädkammare smart placerad centralt på övervåningen. Här finns ett flexibelt förvaringssystem som gör det enkelt att organisera kläder och prylar.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg hittar du sovrum två och tre. Rummen är avskilda av trappan vilket skapar avskildhet. Båda rummen har plats för sängen och skrivbordet. På elva respektive tolv kvadratmeter kan du enkelt få plats med avancerade leksaksbyggen.

Carport

På framsidan har du en härlig gräsmatta med kvällssol, och en asfalterad uppfart som leder till carporten där du har plats för att parkera bilen. Gästerna får plats att parkera på uppfarten.

Hemfakta

Bostad
Hus10C
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
159 m²
Tomt
486 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter