Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Rymligt hus med bra solläge

I detta barnvänliga område hittar du denna pärla på 141 kvadratmeter fördelat på två plan och med en härlig baksida där du kan låta barnen leka fritt på gräsmattan.

Ditt nya hem är smart planerat för att få plats med hela familjen och lite till. På nedervåningen har du kök, vardagsrum, tvättstuga och badrum. På övervåningen hittar du de tre sovrummen, ett extra allrum och ytterligare ett badrum.

Hall

Hallen erbjuder bra förvaring samt funktionell klinkers på golvet. Här har du även ett städskåp.

Duschrum

Direkt till höger efter du har klivit in genom din nya ytterdörr hittar du ett av badrummen. Det är utrustat med dusch, toalettstol, handfat med spegelskåp ovanför och kakel på väggarna.

Tvättstuga

På nedervåningen, bredvid badrummet, hittar du din nya tvättstuga. Utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt med en arbetsbänk ovanför behöver du aldrig tycka det är jobbigt att ta hand om tvätten igen.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet är stort och täcker nästan hela nedervåningen, så här har du plats för hela familjen och alla vännerna. Ditt kök har utrymme för ett större matbord och i vardagsrumsdelen har du plats för en sittgrupp hela familjen kan rymmas i.

Uteplats

Via vardagsrummet kommer du ut på baksidan av ditt nya hem. Där har du en härlig altan med förmiddagssol att njuta av under lediga dagar. Barnen kan springa runt på gräsmattan som omringas av en häck. Du har även ett förråd här, perfekt för att ställa undan gräsklipparen.

Uteplats

Upp för trappan till övervåningen når du först allrummet. Här har du chansen att ha en extra myshörna med soffgrupp och tv, alternativt göra om till ytterligare ett sovrum.

Sovrum 1

Vägg i vägg med allrummet hittar du hemmets största sovrum. Det passar perfekt för föräldrarna och har en egen stor klädkammare där alla kläder kan få plats.

Badrum

Badrummet når du om du svänger vänster efter trappan. Här har du badkar istället för dusch, annars är det likadant som det på nedervåningen.

Klädkammare

Mitt emot badrummet hittar du en extra liten klädkammare. Perfekt att förvara vinterkläder eller andra saker som hör en familj till.

Sovrum 2

Det andra sovrummet hittar du vägg i vägg med badrummet. Här har du bra utrymme för säng, leksaker och skrivbord för läxläsning.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet är lite större, och ligger vägg i vägg med det andra. Här har du också plats för säng, skrivbord och alla barnens leksaker.

Carport

På framsidan av ditt nya hus har du inte bara en mysig gräsmatta med kvällssol, utan du har också en carport som rymmer en bil. Skulle du ha en till har du plats för den på uppfarten.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla tillsammans på baksidan.

 • USP Special feature Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är god och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får helt egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljömässig standard. Även exteriört kommer miljön att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det bidrar till att skapa en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor.

 • Innergården

  Vi vet att livet med småbarn ofta betyder att man spenderar mycket tid intill bostaden. Då kan det vara skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär under mörka kvällar och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat men också socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ligger fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

 • Stort utbud av skolor och förskolor i Älta

  I Älta finns en rad skolor och förskolor. Absolut närmast är Sigfridsborgsskolan som inte ligger mer än några 100 meter bort från de planerade husen. Sigfridsborgsskolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn.

 • Nära Älta Centrum, Tyresö Centrum samt Sickla Handelsområde

  I Älta Centrum hittar du din närmsta service med bland annat mataffär och apotek. Från Ältadalen har du också nära till Tyresö Centrum, antingen med bil, eller via cykelvägen genom skogen. I Tyresö hittar du det mesta; butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Är du ute efter variation så ligger även Sickla handelsområde på bekvämt bilavstånd.

 • Bra kommunikationer samt gott om cykelvägar

  Med bil tar du dig smidigt upp på väg 229 mot Nynäsvägen och sedan vidare in mot staden. Alternativt så tar du väg 260 norrut och kommer då ut vid Järla Sjö. Kollektivt tar du bussen vid Sigfridsborgsskolan till Gullmarsplan och sedan därifrån vidare med buss/tvärbana eller tunnelbana. Nacka kommun satsar på nya cykelvägar för att öka resandet med cykel. Från Ältadalen har du alltså oändliga möjligheter att röra dig från A till B med cykel, det miljömässigt bästa valet!