Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus 228, 5 Rum, 139 m²

Välplanerat hem ett stenkast från naturen

En skogspromenad eller bara mysa hemma någonstans på dina två våningar. I Ältadalen finns lugnet alltid nära till hands vare sig du är på baksidans uteplats eller på tur i den stillsamma naturen.

I familjens nya hem möts du av öppna ytor, perfekta för umgänge och stora middagar. Den generösa matplatsen har härligt ljusinsläpp och bjuder in till långa söndagsbruncher. I vardagsrummet blickar de stora fönsterna ut mot skogsdungen och träden i nordväst. Här finns praktiska förvaringslösningar och inte minst av allt – ditt nya hem är Svanenmärkt.

Entré och hall

När du kliver in genom hemmets entré möts du av ljusa och öppna ytor. På golvet finns ett klinkergolv som underlättar grusstädningen, och fortsätter du inåt finns även ett stort utrymme för familjens ytterkläder. Till höger ligger hemmets tvättstuga.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök har rymliga köksbänkar och energismarta vitvaror. Här göms också bra förvaringsmöjligheter och vid matplatsen finns det plats för många runt middagsbordet. Några fler steg mot vardagsrummet öppnas stora ytor för den rejäla soffgruppen och här ryms även långbordet för födelsedagsmiddagarna.

Uteplats

När sommarvärmen kryper sig på blir uteplatsen en förlängning av vardagsrummet. Här kan familjen och vännerna spendera många grillkvällar tillsammans. Uteplatsens trädäck övergår smidigt till gräsmattan som passar till grönskande odling och lek för barnen. Gräsmattan fortsätter sedan runt knuten mot hemmets sydvästra sida där det inväntar många soltimmar.

Sovrum 1

I hemmets största sovrum finns egen klädkammare med praktisk klädstång och hyllor. Här kan du möblera med mjuka dubbelsängen och nattduksborden. Det stora fönstret mot nordväst ger ett lugnt.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen gör sig bra för tonåringen eller de mindre barnen. Här är det enkelt att möblera efter behov och båda rummen har fönster som vetter mot framsidan i sydost.

Klädkammare

Förutom klädkammaren till det större sovrummet finns ytterligare ett i anslutning till allrummet. Här finns det praktiska förvaringsmöjligheter med plats för avhängning och annan förvaring

Allrum

På övervåningen hittar du även det perfekta rummet för långa filmkvällar och mysigt familjehäng. En idealisk plats för umgänge som också går att göra om till ett fjärde sovrum om familjen växer.

Badrum 1 och 2

Två rum underlättar när hela familjen ska upp och iväg på morgonkvisten. I ditt nya helkaklade badrum på övervåningen finns sjölejonets bästa kompis – badkaret. Du kan också glädjas av bekväm golvvärme för vinterfrusna fötter både i badrummet på nedervåningen och övervåningen.

Tvättstuga

Vägg i vägg med gästtoaletten hittar du familjens praktiska tvättstuga. Den smidiga bänkytan ovanför maskinerna underlättar sortering och vikning av tvätten, och i den rostfria hon kan de svåraste fläckarna gnuggas bort.

Parkering och förvaring

Bilen får plats under carporten och på uppfarten, och baksidans uteförråd ger plats till förvaring av utemöbler, gräsklippare och diverse prylar som ni vill ställa undan.

Hemfakta

Bostad
Hus 228
Bostadstyp
Fristående hus
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
520 m²
I grannskapet

Grönområde i närheten

Vattennära

Lekplats

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben