Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Lev nära lugnet i naturkära Ältadalen

Cykla till Ältasjön, ta en skogspromenad eller få med barnen till Hellasgården. I ditt nya hem är det alltid nära till aktiviteter och hemmavid väntar öppna planlösningar perfekta för stora umgängen.

I Ältadalen finns ditt nya rymliga hem som passar när det nalkas grillfest eller en filmkväll med familjen. Utanför väntar ett socialt kvarter med närhet till naturen likväl som praktiska vardagsinköp i Älta Centrum. Där hemma möts du av två badrum, praktisk tvättstuga och möjlighet till fyra sovrum om familjen väntar tillökning.

Entré och hall

Hemmets entré har ett smidigt klinkergolv som underlättar städningen av insläpande grus. Direkt till höger finns nedervåningens gästtoalett och längre in i hallen finns det plats för hatthylla och skoställ.

Kök och vardagsrum

I den ljusa matsalsdelen med fönster mot framsidan finns det väl tilltagen plats för stort middagsbord. Vidare in i köket möts du av klimatsmarta vitvaror, långa bänkytor och praktisk förvaring. Längre in i vardagsrummet finns det gott om plats för stort möblemang som favoritsoffan och långbordet. Direkt från vardagsrummet kliver du också ut på din nya uteplats med stilrent trädäck.

Uteplats

Här kommer familjen spendera många soliga dagar under de varmare månaderna. Det stora däcket rymmer stort bord och mjuka solstolar. Medan barnen leker på gräsmattan kan du också ligga här och läsa den nya favoritboken.

Sovrum 1

En trappa upp finns det stora sovrummet med ett härligt ljusinsläpp från nordväst. Här kan du spendera sovmorgon utan att störas av direkt solljus. Dessutom har sovrummet en helt egen klädkammare med klädstänger och praktiska förvaringslösningar.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen finns också familjens två mindre sovrum. Här finns gott om utrymme för säng, bokhylla eller skrivbord, och barnen kan också bygga på sina egna lekhörnor. Strax utanför rummen finns en gemensam klädkammare med hylla och klädstång.

Allrum

Precis ovanför trappan finns familjens mysrum. Här kan ni tillsammans hänga oavsett om ni vill ha en energisk spelkväll eller titta på en underhållande långfilm. Rummet kan också enkelt förvandlas till ett fjärde sovrum.

Badrum 1 och 2

Det stora badrummet på övervåningen tillåter långa och avkopplande stunder i ditt nya badkar. Som tur är finns även nedervåningens badrum om familjens övriga medlemmar möter nödens lag. Båda rummen är helkaklade och har skön golvvärme.

Tvättstuga

När tvättkorgen är full finns det en bekväm arbetsyta att sortera på. Under bänken gömmer sig maskinerna och bredvid finns en rostfri ho. Tvättstugan har också en praktisk groventré ut mot bilens carport.

Parkering och förråd

När du ska ta bussen in till stan kan bilen få stå kvar i hemmets carport. Mot baksidan finns också ett förråd med utrymme till förvaringen av utemöblerna och gräsklipparen.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Här i ditt nya hem finns det gott om plats för stora umgängen och familjemiddagar, men också för ensamtid. Direkt utanför väntar ett familjevänligt kvarter med gemensamma ytor, och barnen kan enkelt springa över till sina kompisar för att leka. Till både förskola och skola är det gångavstånd även för de minsta. De lite större kan ta cykeln på någon av områdets cykelvägar. Vill ni bara ta det lugnt hemma så finns det gott om plats att göra det på altanen eller husets gräsmatta.

 • Nära naturen

  Närheten till Nackareservatet gör naturen till en självklar del av livet här i Ältadalen. Här finns stora möjligheter att hitta din egen oas för att koppla av och följa årstidernas växlingar. Reservatet omfattar 829 hektar skog och sjösystem, med ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår. Inom reservatet finns tre friluftsbad, en golfbana och flera klubbstugor. Här finns även fem sjöar där du kan prova fiskelyckan om du har ett fiskekort.

 • Nära storstaden

  På bekvämt pendlingsavstånd från ditt hem i Ältadalen finns Nacka Forum, Tyresö centrum men också storstadspulsen i city. Närmast hemma finns Tyresö Centrum som gör att du bara har tre kilometer till service och butiker. Här kan du handla allt du behöver till hela familjen eller gå ut och äta på restaurang utan att behöva åka långt hemifrån. Vill du känna storstadens puls tar du dig enkelt in till city med buss på 30 minuter.

 • Nära sporten

  För den idrottsintresserade har Älta massor att bjuda på. En dryg kilometer från Ältadalen ligger Älta Idrottsplats med fotbollsplan och bad i Ältasjön. Utöver fotboll finns här verksamhet för ishockey, innebandy, handboll, gymnastik, konståkning, tennis, skidor och motion. För naturintresserade finns scoutstugan i Hedvigslund där Älta scoutkår huserat sedan 1958. Och är det golf som lockar åker du enkelt till Tyresö golfklubb. I Tyresö finns även en simhall med äventyrsbad.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben