Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Soligt hus för den stora familjen

Mitt i familjevänliga Ältadalen kan hela familjen känna sig som hemma, med gott om aktiviteter för stora och små. Det finns lekplatser och picknickparker och på den stora altanen njuter du av morgonso

I ditt nya hem har du välplanerade ytor för lugna hemmakvällar och festliga bjudningar. Du har en spatiös altan med förmiddagssol och en framsida med carport och kvällssol på gräsplanen. På övervåningen finns tre lugna och stora sovrum med möjlighet att bygga till ett fjärde i allrummet.

Hall

I hallen har du lättskött klinkergolv och längre in i hallkorridoren har du förvaringsmöjligheter med plats för kapphylla och städskåp.

Duschrum och tvättstuga

Duschrummet ligger precis intill hallen och har hörndusch och förvaring. Nu slipper du stressa med toalettkön på morgonen. Bredvid duschrummet hittar du din nya tvättstuga. Här har du tvättmaskin och torktumlare med en snygg arbetsbänk där du kan vika kläderna. Här behöver det inte vara jobbigt med tvättid.

Kök och vardagsrum

Dina härliga ytor i kök och vardagsrum täcker nästan hela nedervåningen. Det öppna planlösningen ger gott om ljus och gör dessutom att hela familjen får plats att hjälpa till med matlagningen eller hänga i soffan. I köket har du plats för ett stort matbord. Marbodaldesignen ger ett trivsamt och smakfullt kök.

Uteplats

Din nya uteplats består av en charmig altan med trädäck och en gräsmatta som är praktiskt avskild. Här har du mysig förmiddagssol vilket gör det till sommarens perfekta frukostplats. På den stora gräsmattan kan du organisera kubbturneringen. Här finns även förrådet för utemöblerna.

Allrum

När du går upp på övervåningen når du första allrummet. Här kan du skapa en riktig myshörna med kuddar och soffa till filmkvällen. Du kan dessutom göra om utrymmet till ett extra sovrum.

Sovrum 1

Familjens största sovrum passar perfekt för föräldrarna. Här finns en tjusig klädkammare med ekparkett och god belysning. Inredningslösningarna från Elfa hjälper dig att organisera att tillhörigheter på enklast möjliga sätt.

Badrum

I det helkaklade badrummet har du badkar istället för dusch. Annars är det likt duschrummet inrett med klinkergolv med förvaring under och ovanför handfatet.

Klädkammare

Du finner ytterligare en klädkammare mittemot badrummet. Här kan barnen sortera leksaker och vinterjackor.

Sovrum 2 och 3

De andra två sovrummet vetter mot husets framsida med kvällssol. De är på tolv respektive tretton kvadratmeter vilket ger gott om plats för sängar och skrivbord.

Carport

På framsidan av huset har du en mysig gräsmatta där solen gör entré lagom till middagen. Här finns dessutom en carport med plats för en bil. När du har gäster kan de ställa bilen på uppfarten.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla tillsammans på baksidan.

 • USP Special feature Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är god och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får helt egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljömässig standard. Även exteriört kommer miljön att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det bidrar till att skapa en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor.

 • Innergården

  Vi vet att livet med småbarn ofta betyder att man spenderar mycket tid intill bostaden. Då kan det vara skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär under mörka kvällar och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat men också socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ligger fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

 • Stort utbud av skolor och förskolor i Älta

  I Älta finns en rad skolor och förskolor. Absolut närmast är Sigfridsborgsskolan som inte ligger mer än några 100 meter bort från de planerade husen. Sigfridsborgsskolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn.

 • Nära Älta Centrum, Tyresö Centrum samt Sickla Handelsområde

  I Älta Centrum hittar du din närmsta service med bland annat mataffär och apotek. Från Ältadalen har du också nära till Tyresö Centrum, antingen med bil, eller via cykelvägen genom skogen. I Tyresö hittar du det mesta; butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Är du ute efter variation så ligger även Sickla handelsområde på bekvämt bilavstånd.

 • Bra kommunikationer samt gott om cykelvägar

  Med bil tar du dig smidigt upp på väg 229 mot Nynäsvägen och sedan vidare in mot staden. Alternativt så tar du väg 260 norrut och kommer då ut vid Järla Sjö. Kollektivt tar du bussen vid Sigfridsborgsskolan till Gullmarsplan och sedan därifrån vidare med buss/tvärbana eller tunnelbana. Nacka kommun satsar på nya cykelvägar för att öka resandet med cykel. Från Ältadalen har du alltså oändliga möjligheter att röra dig från A till B med cykel, det miljömässigt bästa valet!