Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus07C, 5 Rum, 159 m²

Förmiddagssol och stor baksida

Här har familjen 159 kvadratmeter att bo på i form av tre sovrum, två badrum och ett rymligt och socialt nedre plan med kök och vardagsrum.

Ert nya hem ligger i ett barnvänligt och tryggt område. Du har tomt både framför och bakom huset, samt en carport där du enkelt kan parkera bilen. Dina två plan består av kök och vardagsrum på nedervåningen, medan de tre sovrummen och ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum, finns på övre plan.

Entré

Ditt nya hem välkomnar dig med en praktisk hall med klinkers på golvet, utrymme för att hänga av sig jackan och ett funktionellt städskåp.

Duschrum

Ditt badrum på nedervåningen är rymligt och har kakel på väggarna och klinkers på golvet. Här har du en duschhörna.

Tvättstuga

Vägg i vägg med badrummet hittar du tvättstugan. Den har en separat groventré som du når via uppfarten. Perfekt om du har tunga matkassar i bilen och vill komma smidigare in i huset.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum är format som ett L. Här har du bra med plats för att laga mat för hela familjen, och du har utrymme för både ett matbord i köket och ett lite större i vardagsrummet. I vardagsrummet har du möjlighet att ha en större sittgrupp, och det är också här du hittar utgången till baksidan av huset.

Uteplats

Via vardagsrummet når du baksidan av huset. Här har du en stor altan samt en härlig gräsmatta som barnen kan springa på. Det finns även ett förråd här.

Sovrum 1

Upp för trappan hittar du till höger det största sovrummet på fjorton kvadratmeter. Här har du tre garderober och ett linneskåp samt ett stort fönster som vetter mot baksidan av huset.

Allrum

På övervåningen finns även ett allrum, det går att göra om till ett extra sovrum om så önskas. Annars så passar det utmärkt att ha en extra soffgrupp här.

Badrum

Vägg i vägg med sovrum 1 hittar du ditt andra badrum. Det har badkar istället för dusch, annars är det likadant utformat som det på nedre plan, med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme.

Klädkammare

Du har även en funktionell klädkammare på övervåningen. Här kan du enkelt organisera och sortera dina saker i ett garderobssystem från Elfa.

Sovrum 2

Sovrum två hittas vägg i vägg med klädkammaren. Här har du tio kvadratmeter att använda som exempelvis ett barnrum.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet hittas via allrummet, det är på elva kvadratmeter och här har du plats med både säng, leksaker och skrivbord till barnet.

Carport

Utöver en grön gräsmatta framför ditt nya hus har du även en uppfart med carport. I carporten får du plats med en bil, och framför den har du plats för ytterligare en om du skulle behöva.

Hemfakta

Bostad
Hus07C
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
159 m²
Tomt
483 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter