Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus08B, 5 Rum, 141 m²

Soligt hus för den stora familjen

Mitt i familjevänliga Ältadalen kan hela familjen känna sig som hemma, med gott om aktiviteter för stora och små. Det finns lekplatser och picknickparker och på den stora altanen njuter du av morgonso

I ditt nya hem har du välplanerade ytor för lugna hemmakvällar och festliga bjudningar. Du har en spatiös altan med förmiddagssol och en framsida med carport och kvällssol på gräsplanen. På övervåningen finns tre lugna och stora sovrum med möjlighet att bygga till ett fjärde i allrummet.

Hall

I hallen har du lättskött klinkergolv och längre in i hallkorridoren har du förvaringsmöjligheter med plats för kapphylla och städskåp.

Duschrum och tvättstuga

Duschrummet ligger precis intill hallen och har hörndusch och förvaring. Nu slipper du stressa med toalettkön på morgonen. Bredvid duschrummet hittar du din nya tvättstuga. Här har du tvättmaskin och torktumlare med en snygg arbetsbänk där du kan vika kläderna. Här behöver det inte vara jobbigt med tvättid.

Kök och vardagsrum

Dina härliga ytor i kök och vardagsrum täcker nästan hela nedervåningen. Det öppna planlösningen ger gott om ljus och gör dessutom att hela familjen får plats att hjälpa till med matlagningen eller hänga i soffan. I köket har du plats för ett stort matbord. Marbodaldesignen ger ett trivsamt och smakfullt kök.

Uteplats

Din nya uteplats består av en charmig altan med trädäck och en gräsmatta som är praktiskt avskild. Här har du mysig förmiddagssol vilket gör det till sommarens perfekta frukostplats. På den stora gräsmattan kan du organisera kubbturneringen. Här finns även förrådet för utemöblerna.

Allrum

När du går upp på övervåningen når du första allrummet. Här kan du skapa en riktig myshörna med kuddar och soffa till filmkvällen. Du kan dessutom göra om utrymmet till ett extra sovrum.

Sovrum 1

Familjens största sovrum passar perfekt för föräldrarna. Här finns en tjusig klädkammare med ekparkett och god belysning. Inredningslösningarna från Elfa hjälper dig att organisera att tillhörigheter på enklast möjliga sätt.

Badrum

I det helkaklade badrummet har du badkar istället för dusch. Annars är det likt duschrummet inrett med klinkergolv med förvaring under och ovanför handfatet.

Klädkammare

Du finner ytterligare en klädkammare mittemot badrummet. Här kan barnen sortera leksaker och vinterjackor.

Sovrum 2 och 3

De andra två sovrummet vetter mot husets framsida med kvällssol. De är på tolv respektive tretton kvadratmeter vilket ger gott om plats för sängar och skrivbord.

Carport

På framsidan av huset har du en mysig gräsmatta där solen gör entré lagom till middagen. Här finns dessutom en carport med plats för en bil. När du har gäster kan de ställa bilen på uppfarten.

Hemfakta

Bostad
Hus08B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
141 m²
Tomt
472 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter