Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med härliga ytor för barnen att leka fritt

Ditt nya yteffektiva hem bjuder på många ytor för barnen att leka på, och för föräldrarna att sitta på den mysiga altanen och njuta av lediga stunder.

Huset på 159 kvadratmeter består av en social nedervåning med altanen som en förlängning av vardagsrummet. Perfekt på sommaren när du kan bjuda över grannarna på grillning. På övervåningen hittar du familjens sovrum, det är tre stycken med möjlighet att göra om allrummet till ett fjärde ifall familjen växer.

Hall

Välkommen in i ditt nya hem, i hallen är det funktionalitet som gäller. Här har du klinkers på golvet och plats för att hänga undan familjens ytterkläder.

Duschrum

Badrummet hittar du i hallen. Här har du en duschhörna och klinkers på golvet samt kakel på väggarna.

Tvättstuga

Bredvid badrummet hittar du tvättstugan. Här har du miljösmart tvättmaskin och torktumlare, och en praktisk arbetsbänk ovanför som gör det enklare att vika och ta hand om familjens tvätt.

Kök och vardagsrum

Svänger du vänster från hallen når du köket och går du rakt fram når du vardagsrummet. Det är öppen planlösning så du tar dig enkelt runt på nedervåningen. Här har du utrymme för att samla alla vännerna och hela familjen för mysigt umgänge.

Uteplats

Via altandörren i vardagsrummet når du baksidan av huset. Här har du en stor uteplats, ett förråd samt en härlig gräsmatta där du kan spela många kubbmatcher med barnen.

Allrum

Mitt i huset hittar du trappan till övervåningen. Tar du den når du allrummet först. Här har du möjlighet att skapa ett extra vardagsrum, eller en arbetshörna om så önskas. Det går också att göra om detta till ett extra sovrum.

Sovrum 1

Svänger du höger från trappan, når du det största sovrummet. Det har fönster som vetter mot baksidan av huset, samt tre garderober och ett linneskåp.

Badrum

Badrummet på övervåningen finner du vägg i vägg med sovrum ett. Det har ett badkar istället för dusch. Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme.

Klädkammare

Du har en smart klädkammare placerad på övre plan. Den ligger mellan sovrum två och badrummet och här har du ett smart förvaringssystem som gör det enklare att organisera och sortera dina saker.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg med varandra hittar du sovrum två och tre. Men med en trapp som skiljer dem åt har du avskildhet. I båda sovrummen har du plats för säng, skrivbord och många leksaker.

Carport

På framsidan har du en härlig gräsmatta med kvällssol, och en asfalterad uppfart som leder till carporten där du har plats för att parkera bilen.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla tillsammans på baksidan.

 • USP Special feature Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är god och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får helt egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljömässig standard. Även exteriört kommer miljön att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det bidrar till att skapa en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor.

 • Innergården

  Vi vet att livet med småbarn ofta betyder att man spenderar mycket tid intill bostaden. Då kan det vara skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär under mörka kvällar och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat men också socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ligger fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

 • Stort utbud av skolor och förskolor i Älta

  I Älta finns en rad skolor och förskolor. Absolut närmast är Sigfridsborgsskolan som inte ligger mer än några 100 meter bort från de planerade husen. Sigfridsborgsskolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn.

 • Nära Älta Centrum, Tyresö Centrum samt Sickla Handelsområde

  I Älta Centrum hittar du din närmsta service med bland annat mataffär och apotek. Från Ältadalen har du också nära till Tyresö Centrum, antingen med bil, eller via cykelvägen genom skogen. I Tyresö hittar du det mesta; butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Är du ute efter variation så ligger även Sickla handelsområde på bekvämt bilavstånd.

 • Bra kommunikationer samt gott om cykelvägar

  Med bil tar du dig smidigt upp på väg 229 mot Nynäsvägen och sedan vidare in mot staden. Alternativt så tar du väg 260 norrut och kommer då ut vid Järla Sjö. Kollektivt tar du bussen vid Sigfridsborgsskolan till Gullmarsplan och sedan därifrån vidare med buss/tvärbana eller tunnelbana. Nacka kommun satsar på nya cykelvägar för att öka resandet med cykel. Från Ältadalen har du alltså oändliga möjligheter att röra dig från A till B med cykel, det miljömässigt bästa valet!