Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus 233, 5 Rum, 139 m²

Hemmet mitt emellan friluftsliv och storstadpuls

Här lever familjen i en generös planlösning med en uteplats som förlänger vardagsrummet under varmare månader. Utanför väntar ett mysigt kvarter nära till skogspromenader och bussen in till Slussen.

I familjens nya hem finns det gott om plats när det nalkas barnkalas eller födelsedagsfest. Nedervåningens rymd bjuder in till långbord och härliga middagar, samtidigt som närhet till natur men också övervåningens skilda rum ger plats för återhämtning. Tröttnar du på lugnet så tar bussen dig till storstadsvimlet på ungefär 30 minuter.

Entré och hall

När du går in i ditt nya hem möts du av ett vackert ljusinsläpp samtidigt som dina skor kliver på ett städvänligt och vädertåligt klinkergolv. Vidare in i hallen finns det plats för att hänga av jackor och ställa av skor. Här hittar du också dammsugarens hem – städskåpet.

Kök och vardagsrum

I ditt nya kök finns långa bänkytor och praktiska förvaringsmöjligheter. Det underlättar också att kyl och frys är i fullhöjd vilket ger gott om plats för råvaror. Matplatsdelen är väl tilltagen för ett stort bord med många sittplatser. När du går vidare till vardagsrummet möts du av stora fönster med utsikt mot träden och baksidan. Här får du rum både med den stora soffgruppen och festliga långbordet.

Uteplats

Det praktiska och stilrena trädäcket ger plats för olika typer av möblemang och odling. Uteplatsen övergår smidigt till baksidans gräsmatta där barnen kan leka fritt, och under sommarhalvåret blir detta hemmets förlängda vardagsrum.

Sovrum 1

I anslutning till familjens största sovrum finns en stor klädkammare med hyllplan och klädstänger. Sovrummet har ett stort fönster som vetter mot baksidan i nordväst och ett mindre fönster mot hemmets södra sida. Inne i rummet finns det gott om plats för den stora dubbelsängen, nattduksbord och byrå.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum är passande för barnkammare eller arbetsrum. Här får du plats att möblera med säng, skrivbord och lekrum. Strax utanför rummen finns en gemensam klädkammare med plats för barnens kläder och andra saker som behöver en snabb gömma.

Allrum

I hemmets allrum finns goda möjligheter till återkommande fredagsmys. Här kan du kolla på filmklassiker eller spendera ett helt seriemaraton. Om familjen växer kan en smidig extravägg göra om allrummet till ett fjärde sovrum.

Badrum 1 och 2

Nu behöver inte familjen köa till badrummet längre. I nedervåningens badrum finns en praktisk hörndusch medan övervåningens större badrum har ett badkar. Dessutom är båda rummen helkaklade och utrustade med kyltrotsig golvvärme.

Tvättstuga

På nedervåningen finns hemmets tvättstuga med egen groventré. Placeringen av tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra ger plats för en praktisk arbetsbänk ovanför. Detta underlättar både sorteringen och vikningen av familjens tvätt.

Parkering och förvaring

Sist men inte minst finns hemmets carport till höger om entrén. Med några fler kliv mot baksidan hittar du också ett praktiskt förråd till förvaring av utemöbler, gräsklippare och leksaker.

Hemfakta

Bostad
Hus 233
Bostadstyp
Fristående hus
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
380 m²
I grannskapet

Grönområde i närheten

Vattennära

Lekplats

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben