Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus 229, 5 Rum, 158 m²

Familjens oas trettio minuter från storstadspulsen

I naturnära Älta är skogens lugn alltid närvarande. Här finns allt som familjen behöver och blir du trött på lugnet tar bussen dig till stan på 30 minuter. Med andra ord det bästa av två världar.

Ditt hem är rymligt och öppet med stora fönsterpartier mot träden och trädgården. I familjens nya hem finns det ytor för stora sällskap och vill du ha tid för återhämtning kan du slappna av på uteplatsen med utsikt över skogsdungen. Utanför dörren hittar du ett aktivt kvarter med småstadskänsla och sällskapliga ytor för dig och grannarna.

Entré och hall

Från framsidans entré kommer du in till din nya stora hall. Här möts du av ett praktiskt klinkergolv som underlättar städningen av lera och grus. Direkt till höger finns det gott om plats till förvaringen av jackor, skor och barnens ytterkläder. Längst in finns också ett städskåp där dammsugaren får vila mellan städningarna.

Kök och vardagsrum

Den öppna matplatsen ger plats för ett ordentligt middagsbord med många sittplatser. I köksdelen finns bra förvaringsfunktioner och ena sidan bjuder på praktiska tillagningsytor. Här finns det gott om utrymme för råvarorna i den klimatsmarta kylen och frysen. Vidare in i vardagsrummet ryms favoritsoffan tillsammans med ett snyggt middagsbord för festerna. Det finns också förberedd plats för braskamin.

Uteplats

Det stilrena trädäcket binder ihop uteplats med vardagsrummet under sommarmånaderna. Här kan familjen umgås under många soliga dagar, och de vuxna kan hålla ett öga på barnen som leker i trädgården. Här finns plats till olika typer av möblering.

Sovrum 1

I ditt nya sovrum finns ett stort fönster som vetter mot kvällssolen i nordväst. Här kan ni möblera med en ordentlig dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Längs rummets ena vägg finns en skjutdörrsgarderob med platsbyggda förvaringslösningar.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen ligger också de två mindre sovrummen. Här finns det gott om plats till sängen, skrivbordet och barnens favorit - lekhörnan. Här kan familjens mindre medlemmar leka i timtal.

Allrum

Övervåningens stora allrum passar bra för familjens återkommande fredagsmys. Väntas tillökning kan en extravägg förvandla rummet till ett fjärde sovrum.

Klädkammare

Den gemensamma klädkammaren har bra förvaringslösningar med klädstång och hyllor. Här ryms allt ifrån sommarklänningarna till sådant som behövs skuffas undan för stunden.

Badrum 1 och 2

På övervåningen hittar du även familjens stora badrum med badkar och praktisk golvvärme. Här kan barnen leka vattenmonster utan några som helst bekymmer eftersom väggarna är helkaklade. Intill entrén finns nedervåningens badrum med praktisk hörndusch.

Tvättstuga

I anslutningen till hallen finns hemmets tvättstuga uppbyggd med smidig arbetsyta. Här kan du i lugn och ro vika och sortera din tvätt. Det finns också en smidig groventré ut till hemmets carport.

Parkering och förvaring

Familjens bil får sitt egna hem till höger om entrén och pulkorna kan du enklast förvara i uteförrådet på baksidan.

Hemfakta

Bostad
Hus 229
Bostadstyp
Fristående hus
Antal rum
5
Storlek
158 m²
Tomt
410 m²
I grannskapet

Grönområde i närheten

Vattennära

Lekplats

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben