Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Förmiddagssol och stor baksida

Här har familjen 159 kvadratmeter att bo på i form av tre sovrum, två badrum och ett rymligt och socialt nedre plan med kök och vardagsrum.

Ert nya hem ligger i ett barnvänligt och tryggt område. Du har tomt både framför och bakom huset, samt en carport där du enkelt kan parkera bilen. Dina två plan består av kök och vardagsrum på nedervåningen, medan de tre sovrummen och ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum, finns på övre plan.

Entré

Ditt nya hem välkomnar dig med en praktisk hall med klinkers på golvet, utrymme för att hänga av sig jackan och ett funktionellt städskåp.

Duschrum

Ditt badrum på nedervåningen är rymligt och har kakel på väggarna och klinkers på golvet. Här har du en duschhörna.

Tvättstuga

Vägg i vägg med badrummet hittar du tvättstugan. Den har en separat groventré som du når via uppfarten. Perfekt om du har tunga matkassar i bilen och vill komma smidigare in i huset.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum är format som ett L. Här har du bra med plats för att laga mat för hela familjen, och du har utrymme för både ett matbord i köket och ett lite större i vardagsrummet. I vardagsrummet har du möjlighet att ha en större sittgrupp, och det är också här du hittar utgången till baksidan av huset.

Uteplats

Via vardagsrummet når du baksidan av huset. Här har du en stor altan samt en härlig gräsmatta som barnen kan springa på. Det finns även ett förråd här.

Sovrum 1

Upp för trappan hittar du till höger det största sovrummet på fjorton kvadratmeter. Här har du tre garderober och ett linneskåp samt ett stort fönster som vetter mot baksidan av huset.

Allrum

På övervåningen finns även ett allrum, det går att göra om till ett extra sovrum om så önskas. Annars så passar det utmärkt att ha en extra soffgrupp här.

Badrum

Vägg i vägg med sovrum 1 hittar du ditt andra badrum. Det har badkar istället för dusch, annars är det likadant utformat som det på nedre plan, med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme.

Klädkammare

Du har även en funktionell klädkammare på övervåningen. Här kan du enkelt organisera och sortera dina saker i ett garderobssystem från Elfa.

Sovrum 2

Sovrum två hittas vägg i vägg med klädkammaren. Här har du tio kvadratmeter att använda som exempelvis ett barnrum.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet hittas via allrummet, det är på elva kvadratmeter och här har du plats med både säng, leksaker och skrivbord till barnet.

Carport

Utöver en grön gräsmatta framför ditt nya hus har du även en uppfart med carport. I carporten får du plats med en bil, och framför den har du plats för ytterligare en om du skulle behöva.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla tillsammans på baksidan.

 • USP Special feature Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är god och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får helt egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljömässig standard. Även exteriört kommer miljön att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det bidrar till att skapa en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor.

 • Innergården

  Vi vet att livet med småbarn ofta betyder att man spenderar mycket tid intill bostaden. Då kan det vara skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär under mörka kvällar och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat men också socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ligger fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

 • Stort utbud av skolor och förskolor i Älta

  I Älta finns en rad skolor och förskolor. Absolut närmast är Sigfridsborgsskolan som inte ligger mer än några 100 meter bort från de planerade husen. Sigfridsborgsskolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn.

 • Nära Älta Centrum, Tyresö Centrum samt Sickla Handelsområde

  I Älta Centrum hittar du din närmsta service med bland annat mataffär och apotek. Från Ältadalen har du också nära till Tyresö Centrum, antingen med bil, eller via cykelvägen genom skogen. I Tyresö hittar du det mesta; butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Är du ute efter variation så ligger även Sickla handelsområde på bekvämt bilavstånd.

 • Bra kommunikationer samt gott om cykelvägar

  Med bil tar du dig smidigt upp på väg 229 mot Nynäsvägen och sedan vidare in mot staden. Alternativt så tar du väg 260 norrut och kommer då ut vid Järla Sjö. Kollektivt tar du bussen vid Sigfridsborgsskolan till Gullmarsplan och sedan därifrån vidare med buss/tvärbana eller tunnelbana. Nacka kommun satsar på nya cykelvägar för att öka resandet med cykel. Från Ältadalen har du alltså oändliga möjligheter att röra dig från A till B med cykel, det miljömässigt bästa valet!