Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjevänligt hus med sällskaplig planlösning

Ditt nya hus har ett utmärkt läge nära lekplatser, gröna vyer och med cykelavstånd in till centrum. Här har du 141 kvadratmeter uppdelade på två plan, med tre sovrum och två badrum.

I denna barnvänliga miljö hittar du ett välplanerat hus. Här har du gräsmatta på framsidan och baksidan av huset, perfekt för kubb och fotbollsmatcher med barnen. Hemmet har tre sovrum, ett allrum och ett badrum på övre plan, medan du på nedre plan hittar ett socialt kök och vardagsrum samt en tvättstuga och ett badrum.

Hall

Hallen är praktisk med klinkers på golvet och plats för att hänga undan ytterkläderna. Det är även här du hittar tvättstugan och badrummet.

Duschrum

På nedre plan, direkt innanför ytterdörren, hittar du ett av dina badrum. Det har duschhörna och helkaklade väggar, samt klinkergolv.

Tvättstuga

Din tvättstuga som är utrustad med energivänlig tvättmaskin och torktumlare kommer underlätta vardagsbestyren. Du har även en separat ingång hit.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum är bra planerat och rymligt. Ditt kök har plats för att barnen hjälper till och vardagsrummet har utrymme för en större sittgrupp där hela familjen ryms.

Uteplats

Ut från vardagsrummet kommer du till baksidan av ditt hus. Här har du en härlig altan, fin gräsmatta där barnen kan leka och ett funktionellt förråd där du kan ställa undan utemöblerna på vintern.

Allrum

Upp för den svängda trappan når du övervåningen och allrummet. Här har du möjligheten att ha en extra sittgrupp om så önskas. Det finns även möjlighet att göra om allrummet till ett extra sovrum.

Sovrum 1

Sovrum nummer ett är det största och har fönster som vetter mot baksidan av huset, så här har du det perfekta och ostörda föräldrasovrummet. Här hittar du även en praktisk klädkammare.

Badrum

Det som skiljer badrummet på övervåningen mot det på nedervåningen är att detta är utrustat med badkar istället för dusch, annars är det precis lika bra standard

Klädkammare

Mitt emot badrummet på över plan hittar du en extra liten klädkammare. Perfekt utrymme att placera sådant man inte vet vad man ska göra av.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två är på tio kvadratmeter och har fönster som vetter ut mot gatan. Här får du plats med säng, skrivbord och alla leksaker. Vägg i vägg med det andra sovrummet hittar vi det tredje. Det är på elva kvadratmeter, så det är lite större än sovrum två.

Carport

Ditt hus har på framsidan en carport där du får plats att parkera en bil. På uppfarten utanför får det plats en till ifall det skulle behövas.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla tillsammans på baksidan.

 • USP Special feature Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är god och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får helt egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljömässig standard. Även exteriört kommer miljön att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det bidrar till att skapa en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor.

 • Innergården

  Vi vet att livet med småbarn ofta betyder att man spenderar mycket tid intill bostaden. Då kan det vara skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär under mörka kvällar och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat men också socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ligger fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

 • Stort utbud av skolor och förskolor i Älta

  I Älta finns en rad skolor och förskolor. Absolut närmast är Sigfridsborgsskolan som inte ligger mer än några 100 meter bort från de planerade husen. Sigfridsborgsskolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn.

 • Nära Älta Centrum, Tyresö Centrum samt Sickla Handelsområde

  I Älta Centrum hittar du din närmsta service med bland annat mataffär och apotek. Från Ältadalen har du också nära till Tyresö Centrum, antingen med bil, eller via cykelvägen genom skogen. I Tyresö hittar du det mesta; butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Är du ute efter variation så ligger även Sickla handelsområde på bekvämt bilavstånd.

 • Bra kommunikationer samt gott om cykelvägar

  Med bil tar du dig smidigt upp på väg 229 mot Nynäsvägen och sedan vidare in mot staden. Alternativt så tar du väg 260 norrut och kommer då ut vid Järla Sjö. Kollektivt tar du bussen vid Sigfridsborgsskolan till Gullmarsplan och sedan därifrån vidare med buss/tvärbana eller tunnelbana. Nacka kommun satsar på nya cykelvägar för att öka resandet med cykel. Från Ältadalen har du alltså oändliga möjligheter att röra dig från A till B med cykel, det miljömässigt bästa valet!