Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus06B, 5 Rum, 141 m²

Familjevänligt hus med sällskaplig planlösning

Ditt nya hus har ett utmärkt läge nära lekplatser, gröna vyer och med cykelavstånd in till centrum. Här har du 141 kvadratmeter uppdelade på två plan, med tre sovrum och två badrum.

I denna barnvänliga miljö hittar du ett välplanerat hus. Här har du gräsmatta på framsidan och baksidan av huset, perfekt för kubb och fotbollsmatcher med barnen. Hemmet har tre sovrum, ett allrum och ett badrum på övre plan, medan du på nedre plan hittar ett socialt kök och vardagsrum samt en tvättstuga och ett badrum.

Hall

Hallen är praktisk med klinkers på golvet och plats för att hänga undan ytterkläderna. Det är även här du hittar tvättstugan och badrummet.

Duschrum

På nedre plan, direkt innanför ytterdörren, hittar du ett av dina badrum. Det har duschhörna och helkaklade väggar, samt klinkergolv.

Tvättstuga

Din tvättstuga som är utrustad med energivänlig tvättmaskin och torktumlare kommer underlätta vardagsbestyren. Du har även en separat ingång hit.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum är bra planerat och rymligt. Ditt kök har plats för att barnen hjälper till och vardagsrummet har utrymme för en större sittgrupp där hela familjen ryms.

Uteplats

Ut från vardagsrummet kommer du till baksidan av ditt hus. Här har du en härlig altan, fin gräsmatta där barnen kan leka och ett funktionellt förråd där du kan ställa undan utemöblerna på vintern.

Allrum

Upp för den svängda trappan når du övervåningen och allrummet. Här har du möjligheten att ha en extra sittgrupp om så önskas. Det finns även möjlighet att göra om allrummet till ett extra sovrum.

Sovrum 1

Sovrum nummer ett är det största och har fönster som vetter mot baksidan av huset, så här har du det perfekta och ostörda föräldrasovrummet. Här hittar du även en praktisk klädkammare.

Badrum

Det som skiljer badrummet på övervåningen mot det på nedervåningen är att detta är utrustat med badkar istället för dusch, annars är det precis lika bra standard

Klädkammare

Mitt emot badrummet på över plan hittar du en extra liten klädkammare. Perfekt utrymme att placera sådant man inte vet vad man ska göra av.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två är på tio kvadratmeter och har fönster som vetter ut mot gatan. Här får du plats med säng, skrivbord och alla leksaker. Vägg i vägg med det andra sovrummet hittar vi det tredje. Det är på elva kvadratmeter, så det är lite större än sovrum två.

Carport

Ditt hus har på framsidan en carport där du får plats att parkera en bil. På uppfarten utanför får det plats en till ifall det skulle behövas.

Hemfakta

Bostad
Hus06B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
141 m²
Tomt
499 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter