Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Solläge och gröna ytor

Med gräsmatta både framför och på baksidan av huset kan du låta barnen leka fritt ute när du själv sitter och njuter av solen på altanen

Ditt nya hem är på 141 kvadratmeter och består av ett stort vardagsrum där altanen blir en naturlig förlängning under de varmare delarna av året. På övervåningen har du tre sovrum och ett mysigt allrum. Ältadalen ligger med cykelavstånd till Älta centrum och barnen har inte långt till skolan.

Entré

Din entré erbjuder klinkers på golvet samt plats att hänga undan familjens ytterkläder. Här tar du dig enkelt vidare antingen till köket eller till vardagsrummet.

Duschrum

I hallen och entrén hittar du ett av dina badrum. Det har helkaklade väggar samt en duschhörna.

Tvättstuga

Bredvid badrummet hittar du din tvättstuga som även har en separat groventré. Den är utrustad med tvättmaskin och torktumlare, och har bra ytor för att enkelt kunna ta hand om familjens tvätt.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök och vardagsrum är stort och har öppen planlösning mellan varandra. Köket har plats för mer än en kock och i vardagsrummet har du utrymme för en soffgrupp som rymmer hela familjen.

Uteplats

Din uteplats och baksidan av huset når du via vardagsrummet. Här har du förmiddagssol och en fin gräsmatta, det är även här du hittar husets förråd.

Allrum

Upp för trappan når du först allrummet. Här har du ett extra rum att använda som ett till vardagsrum om så önskas.

Sovrum 1

Mitt emot trappan hittar du sovrum ett. Här har du en stor klädkammare och plats för en dubbelsäng.

Badrum

Hemmets andra badrum är praktiskt nog placerat på övervåningen mellan sovrum två och allrummet. Här har du ett badkar istället för dusch.

Klädkammare 2

Mitt emot badrummet hittar du en till klädkammare. Här har du en extra yta att förvara familjens saker på.

Sovrum 2 och 3

De två andra sovrummen är nästan lika stora och ligger vägg i vägg. Här har du plats för säng, skrivbord för läxläsning och barnens alla leksaker.

Carport

Vid sidan av ditt nya hus har du en carport där du får plats med en bil. Utanför den har du en asfalterad uppfart och framför huset har du en mysig liten gräsmatta.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla tillsammans på baksidan.

 • USP Special feature Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är god och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får helt egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljömässig standard. Även exteriört kommer miljön att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det bidrar till att skapa en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor.

 • Innergården

  Vi vet att livet med småbarn ofta betyder att man spenderar mycket tid intill bostaden. Då kan det vara skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär under mörka kvällar och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat men också socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ligger fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

 • Stort utbud av skolor och förskolor i Älta

  I Älta finns en rad skolor och förskolor. Absolut närmast är Sigfridsborgsskolan som inte ligger mer än några 100 meter bort från de planerade husen. Sigfridsborgsskolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn.

 • Nära Älta Centrum, Tyresö Centrum samt Sickla Handelsområde

  I Älta Centrum hittar du din närmsta service med bland annat mataffär och apotek. Från Ältadalen har du också nära till Tyresö Centrum, antingen med bil, eller via cykelvägen genom skogen. I Tyresö hittar du det mesta; butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Är du ute efter variation så ligger även Sickla handelsområde på bekvämt bilavstånd.

 • Bra kommunikationer samt gott om cykelvägar

  Med bil tar du dig smidigt upp på väg 229 mot Nynäsvägen och sedan vidare in mot staden. Alternativt så tar du väg 260 norrut och kommer då ut vid Järla Sjö. Kollektivt tar du bussen vid Sigfridsborgsskolan till Gullmarsplan och sedan därifrån vidare med buss/tvärbana eller tunnelbana. Nacka kommun satsar på nya cykelvägar för att öka resandet med cykel. Från Ältadalen har du alltså oändliga möjligheter att röra dig från A till B med cykel, det miljömässigt bästa valet!