Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus09B, 5 Rum, 141 m²

Lev miljövänligt och naturskönt i trivsamma Ältadalen

Här kan du leva medvetet i svanenmärkt hem med energieffektiva lösningar och smarta materialval. Du bor minuter från sommarens utflyktsmål och njuter dessutom av egen altan med gräsmatta.

I ditt klimatsmarta kök från Marbodal får hela familjen plats att tillaga festmiddagen. Maten avnjuts bäst på den stora altanen eller vid någon av Ältas många picknickplatser. I ditt nya hem har du en social nedervåning med öppen planlösning och en stillsam övervåning för lugn och ro. Kvarteret är designat i dova och natursköna färger vilket ger en harmonisk plats där hela familjen kan hitta hem.

Hall

När du kliver in i ditt nya hem möts du av stilren hall med lättstädat klinkergolv. Ytterjackorna förvarar du längre in i hallkorridoren där det finns plats för kapphylla och skoställ.

Duschrum och tvättstuga

Du har både tvättstuga och ett extra duschrum. I tvättstugan finns tvättmaskin och torktumlare ovanför vilka du har en snygg bänkskiva där du viker rena kläder och sorterar smutstvätt. Duschrummet ligger intill hallen och har en yteffektiv hörndusch som gör att du slipper morgonköerna innan jobbet. Båda rummen är ljust helkaklade med golvvärme i klinkergolvet.

Kök och vardagsrum

I ditt stora Marbodalkök tillagas maten på den stilrena keramiska spishällen. Du har ordentliga arbetsytor i snygg design och vid köksfönstret får du plats med spatiöst matbord. Genom den öppna planlösningen tar du dig vidare till vardagsrummet där du finner ytterligare en matplats. Här har du flera stora fönster som ger ljus till spelkvällar i soffan och söndagshäng med korsordslösning.

Uteplats

När du kliver ut på altanens trädäck ser du ut över skog och grönska. På den stora uteplatsen har du gott om plats för loungehörna och utebord med stolar. På den tillhörande gräsmattan kan du organisera badmintonturnering eller ta ut filten och njuta av solen. När vintern kommer förvaras utemöblerna i förrådet.

Allrum

Uppför den vita furutrappan når du allrummet. Här har du gott om plats för avancerade legobyggen eller stor soffa för myskvällen. När familjen växer kan du bygga ett fjärde sovrum.

Sovrum 1

Ditt största sovrum har sin egen klädkammare. Tack vare de smarta förvaringslösningarna behöver du inte slösa golvyta för garderober utan kan fokusera på den mysiga dubbelsängen och skrivbordet för hemmajobbet.

Badrum

Familjens badrum har ljusa väggar i stilrent kakel och snyggt klinkergolv. Du lyser upp rummet med spotlight men när det är dags för badet får du plats med pallen för doftljusen. Dessa kan du sedan förvara i underskåpet eller spegelskåpet.

Klädkammare

I din andra klädkammare kan du förvara urvuxna barnkläder och oanvända vinterkläder under sommarhalvåret. Likt klädkammaren i sovrum ett finns god belysning och trivsam ekparkett.

Sovrum 2 och 3

Du har ytterligare två sovrum som ligger vägg i vägg längst in på övervåningen. Fönstren vetter mot kvarteret för att barnen ska ha koll på vad som sker i grannskapet. Båda rummen har plats för säng, skrivbord och leksaker.

Carport

På framsidan av huset har du en mysig gräsmatta där solen gör entré lagom till middagen. Här finns dessutom en carport med plats för en bil. När du har gäster kan de ställa bilen på uppfarten.

Hemfakta

Bostad
Hus09B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
141 m²
Tomt
473 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter