Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus 240, 5 Rum, 139 m²

Beskrivning

Flytta in i kvarteret med naturen som granne

Låt minstingarna leka på den rymliga hörntomten, eller packa picknickkorgen för en friluftsdag i närliggande Hellasgården. Här i Ältadalen har du aldrig långt till lummiga parker och skogspromenader.

Förutom närheten till naturen har du också skolor och närservice på promenadvänligt avstånd. I familjens nya hem väntar två praktiskt planerade planlösningar av stilrena och hållbara material. På uteplatsen går det att duka upp till trädgårdsfesten, och behöver du lite ensamtid kan ett avkopplande bad på övervåningen göra susen.

Entré och hall

Det vädertåliga klinkergolvet underlättar när barnen klampar in med kängorna en töig vinterdag. Här i din nya hall möts du av ett öppet rum med plats för jackorna, skorna och alla de olika mössorna. Direkt till höger finns gästtoaletten och därefter hemmets tvättstuga.

Kök och vardagsrum

När vännerna med barn kommer på fika finns det gott om plats runt bordet vid matplatsen. Vid den långa köksbänken ryms det örtväxter, och under göms smarta förvaringslösningar. I ditt kök finns det även vitvaror som är snälla båda mot miljön och plånboken. Vardagsrummet bjuder på stora fönster mot uteplatsen i väst och här kan du möblera med designsoffan och festbordet.

Uteplats

När våren kommer med sin värme blir uteplatsen en utökning av vardagsrummet. När det nalkas midsommarfest eller kanske kräftskiva finns det gott om plats att hänga på. Trädäcket går smidigt över till gräsmattan som går runt knuten i norr och sedan till framsidan.

Sovrum 1

Här i hemmets största sovrum kan barnen hoppa i dubbelsängen när inte föräldrarna ser. Fönstret vetter mot kvällssolen i väst och det finns också ett mindre fönster på söderväggen. Till rummet finns också en helt egen klädkammare med praktiska klädstänger.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen passar lika bra som gästrum, arbetsrum eller barnrum. Här ryms det en säng, skrivbord och bokhylla och ljuset sipprar in från morgonsolen i öst. Dessutom finns en gemensam klädkammare utanför dörrarna.

Allrum

Ovanför trappan ligger övervåningens allrum med gott om plats till soffgrupp, bänk och hylla. Här kan hela familjen mysa, umgås och slappa framför härliga filmer och serier. Väntar familjen tillökning kan rummet delas upp till ännu ett sovrum.

Badrum 1 och 2

Under burriga höstkvällar blir badrummets badkar en värmande tillflykt. Dessutom kan fötterna bli extra pigga mot den gömda golvvärmen i de båda rummen. I nedervåningens badrum finns också en dusch.

Tvättstuga

I hemmets nya tvättstuga med groventré finns bra arbetsbänk för tvättvikning, och intill även en rostfri ho bra för fläckgnuggning av barnens finkläder.

Parkering och förråd

Även bilen får eget tak över huvudet några kliv från husets entré. I anslutning till uteplatsen på baksidan finns uteförrådet. Här kan ni gömma utemöbler, blommor i vinterdvala och annat smått och gott.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Här i ditt nya hem finns det gott om plats för stora umgängen och familjemiddagar, men också för ensamtid. Direkt utanför väntar ett familjevänligt kvarter med gemensamma ytor, och barnen kan enkelt springa över till sina kompisar för att leka. Till både förskola och skola är det gångavstånd även för de minsta. De lite större kan ta cykeln på någon av områdets cykelvägar. Vill ni bara ta det lugnt hemma så finns det gott om plats att göra det på altanen eller husets gräsmatta.

 • Nära naturen

  Närheten till Nackareservatet gör naturen till en självklar del av livet här i Ältadalen. Här finns stora möjligheter att hitta din egen oas för att koppla av och följa årstidernas växlingar. Reservatet omfattar 829 hektar skog och sjösystem, med ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår. Inom reservatet finns tre friluftsbad, en golfbana och flera klubbstugor. Här finns även fem sjöar där du kan prova fiskelyckan om du har ett fiskekort.

 • Nära storstaden

  På bekvämt pendlingsavstånd från ditt hem i Ältadalen finns Nacka Forum, Tyresö centrum men också storstadspulsen i city. Närmast hemma finns Tyresö Centrum som gör att du bara har tre kilometer till service och butiker. Här kan du handla allt du behöver till hela familjen eller gå ut och äta på restaurang utan att behöva åka långt hemifrån. Vill du känna storstadens puls tar du dig enkelt in till city med buss på 30 minuter.

 • Nära sporten

  För den idrottsintresserade har Älta massor att bjuda på. En dryg kilometer från Ältadalen ligger Älta Idrottsplats med fotbollsplan och bad i Ältasjön. Utöver fotboll finns här verksamhet för ishockey, innebandy, handboll, gymnastik, konståkning, tennis, skidor och motion. För naturintresserade finns scoutstugan i Hedvigslund där Älta scoutkår huserat sedan 1958. Och är det golf som lockar åker du enkelt till Tyresö golfklubb. I Tyresö finns även en simhall med äventyrsbad.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben