Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus03B, 5 Rum, 141 m²

Nära grönområden och cykelavstånd till centrum

I detta barnvänliga område bor du nära både lekparken, grönområden och du kan enkelt cykla in till Älta centrum.

Ditt nya hem bjuder inte bara på ett bra läge utan också på 141 välplanerade kvadratmeter. Här har du tre sovrum på övervåningen, ett stort vardagsrum och ett funktionellt kök samt en härlig uteplats med förmiddagssol och en mysig gräsmatta barnen kan leka på.

Entré

Din entré bjuder på klinkers på golvet och utrymme för att hänga av sig ytterkläderna. Här hittar du även ett av badrummen och tvättstugan.

Badrum

Direkt till höger när du kliver in genom ytterdörren når du ett av badrummen. Det har en bra storlek och rymmer duschhörna, toalettstol och handfat med spegelskåp ovanför.

Tvättstuga

Din tvättstuga är utrustad med energivänlig tvättmaskin och torktumlare och har en egen separat groventré som du når via uppfarten.

Kök och vardagsrum

Ditt nya och härliga kök når du om du tar vänster i hallen. Här har du bra arbetsytor och plats för ett matbord för minst sex personer sittandes. I vardagsrummet har du stora fönster som vetter ut mot baksidan vilket ger ett väldigt fint ljusinsläpp till rummet.

Uteplats

Din härliga altan och baksidan av huset når du via vardagsrummet. Här har du plats för utemöbler och du har även ett förråd att ställa undan gräsklipparen i.

Allrum

Uppför den svängda trappan når du allrummet. Här har du ett extra utrymme att ha en till soffa eller en liten arbetshörna.

Sovrum 1 med klädkammare

Rakt fram när du kommer upp från trappan, når du sovrum ett. Det är hemmet största sovrum och har en klädkammare på nästan tre kvadratmeter.

Badrum

Svänger du vänster från trappan når du badrummet först. Det har badkar och helkaklade väggar.

Klädkammare 2

En till lite mindre klädkammare finns på övervåningen, den är placerad mellan sovrum ett och tre.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två och tre är nästan lika stora, det tredje är en kvadratmeter större än det andra. De rymmer båda två en säng, ett skrivbord och massor av legobygge.

Carport

På framsidan av ditt nya hus har du en asfalterad uppfart som slutar i en carport där du har plats för en bil. Utöver uppfarten har du en mysig liten gräsmatta med kvällssol.

Hemfakta

Bostad
Hus03B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
141 m²
Tomt
471 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter