Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus05B, 5 Rum, 141 m²

Rymligt hus med bra solläge

I detta barnvänliga område hittar du denna pärla på 141 kvadratmeter fördelat på två plan och med en härlig baksida där du kan låta barnen leka fritt på gräsmattan.

Ditt nya hem är smart planerat för att få plats med hela familjen och lite till. På nedervåningen har du kök, vardagsrum, tvättstuga och badrum. På övervåningen hittar du de tre sovrummen, ett extra allrum och ytterligare ett badrum.

Hall

Hallen erbjuder bra förvaring samt funktionell klinkers på golvet. Här har du även ett städskåp.

Duschrum

Direkt till höger efter du har klivit in genom din nya ytterdörr hittar du ett av badrummen. Det är utrustat med dusch, toalettstol, handfat med spegelskåp ovanför och kakel på väggarna.

Tvättstuga

På nedervåningen, bredvid badrummet, hittar du din nya tvättstuga. Utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt med en arbetsbänk ovanför behöver du aldrig tycka det är jobbigt att ta hand om tvätten igen.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet är stort och täcker nästan hela nedervåningen, så här har du plats för hela familjen och alla vännerna. Ditt kök har utrymme för ett större matbord och i vardagsrumsdelen har du plats för en sittgrupp hela familjen kan rymmas i.

Uteplats

Via vardagsrummet kommer du ut på baksidan av ditt nya hem. Där har du en härlig altan med förmiddagssol att njuta av under lediga dagar. Barnen kan springa runt på gräsmattan som omringas av en häck. Du har även ett förråd här, perfekt för att ställa undan gräsklipparen.

Uteplats

Upp för trappan till övervåningen når du först allrummet. Här har du chansen att ha en extra myshörna med soffgrupp och tv, alternativt göra om till ytterligare ett sovrum.

Sovrum 1

Vägg i vägg med allrummet hittar du hemmets största sovrum. Det passar perfekt för föräldrarna och har en egen stor klädkammare där alla kläder kan få plats.

Badrum

Badrummet når du om du svänger vänster efter trappan. Här har du badkar istället för dusch, annars är det likadant som det på nedervåningen.

Klädkammare

Mitt emot badrummet hittar du en extra liten klädkammare. Perfekt att förvara vinterkläder eller andra saker som hör en familj till.

Sovrum 2

Det andra sovrummet hittar du vägg i vägg med badrummet. Här har du bra utrymme för säng, leksaker och skrivbord för läxläsning.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet är lite större, och ligger vägg i vägg med det andra. Här har du också plats för säng, skrivbord och alla barnens leksaker.

Carport

På framsidan av ditt nya hus har du inte bara en mysig gräsmatta med kvällssol, utan du har också en carport som rymmer en bil. Skulle du ha en till har du plats för den på uppfarten.

Hemfakta

Bostad
Hus05B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
141 m²
Tomt
492 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter