Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjens oas trettio minuter från storstadspulsen

I naturnära Älta är skogens lugn alltid närvarande. Här finns allt som familjen behöver och blir du trött på lugnet tar bussen dig till stan på 30 minuter. Med andra ord det bästa av två världar.

Ditt hem är rymligt och öppet med stora fönsterpartier mot träden och trädgården. I familjens nya hem finns det ytor för stora sällskap och vill du ha tid för återhämtning kan du slappna av på uteplatsen med utsikt över skogsdungen. Utanför dörren hittar du ett aktivt kvarter med småstadskänsla och sällskapliga ytor för dig och grannarna.

Entré och hall

Från framsidans entré kommer du in till din nya stora hall. Här möts du av ett praktiskt klinkergolv som underlättar städningen av lera och grus. Direkt till höger finns det gott om plats till förvaringen av jackor, skor och barnens ytterkläder. Längst in finns också ett städskåp där dammsugaren får vila mellan städningarna.

Kök och vardagsrum

Den öppna matplatsen ger plats för ett ordentligt middagsbord med många sittplatser. I köksdelen finns bra förvaringsfunktioner och ena sidan bjuder på praktiska tillagningsytor. Här finns det gott om utrymme för råvarorna i den klimatsmarta kylen och frysen. Vidare in i vardagsrummet ryms favoritsoffan tillsammans med ett snyggt middagsbord för festerna. Det finns också förberedd plats för braskamin.

Uteplats

Det stilrena trädäcket binder ihop uteplats med vardagsrummet under sommarmånaderna. Här kan familjen umgås under många soliga dagar, och de vuxna kan hålla ett öga på barnen som leker i trädgården. Här finns plats till olika typer av möblering.

Sovrum 1

I ditt nya sovrum finns ett stort fönster som vetter mot kvällssolen i nordväst. Här kan ni möblera med en ordentlig dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Längs rummets ena vägg finns en skjutdörrsgarderob med platsbyggda förvaringslösningar.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen ligger också de två mindre sovrummen. Här finns det gott om plats till sängen, skrivbordet och barnens favorit - lekhörnan. Här kan familjens mindre medlemmar leka i timtal.

Allrum

Övervåningens stora allrum passar bra för familjens återkommande fredagsmys. Väntas tillökning kan en extravägg förvandla rummet till ett fjärde sovrum.

Klädkammare

Den gemensamma klädkammaren har bra förvaringslösningar med klädstång och hyllor. Här ryms allt ifrån sommarklänningarna till sådant som behövs skuffas undan för stunden.

Badrum 1 och 2

På övervåningen hittar du även familjens stora badrum med badkar och praktisk golvvärme. Här kan barnen leka vattenmonster utan några som helst bekymmer eftersom väggarna är helkaklade. Intill entrén finns nedervåningens badrum med praktisk hörndusch.

Tvättstuga

I anslutningen till hallen finns hemmets tvättstuga uppbyggd med smidig arbetsyta. Här kan du i lugn och ro vika och sortera din tvätt. Det finns också en smidig groventré ut till hemmets carport.

Parkering och förvaring

Familjens bil får sitt egna hem till höger om entrén och pulkorna kan du enklast förvara i uteförrådet på baksidan.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Här i ditt nya hem finns det gott om plats för stora umgängen och familjemiddagar, men också för ensamtid. Direkt utanför väntar ett familjevänligt kvarter med gemensamma ytor, och barnen kan enkelt springa över till sina kompisar för att leka. Till både förskola och skola är det gångavstånd även för de minsta. De lite större kan ta cykeln på någon av områdets cykelvägar. Vill ni bara ta det lugnt hemma så finns det gott om plats att göra det på altanen eller husets gräsmatta.

 • Nära naturen

  Närheten till Nackareservatet gör naturen till en självklar del av livet här i Ältadalen. Här finns stora möjligheter att hitta din egen oas för att koppla av och följa årstidernas växlingar. Reservatet omfattar 829 hektar skog och sjösystem, med ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår. Inom reservatet finns tre friluftsbad, en golfbana och flera klubbstugor. Här finns även fem sjöar där du kan prova fiskelyckan om du har ett fiskekort.

 • Nära storstaden

  På bekvämt pendlingsavstånd från ditt hem i Ältadalen finns Nacka Forum, Tyresö centrum men också storstadspulsen i city. Närmast hemma finns Tyresö Centrum som gör att du bara har tre kilometer till service och butiker. Här kan du handla allt du behöver till hela familjen eller gå ut och äta på restaurang utan att behöva åka långt hemifrån. Vill du känna storstadens puls tar du dig enkelt in till city med buss på 30 minuter.

 • Nära sporten

  För den idrottsintresserade har Älta massor att bjuda på. En dryg kilometer från Ältadalen ligger Älta Idrottsplats med fotbollsplan och bad i Ältasjön. Utöver fotboll finns här verksamhet för ishockey, innebandy, handboll, gymnastik, konståkning, tennis, skidor och motion. För naturintresserade finns scoutstugan i Hedvigslund där Älta scoutkår huserat sedan 1958. Och är det golf som lockar åker du enkelt till Tyresö golfklubb. I Tyresö finns även en simhall med äventyrsbad.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben