Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat hem ett stenkast från naturen

En skogspromenad eller bara mysa hemma någonstans på dina två våningar. I Ältadalen finns lugnet alltid nära till hands vare sig du är på baksidans uteplats eller på tur i den stillsamma naturen.

I familjens nya hem möts du av öppna ytor, perfekta för umgänge och stora middagar. Den generösa matplatsen har härligt ljusinsläpp och bjuder in till långa söndagsbruncher. I vardagsrummet blickar de stora fönsterna ut mot skogsdungen och träden i nordväst. Här finns praktiska förvaringslösningar och inte minst av allt – ditt nya hem är Svanenmärkt.

Entré och hall

När du kliver in genom hemmets entré möts du av ljusa och öppna ytor. På golvet finns ett klinkergolv som underlättar grusstädningen, och fortsätter du inåt finns även ett stort utrymme för familjens ytterkläder. Till höger ligger hemmets tvättstuga.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök har rymliga köksbänkar och energismarta vitvaror. Här göms också bra förvaringsmöjligheter och vid matplatsen finns det plats för många runt middagsbordet. Några fler steg mot vardagsrummet öppnas stora ytor för den rejäla soffgruppen och här ryms även långbordet för födelsedagsmiddagarna.

Uteplats

När sommarvärmen kryper sig på blir uteplatsen en förlängning av vardagsrummet. Här kan familjen och vännerna spendera många grillkvällar tillsammans. Uteplatsens trädäck övergår smidigt till gräsmattan som passar till grönskande odling och lek för barnen. Gräsmattan fortsätter sedan runt knuten mot hemmets sydvästra sida där det inväntar många soltimmar.

Sovrum 1

I hemmets största sovrum finns egen klädkammare med praktisk klädstång och hyllor. Här kan du möblera med mjuka dubbelsängen och nattduksborden. Det stora fönstret mot nordväst ger ett lugnt.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen gör sig bra för tonåringen eller de mindre barnen. Här är det enkelt att möblera efter behov och båda rummen har fönster som vetter mot framsidan i sydost.

Klädkammare

Förutom klädkammaren till det större sovrummet finns ytterligare ett i anslutning till allrummet. Här finns det praktiska förvaringsmöjligheter med plats för avhängning och annan förvaring

Allrum

På övervåningen hittar du även det perfekta rummet för långa filmkvällar och mysigt familjehäng. En idealisk plats för umgänge som också går att göra om till ett fjärde sovrum om familjen växer.

Badrum 1 och 2

Två rum underlättar när hela familjen ska upp och iväg på morgonkvisten. I ditt nya helkaklade badrum på övervåningen finns sjölejonets bästa kompis – badkaret. Du kan också glädjas av bekväm golvvärme för vinterfrusna fötter både i badrummet på nedervåningen och övervåningen.

Tvättstuga

Vägg i vägg med gästtoaletten hittar du familjens praktiska tvättstuga. Den smidiga bänkytan ovanför maskinerna underlättar sortering och vikning av tvätten, och i den rostfria hon kan de svåraste fläckarna gnuggas bort.

Parkering och förvaring

Bilen får plats under carporten och på uppfarten, och baksidans uteförråd ger plats till förvaring av utemöbler, gräsklippare och diverse prylar som ni vill ställa undan.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Här i ditt nya hem finns det gott om plats för stora umgängen och familjemiddagar, men också för ensamtid. Direkt utanför väntar ett familjevänligt kvarter med gemensamma ytor, och barnen kan enkelt springa över till sina kompisar för att leka. Till både förskola och skola är det gångavstånd även för de minsta. De lite större kan ta cykeln på någon av områdets cykelvägar. Vill ni bara ta det lugnt hemma så finns det gott om plats att göra det på altanen eller husets gräsmatta.

 • Nära naturen

  Närheten till Nackareservatet gör naturen till en självklar del av livet här i Ältadalen. Här finns stora möjligheter att hitta din egen oas för att koppla av och följa årstidernas växlingar. Reservatet omfattar 829 hektar skog och sjösystem, med ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår. Inom reservatet finns tre friluftsbad, en golfbana och flera klubbstugor. Här finns även fem sjöar där du kan prova fiskelyckan om du har ett fiskekort.

 • Nära storstaden

  På bekvämt pendlingsavstånd från ditt hem i Ältadalen finns Nacka Forum, Tyresö centrum men också storstadspulsen i city. Närmast hemma finns Tyresö Centrum som gör att du bara har tre kilometer till service och butiker. Här kan du handla allt du behöver till hela familjen eller gå ut och äta på restaurang utan att behöva åka långt hemifrån. Vill du känna storstadens puls tar du dig enkelt in till city med buss på 30 minuter.

 • Nära sporten

  För den idrottsintresserade har Älta massor att bjuda på. En dryg kilometer från Ältadalen ligger Älta Idrottsplats med fotbollsplan och bad i Ältasjön. Utöver fotboll finns här verksamhet för ishockey, innebandy, handboll, gymnastik, konståkning, tennis, skidor och motion. För naturintresserade finns scoutstugan i Hedvigslund där Älta scoutkår huserat sedan 1958. Och är det golf som lockar åker du enkelt till Tyresö golfklubb. I Tyresö finns även en simhall med äventyrsbad.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben