Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Nära grönområden och cykelavstånd till centrum

I detta barnvänliga område bor du nära både lekparken, grönområden och du kan enkelt cykla in till Älta centrum.

Ditt nya hem bjuder inte bara på ett bra läge utan också på 141 välplanerade kvadratmeter. Här har du tre sovrum på övervåningen, ett stort vardagsrum och ett funktionellt kök samt en härlig uteplats med förmiddagssol och en mysig gräsmatta barnen kan leka på.

Entré

Din entré bjuder på klinkers på golvet och utrymme för att hänga av sig ytterkläderna. Här hittar du även ett av badrummen och tvättstugan.

Badrum

Direkt till höger när du kliver in genom ytterdörren når du ett av badrummen. Det har en bra storlek och rymmer duschhörna, toalettstol och handfat med spegelskåp ovanför.

Tvättstuga

Din tvättstuga är utrustad med energivänlig tvättmaskin och torktumlare och har en egen separat groventré som du når via uppfarten.

Kök och vardagsrum

Ditt nya och härliga kök når du om du tar vänster i hallen. Här har du bra arbetsytor och plats för ett matbord för minst sex personer sittandes. I vardagsrummet har du stora fönster som vetter ut mot baksidan vilket ger ett väldigt fint ljusinsläpp till rummet.

Uteplats

Din härliga altan och baksidan av huset når du via vardagsrummet. Här har du plats för utemöbler och du har även ett förråd att ställa undan gräsklipparen i.

Allrum

Uppför den svängda trappan når du allrummet. Här har du ett extra utrymme att ha en till soffa eller en liten arbetshörna.

Sovrum 1 med klädkammare

Rakt fram när du kommer upp från trappan, når du sovrum ett. Det är hemmet största sovrum och har en klädkammare på nästan tre kvadratmeter.

Badrum

Svänger du vänster från trappan når du badrummet först. Det har badkar och helkaklade väggar.

Klädkammare 2

En till lite mindre klädkammare finns på övervåningen, den är placerad mellan sovrum ett och tre.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två och tre är nästan lika stora, det tredje är en kvadratmeter större än det andra. De rymmer båda två en säng, ett skrivbord och massor av legobygge.

Carport

På framsidan av ditt nya hus har du en asfalterad uppfart som slutar i en carport där du har plats för en bil. Utöver uppfarten har du en mysig liten gräsmatta med kvällssol.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla tillsammans på baksidan.

 • USP Special feature Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är god och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får helt egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljömässig standard. Även exteriört kommer miljön att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det bidrar till att skapa en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor.

 • Innergården

  Vi vet att livet med småbarn ofta betyder att man spenderar mycket tid intill bostaden. Då kan det vara skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär under mörka kvällar och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat men också socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ligger fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

 • Stort utbud av skolor och förskolor i Älta

  I Älta finns en rad skolor och förskolor. Absolut närmast är Sigfridsborgsskolan som inte ligger mer än några 100 meter bort från de planerade husen. Sigfridsborgsskolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn.

 • Nära Älta Centrum, Tyresö Centrum samt Sickla Handelsområde

  I Älta Centrum hittar du din närmsta service med bland annat mataffär och apotek. Från Ältadalen har du också nära till Tyresö Centrum, antingen med bil, eller via cykelvägen genom skogen. I Tyresö hittar du det mesta; butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Är du ute efter variation så ligger även Sickla handelsområde på bekvämt bilavstånd.

 • Bra kommunikationer samt gott om cykelvägar

  Med bil tar du dig smidigt upp på väg 229 mot Nynäsvägen och sedan vidare in mot staden. Alternativt så tar du väg 260 norrut och kommer då ut vid Järla Sjö. Kollektivt tar du bussen vid Sigfridsborgsskolan till Gullmarsplan och sedan därifrån vidare med buss/tvärbana eller tunnelbana. Nacka kommun satsar på nya cykelvägar för att öka resandet med cykel. Från Ältadalen har du alltså oändliga möjligheter att röra dig från A till B med cykel, det miljömässigt bästa valet!