Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus04C, 5 Rum, 159 m²

Med härliga ytor för barnen att leka fritt

Ditt nya yteffektiva hem bjuder på många ytor för barnen att leka på, och för föräldrarna att sitta på den mysiga altanen och njuta av lediga stunder.

Huset på 159 kvadratmeter består av en social nedervåning med altanen som en förlängning av vardagsrummet. Perfekt på sommaren när du kan bjuda över grannarna på grillning. På övervåningen hittar du familjens sovrum, det är tre stycken med möjlighet att göra om allrummet till ett fjärde ifall familjen växer.

Hall

Välkommen in i ditt nya hem, i hallen är det funktionalitet som gäller. Här har du klinkers på golvet och plats för att hänga undan familjens ytterkläder.

Duschrum

Badrummet hittar du i hallen. Här har du en duschhörna och klinkers på golvet samt kakel på väggarna.

Tvättstuga

Bredvid badrummet hittar du tvättstugan. Här har du miljösmart tvättmaskin och torktumlare, och en praktisk arbetsbänk ovanför som gör det enklare att vika och ta hand om familjens tvätt.

Kök och vardagsrum

Svänger du vänster från hallen når du köket och går du rakt fram når du vardagsrummet. Det är öppen planlösning så du tar dig enkelt runt på nedervåningen. Här har du utrymme för att samla alla vännerna och hela familjen för mysigt umgänge.

Uteplats

Via altandörren i vardagsrummet når du baksidan av huset. Här har du en stor uteplats, ett förråd samt en härlig gräsmatta där du kan spela många kubbmatcher med barnen.

Allrum

Mitt i huset hittar du trappan till övervåningen. Tar du den når du allrummet först. Här har du möjlighet att skapa ett extra vardagsrum, eller en arbetshörna om så önskas. Det går också att göra om detta till ett extra sovrum.

Sovrum 1

Svänger du höger från trappan, når du det största sovrummet. Det har fönster som vetter mot baksidan av huset, samt tre garderober och ett linneskåp.

Badrum

Badrummet på övervåningen finner du vägg i vägg med sovrum ett. Det har ett badkar istället för dusch. Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme.

Klädkammare

Du har en smart klädkammare placerad på övre plan. Den ligger mellan sovrum två och badrummet och här har du ett smart förvaringssystem som gör det enklare att organisera och sortera dina saker.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg med varandra hittar du sovrum två och tre. Men med en trapp som skiljer dem åt har du avskildhet. I båda sovrummen har du plats för säng, skrivbord och många leksaker.

Carport

På framsidan har du en härlig gräsmatta med kvällssol, och en asfalterad uppfart som leder till carporten där du har plats för att parkera bilen.

Hemfakta

Bostad
Hus04C
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
159 m²
Tomt
479 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter