Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus02B, 5 Rum, 141 m²

Solläge och gröna ytor

Med gräsmatta både framför och på baksidan av huset kan du låta barnen leka fritt ute när du själv sitter och njuter av solen på altanen

Ditt nya hem är på 141 kvadratmeter och består av ett stort vardagsrum där altanen blir en naturlig förlängning under de varmare delarna av året. På övervåningen har du tre sovrum och ett mysigt allrum. Ältadalen ligger med cykelavstånd till Älta centrum och barnen har inte långt till skolan.

Entré

Din entré erbjuder klinkers på golvet samt plats att hänga undan familjens ytterkläder. Här tar du dig enkelt vidare antingen till köket eller till vardagsrummet.

Duschrum

I hallen och entrén hittar du ett av dina badrum. Det har helkaklade väggar samt en duschhörna.

Tvättstuga

Bredvid badrummet hittar du din tvättstuga som även har en separat groventré. Den är utrustad med tvättmaskin och torktumlare, och har bra ytor för att enkelt kunna ta hand om familjens tvätt.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök och vardagsrum är stort och har öppen planlösning mellan varandra. Köket har plats för mer än en kock och i vardagsrummet har du utrymme för en soffgrupp som rymmer hela familjen.

Uteplats

Din uteplats och baksidan av huset når du via vardagsrummet. Här har du förmiddagssol och en fin gräsmatta, det är även här du hittar husets förråd.

Allrum

Upp för trappan når du först allrummet. Här har du ett extra rum att använda som ett till vardagsrum om så önskas.

Sovrum 1

Mitt emot trappan hittar du sovrum ett. Här har du en stor klädkammare och plats för en dubbelsäng.

Badrum

Hemmets andra badrum är praktiskt nog placerat på övervåningen mellan sovrum två och allrummet. Här har du ett badkar istället för dusch.

Klädkammare 2

Mitt emot badrummet hittar du en till klädkammare. Här har du en extra yta att förvara familjens saker på.

Sovrum 2 och 3

De två andra sovrummen är nästan lika stora och ligger vägg i vägg. Här har du plats för säng, skrivbord för läxläsning och barnens alla leksaker.

Carport

Vid sidan av ditt nya hus har du en carport där du får plats med en bil. Utanför den har du en asfalterad uppfart och framför huset har du en mysig liten gräsmatta.

Hemfakta

Bostad
Hus02B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
141 m²
Tomt
433 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter